28χρονη Υγειονομική υπάλληλος στο Wisconsin των Η.Π.Α, εγκεφαλικά νεκρή 5 ημέρες μετά την 2η δόση του πειραματικού εμβολίου mRNA της Pfizer κατά της COVID-19 - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

28χρονη Υγειονομική υπάλληλος στο Wisconsin των Η.Π.Α, εγκεφαλικά νεκρή 5 ημέρες μετά την 2η δόση του πειραματικού εμβολίου mRNA της Pfizer κατά της COVID-19

    Η δημόσια αναφορά ότι η Sara έλαβε το εμβόλιο mRNA κατά της COVID-19 της εταιρείας Pfizer και έπειτα πέθανε, λογοκρίθηκε και διαγράφηκ...

 


 


Η δημόσια αναφορά ότι η Sara έλαβε το εμβόλιο mRNA κατά της COVID-19 της εταιρείας Pfizer και έπειτα πέθανε, λογοκρίθηκε και διαγράφηκε στα κοινωνικά μέσα.


Η 28χρονη Sara Stickles από το Beloit, Wisconsin, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και ήταν εγκεφαλικά νεκρή, μόλις 5 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID από την Pfizer.


Πηγή: Humansarefree.com

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του Brian Shilhavy


Η κα Stickles έλαβε τη δεύτερη δόση του Pfizer mRNA που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου ή περίπου, σύμφωνα με μια οικογενειακή ανάρτηση στο Facebook. Ξεσπάστηκε αμέσως σε εξανθήματα. Η κ. Stickles είχε σοβαρούς πονοκεφάλους πέντε ημέρες αργότερα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Λίγο αργότερα, άρχισε να κλαίει και είπε «κάτι δεν είναι σωστό. Απλά κρατήστε με »Έχασε την ικανότητα να μιλά, τα μάτια της διέσχισαν και τζαμάριζαν, πριν χάσει τη συνείδησή του, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook από την Jacqueline F.

Μεταφέρθηκε στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο, λίγο πάνω από την κρατική γραμμή από το Beloit. Η αρχική διάγνωση ήταν ένα ρήξη του εγκεφαλικού ανευρύσματος . Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν στο Μάντισον την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τον θείο της, Τζορτζ Άλεν Πέτιτ. Οι γιατροί πραγματοποίησαν εγκεφαλική αγγειογραφία μέσω της βουβωνικής χώρας μέχρι το μυαλό της. Η υποαραχνοειδή αιμορραγία αναφέρθηκε επίσης ως πιθανό πρόβλημα.

Το COVID Blog αναφέρει ότι η 28χρονη Sara Stickles από το Beloit, Wisconsin, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στο Σουηδικό Αμερικανικό Νοσοκομείο, υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα και τώρα είναι εγκεφαλικά νεκρή, μόλις 5 ημέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID από την Pfizer.

Δυστυχώς, αυτή είναι μια άλλη περίπτωση που δημοσιοποιείται ότι ένας νέος άνθρωπος εργαζόμενος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην αρχή της ζωής του και χωρίς προηγούμενες υπάρχουσες καταστάσεις υγείας πέθανε μετά την λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA COVID.

Ήταν δωρητής οργάνων, έτσι το σώμα της διατηρείται ζωντανό μέχρι να βρεθούν κατάλληλους παραλήπτες για τα όργανα της.

Ο γιός της Sara Stickles Πηγή: Facebook .


Αφήνει πίσω της έναν νεαρό γιό, αδέλφια, φίλους και μέλη της οικογένειας που εξέφρασαν το σοκ τους στο Facebook για τον ξαφνικό θάνατό της.

Η αδερφή της, Jamie Lynn Cruz  ανακοίνωσε στο Facebook, στις 11 Φεβρουαρίου 2021, ότι η οικογένεια είπε το αντίο της επειδή δεν υπήρχε ελπίδα για ανάρρωση:

«Είναι αλήθεια, οι καλοί πεθαίνουν νέοι. Επειδή η αδερφή μου ήταν τόσο απίστευτα καλή!

Σήμερα η μαμά μου, τα αδέλφια και εγώ ζητήσαμε να έρθουμε στο νοσοκομείο για να πούμε αντίο στη Σάρα.

Η Sara υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, σε νεαρή ηλικία, 28 ετών.

Από τότε τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη. Αφού έγιναν όλες οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ανάρρωσης και τελικά ο οργανισμός της θα σταματήσει να λειτουργεί.

Επειδή η Sara είναι δωρητής οργάνων, θα συνεχίσουν να κρατούν το σώμα της ζωντανό μέχρι να έρθει η ώρα να αφαιρέσουν τα όργανα της. Η Sara θα συνεχίσει να σώζει αμέτρητες ζωές. Θα συνεχίσει να δίνει τα δώρα της, ακόμη και από το σπίτι της στον Παράδεισο.

Η αδερφή μου είναι πραγματικά ένας καταπληκτικός άγγελος.» ( Πηγή )

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση στο Facebook από τις 8 Φεβρουαρίου, η αδερφή της ανέφερε ότι η Sara αρρώστησε και «κατέρρευσε» εξαιτίας του  «εμβολίου» της COVID:

« Ανανέωση: Ο γιατρός μας είπε: «Θα της κάνουν αύριο εγκεφαλική αγγειογραφία μέσω της βουβωνικής της χώρας μέχρι τον εγκέφαλό της για να πάρουν φωτογραφίες.

Δεν είναι αρκετά σίγουροι αν πρόκειται για ανεύρυσμα ή αρτηριοφλεβώδης δυσπλασία (AVM) ή όγκος ή κάτι άλλο, οπότε πρέπει να ερευνήσουν περαιτέρω τον εγκέφαλό της. Είναι σταθεροποιημένη.

Θα αντιδράσει στο τσίμπημα, αλλά αυτό είναι όλο, τα μάτια της δεν είναι ακόμα ανοιχτά. Αυτό που της συνέβη είναι υπαραχνοειδής αιμορραγία. (Η αιμορραγία στο διάστημα μεταξύ του εγκεφάλου και του ιστού που καλύπτει τον εγκέφαλο, προκαλείται συνήθως από ένα διογκωμένο αιμοφόρο αγγείο που σκάει στον εγκέφαλο)

Ο γιατρός μας δίνει ελπίδες λέγοντας ότι είναι νέα και υγιής. Τον ενημέρωσα ότι είχε λάβει το εμβόλιο COVID, αρρώστησε και κατέρρευσε εξαιτίας του.» (Πηγή)





Στις 14 Φεβρουαρίου 2021, η δίδυμη αδερφή της Sara, η Kara Stickles, μοιράστηκε αυτήν την ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook από κάποιον που ανέφερε ότι η αναφορά ότι η Sara έλαβε το εμβόλιο COVID mRNA της Pfizer λογοκρίθηκε και διαγράφηκε στα κοινωνικά μέσα:

«Αυτή η όμορφη, υγιής 28χρονη μητέρα έλαβε μια πειραματική, μη εγκεκριμένη από την FDA «ιατρική διαδικασία» και τώρα η οικογένειά της συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της (σύνδεσμος gofundme στο IG bio και εδώ: https://bit.ly / 2NlzdAy)

Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια

Ανατρέξτε στο @circleofmamas στο IG για ολόκληρη την ανάρτηση. (Επεξεργασία: Ο εκκρεμής λογαριασμός IG "Circle of Mamas" διαγράφηκε. Παρακαλώ ακολουθήστε το @circleofmamas_.)

(Οι λογαριασμοί των κοινωνικών μέσων διαγράφονται εάν μιλούν για παρενέργειες ορισμένων πειραματικών προϊόντων. Αναζητήστε την ανάρτηση της αδελφής της Jamie Lynn Cruz  ή στο κανάλι μου στο Telegram έχει πληροφορίες https://t.me/glassforsenate.)

Ερώτηση: Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι προστατεύουν τους Αμερικανούς από έναν (θεραπεύσιμο) ιό με ποσοστό επιβίωσης σχεδόν 100%, ή υπάρχει άλλος λόγος για τις δυνάμεις που προωθούν αυτό το προϊόν που έχει λάβει έγκριση για «χρήση έκτακτης ανάγκης»; ( Πηγή )

Από τα δεδομένα που το CDC έχει ανακοινώσει μέχρι τώρα στη βάση δεδομένων VAERS, έχουν σημειωθεί 176 περιπτώσεις στο Wisconsin ανεπιθύμητων παρενεργειών, συμπεριλαμβανομένων 26 νοσηλειών, 5 μόνιμων αναπηριών, 58 επισκέψεων σε επείγοντα περιστατικά και 11 θανάτων, αν και καμία περίπτωση δεν αφορούσε άτομα ηλικίας κάτω των 44 ετών .

Επομένως, εάν η υπόθεση της Sara Stickles  έχει καταχωρηθεί στο σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, το CDC προφανώς δεν το έχει δημοσιοποιήσει ακόμα.

Όπως αναφέραμε χθες , το CDC δήλωσε στον ιστότοπό του ότι έχουν σημειωθεί 1.170 θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το πειραματικό εμβόλιο mRNA COVID και σύμφωνα με το CDC και το FDA, κανείς από αυτούς δεν σχετίζεται με τα « εμβόλια COVID ».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου