Ολλανδία: Μετά από τη πρώτη δόση εμβολιασμού σε Γηροκομείο, από τους 106 ηλικιωμένους, οι 70 μολύνθηκαν με covid19 και οι 22 πέθαναν σε 2 εβδομάδες! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ολλανδία: Μετά από τη πρώτη δόση εμβολιασμού σε Γηροκομείο, από τους 106 ηλικιωμένους, οι 70 μολύνθηκαν με covid19 και οι 22 πέθαναν σε 2 εβδομάδες!

  Στην Ολλανδία ο οργανισμός υγείας που απαριθμεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες, ο Lareb, είχε ήδη καταγράψει 5.086 ύποπτα περιστατικά ασθένεια...

 



Στην Ολλανδία ο οργανισμός υγείας που απαριθμεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες, ο Lareb, είχε ήδη καταγράψει 5.086 ύποπτα περιστατικά ασθένειας και παρενέργειες μετά από εμβόλια Covid.


Ο ολλανδικός οργανισμός υγείας έχει παραδεχτεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο αντι-Covid εμβολιασμός μπορεί να έχει επιδεινώσει την κατάσταση των πολύ ηλικιωμένων.


Στις 30 Ιανουαρίου οι 106 τρόφιμοι με άνοια ενός οίκου ευγηρίας του St Elisabeth στο Amersfoort, στην Ολλανδία δέχθηκαν την α΄δόση του πειραματικού εμβολίου 3ης φάσης για τον COVID-19. Τουλάχιστον 2 εβδομάδες αργότερα και για α΄φορά από την αρχή της επιδημίας ο coronavirus χτύπησε το Γηροκομείο τόσο έντονα. Τουλάχιστον 70 τρόφιμοι βρέθηκαν θετικοί. Ως τη Δευτέρα είχαν πεθάνει οι 22 . Κάποιοι ανάρρωσαν αλλά άλλοι παραμένουν ασθενείς που σημαίνει ότι η μακάβρια λίστα των αποθανόντων μπορεί να μεγαλώσει τις επόμενες μέρες.Αντίθετα το προσωπικό δεν γνώρισε σημαντική μόλυνση όπως αναφέρει το ίδρυμα.

Το St. Elisabeth κατέγραψε το μεγαλύτερο νούμερο μολύνσεων από τον SRAS-CoV-2 από όλα τα γηροκομεία της Ολλανδίας από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Με τον ευάλωτο πληθυσμό του εξαρτώμενων ασθενών, πολλοί από τους οποίους έχουν άλλα προβλήματα υγείας, το Sainte-Élisabeth έχει συνηθίσει να βλέπει τους τροφίμους του να πεθαίνουν. Ο Evelien Bongers, μιλώντας εξ ονόματος του διοικητικού συμβουλίου, δήλωσε ότι δεν μπορεί να “διαπιστωθεί με βεβαιότητα σε ποιο βαθμό οι θάνατοι ήταν άμεσο αποτέλεσμα μόλυνσης από τον κορωνοϊό”. «Αυτοί οι ηλικιωμένοι ασθενείς πέθαναν με τον κορωνοϊό, αλλά όχι απαραίτητα από τον κορωνοϊό», είπε. “Αλλά βλέπουμε περισσότερους θανάτους από το συνηθισμένο.”

Βλέποντας περίπου το 20% των ασθενών τους να πεθαίνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα οι οικογένειες και το προσωπικό θορυβήθηκαν, ειδικά καθώς ήλπιζαν να χαλαρώσουν χάρη στο εμβόλιο, μετά από μήνες αυστηρής τήρησης των μέτρων ασφαλείας. Αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

«Όταν ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί περιμέναμε να μειωθεί η μόλυνση, αλλά αυτό δεν συνέβη και αναστατωθήκαμε πολύ», παραδέχθηκε ο Bongers

Το γεγονός είναι ότι ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερος σε αυτό το γηροκομείο απ ‘ότι από τότε που εμβολιάστηκαν οι τρόφιμοί του. Στο συγκεκριμένο γηροκομείο στο Amersfoort, 22 από τους 70 ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί μετά τον εμβολιασμό πέθαναν, ήτοι ένα ποσοστό μεγαλύτερο από 30%.

Στην Ολλανδία ο οργανισμός υγείας που απαριθμεί τις ανεπιθύμητες ενέργειες, ο Larebείχε ήδη καταγράψει 5.086 ύποπτα περιστατικά ασθένειας και παρενέργειες μετά από εμβόλια Covid ανακοίνωσε την Τρίτη. Οι πονοκέφαλοι, ο μυϊκός πόνος και η ναυτία αναφέρονται στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά έχουν επίσης τεκμηριωθεί 26 σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις.

Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι οι 65 θάνατοι που ακολούθησαν λίγο μετά από τον εμβολιασμό, κυρίως σε ηλικιωμένους ασθενείς: 55 από αυτούς που πέθαναν ήταν 80 ετών και άνω, και οι υπόλοιποι δέκα ήταν μεταξύ 65 και 80 ετών.

Ο ολλανδικός οργανισμός υγείας έχει παραδεχτεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο αντι-Covid εμβολιασμός μπορεί να έχει επιδεινώσει την κατάσταση των πολύ ηλικιωμένων. “Λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό, έλαβαν παράπονα για γνωστές παρενέργειες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας υγείας, προσθέτοντας: “Τα παράπονα όπως ο πυρετός μόνο δεν είναι η αιτία θανάτου. Γνωρίζουμε όμως ότι για τους πολύ ευάλωτους ηλικιωμένους, αποτελούν κίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το γεγονός περιλαμβάνεται στις οδηγίες, έτσι ώστε να εξεταστεί προσεκτικά σε σχέση με τον ομαδικό εμβολιασμό. “

Από dimpenews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου