Ο Έλλην στο καιρό της παγκόσμιας σκλαβιάς... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Έλλην στο καιρό της παγκόσμιας σκλαβιάς...

  Ο κόσμος όλος έχει μπει στη δίνη τής παγκόσμιας σκλαβιάς και ο Έλλην βιώνει μια κατάσταση εθελοδουλίας και ηττοπαθούς στασιμότητας. Είνα...

 



Ο κόσμος όλος έχει μπει στη δίνη τής παγκόσμιας σκλαβιάς και ο Έλλην βιώνει μια κατάσταση εθελοδουλίας και ηττοπαθούς στασιμότητας.


Είναι τα λιγοστά ψίχουλα που τον βαστούν όρθιο για λίγο και τα πολλά ψέματα τής συστημικής προπαγάνδας που τον βαστούν αποκοιμισμένο.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Γκρίνια κάργα, ασυνεννοησία και ακαταστασία στις ανθρώπινες σχέσεις και η φυλακή τού κοινωνικού αποκλεισμού που είναι αόρατη σφίγγει την καρδιά. Κι έτσι η Ελλάδα χάνεται βήμα προς βήμα. Μόνη έξοδος σωτηρίας είναι να σηκώσει το ανάστημά του ο Έλληνας και να σταματήσει την αντικατάσταση που τού ετοιμάζουν από αλλογενείς εισβολείς για να τού κλέψουν την Πατρίδα και το ψωμί που λιγοστεύει.

Στενάχωρες οι διαπιστώσεις μα και αναγκαίες. Στενάχωρες διότι σφίγγουν το στομάχι. Μα αναγκαίες πάλι για να γίνουν επιτέλους τα παθήματα μαθήματα. Μάς βάλανε μπροστά έναν κορονοϊό για να φιμώσουν το στόμα και να αποστασιοποιήσουν την κοινωνία για το υποτιθέμενο καλό μας. Διαλύουν εργασία, κοινωνία, οικογένεια, για να καμφθούν οι αντιστάσεις και να γίνουν αποδεχτές οι ήττες με την απώλεια τής αυτοκυριαρχίας και τής γης μας. Θέλουν να κλονίσουν την υγεία και την ακεραιότητα τού Έθνους μας. Κι έτσι μόνο όπλο στον Έλληνα έχει μείνει το ένστικτο τής αυτοσυντήρησης και η φυλετική φωνή που φωνάζει, ουρλιάζει από τα βάθη των αιώνων.

Πήγε ο πρωθυπουργός στην Κύπρο και ανάμεσα στις κουβέντες που αντάλλαξε με τον Κύπριο πρόεδρο ήταν για τα διαβόητα εμβόλια που πρέπει να επισπευτεί ο ερχομός τους μαζί με τα ψηφιακά πιστοποιητικά για να κινηθεί ο τουρισμός!!! Τι κι αν οι Τούρκοι ζητάνε το μισό Αιγαίο και την μισή Κύπρο για αρχή. Ήδη οι Τούρκοι πλέον δεν μιλάνε απλώς για διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία αλλά για την δημιουργία δύο χωριστών κρατών, σκοπεύοντας στην αρπαγή τής συνολικής κυπριακής κυριαρχίας. Οι δε Γερμανοί στις φυλλάδες τους υποστηρίζουν την Τουρκία και μαλώνουν την Ελλάδα διότι έχουμε το θράσος τού μαξιμαλισμού καθώς λένε να θέλουμε κοινή και εφαπτόμενη Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη με την Κύπρο, αφού το εύρος των τουρκοπατημένων ακτών τής Ιωνίας είναι πολλαπλάσιο τού Καστελόριζου. Κι έτσι ακυρώνουν τα κυριαρχικά του δικαιώματα και χαρίζουν την αιματοβαμμένη εθνική μας εστία στους τουρκομογγόλους. Αλλά το πρόβλημα είναι απλό. Ιωνία γη ελληνική και αιωνία!

Μα η τουρκική βουλιμία δεν σταματάει στο Αιγαίο. Συνεχίζει στα κρητικά νερά και την Ελεύθερη Θράκη μας. Στην Λιβύη σχηματίστηκε τουρκόφιλη κυβέρνηση εθνικής τάχα συνεννόησης και το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο εμφανίζει κοινά τάχα θαλάσσια σύνορα Τουρκίας και Λιβύης, άνευ ελληνικής και συμμαχικής απάντησης. Κι αυτό συμβαίνει όταν η συμφωνία για την ΑΟΖ που έχει υπογράψει η Πατρίδα μας με την Αίγυπτο αφήνει ακάλυπτο το Ανατολικό Αιγαίο μέχρι και το Καστελόριζο. Στη δε Θράκη οι Τούρκοι μιλάνε πάντα για δήθεν τουρκική μειονότητα που τα δικαιώματά της «καταπατούνται» από την Ελλάδα, εννοώντας τούς Έλληνες μουσουλμάνους. Και στην Αλβανία ετοιμάζονται πληθυσμιακές απογραφές, δημοψήφισμα σε Αλβανία και Κοσσυφοπέδιο για την ένωση αυτών στα πλαίσια τής μεγάλης Αλβανίας που ονειρεύονται, συνυποσχετικό στο δρόμο για το διεθνές δικαστήριο τής Χάγης για τον καθορισμό των θαλασσίων ορίων Ελλάδος και Αλβανίας με αναγνώριση τής άρσης τού εμπολέμου. Αλλά οι βορειοηπειρώτες αδερφοί μας πιέζονται από τούς Αλβανούς γιατί ποθούν λευτεριά ελληνική. 

Δικαστήριο τής Χάγης λοιπόν για την έκπτωση και τη διανομή των κυριαρχικών και εδαφικών μας δικαιωμάτων στους εχθρούς μας που είναι και ταυτόχρονα η οδός διείσδυσης τού τέρατος τής παγκοσμιοποίησης που θέλει μια ακρωτηριασμένη Ελλάδα δίχως Έλληνες. Είναι η ίδια επιθυμία που έχουν και οι πάσης λογής ελληνόφωνοι διεθνιστές τής αστικής δημοκρατίας. Την ίδια ακριβώς στιγμή που κρατούν τούς Έλληνες φυλακισμένους με την στημένη πανδημία και λέγουν στο λαό ότι μόνο με τα τροποποιητικά τού οργανισμού εμβόλια θα δύνανται να εξέρχονται, να εργάζονται και να μετακινούνται, οι λαθρομετανάστες εισβολείς, αφροασιανοί μεταφερόμενοι κυρίως εκ Τουρκίας, μεταφέρονται στις εισόδους τής χώρας, στα νησιά και τον Έβρο. Η εγκληματικότητα καλπάζει και η δήθεν ειρηνική πλην βίαιη κατάληψη ελληνικού εδάφους ξεσηκώνει τούς αδερφούς μας Έλληνες ακρίτες.

Φτώχεια, αιχμαλωσία και εισβολή των προσωρινών μας γειτόνων και τού γυρολόγου νεοταξισμού σχηματίζουν το απαίσιο πρόσωπο των προαιώνιων εχθρών μας. Προσωρινοί γείτονες που πρέπει να πάψουν να απασχολούν την γεωπολιτική μας αυλή και τα χώματά μας αν θέλουμε να ζήσουμε αγαπημένε ελληνικέ λαέ. Διότι με τον εχθρό σου δεν συνομιλείς, τον πολεμάς και τον νικάς. Αυτός είναι ο αιώνιος νόμος τής ζωής. Τα λευκά και τα χριστιανικά έθνη, με πρώτο το Ελληνικό Έθνος, έχουν τεθεί στο στόχαστρο τής παγκοσμιοποίησης. Κι αυτό διότι τα κράτη έχουν παραδοθεί σε απατεώνες πολιτικούς που μισούν τα έθνη και την πίστη. Και στο σημείο αυτό αναδύεται η μία και μόνη λύση, η φυσιολογική οδός. Τα κράτη να διοικηθούν από τα Έθνη και οι Λαϊκές Εθνικιστικές Δυνάμεις να πάρουν στα χέρια τους τις πατρίδες, εκφράζοντας την αυθεντική φωνή των πατριωτών πολιτών τους.

Η Ελλάς από τα αρχαία χρόνια υψώνει το Κάστρο τής ελευθερίας και προτάσσει το δόρυ τής λευτεριάς. Ο πολιτισμός των Ελλήνων με την κεφαλή τής πίστης να σαρώσει σαν άλλοτε τούς βαρβάρους. Δεν δίδουμε σπιθαμή γης ελληνικής στα νεοταξικά κοράκια. Τα Θερμά Νερά μας έχουν αρχίσει βήμα προς βήμα να τραβούν τούς στόλους εκείνων που ορέγονται τον πλούτο μας. Παράλληλα κάποια νεοταξικά κεφάλαια, τραπεζικά και πολυεθνικά την κοπανάνε. Η φτώχεια δεν μάς τρομάζει. Την οικονομία θα την ξαναφτιάξουμε. Την γη μας, την πίστη μας, την Ελληνική Φυλή μας να βαστήξουμε όρθια. Την ενότητά μας να σμιλέψουμε μακριά από πάσης φύσεως προδότες και δήθεν πατριώτες. Να αποδιώξουμε τα ξένα πειρατικά σώματα από τα άγια χώματά μας. Και τις εστίες που μάς κλέψανε, πάλι δικές μας θα τις κάνουμε. Εμπρός λοιπόν. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών για το πιο χρυσό ξημέρωμα τής Μεγάλης και Ιερής Ελλάδος μας.

*Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου