Η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας σε ένα video από τη Καλαμάτα. Όσο η αστυνομία τραμπουκίζει ανθρώπους λόγω μάσκας και δεν αντιδρά κανείς, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ξύπνα ραγιά! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας σε ένα video από τη Καλαμάτα. Όσο η αστυνομία τραμπουκίζει ανθρώπους λόγω μάσκας και δεν αντιδρά κανείς, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ξύπνα ραγιά! (Video)

  Ένα ακόμα περιστατικό βίαιης προσαγωγής, αυτή τη φορά σε γυναίκα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη γενναία στάση μιας άλλης γυναίκ...

 






Ένα ακόμα περιστατικό βίαιης προσαγωγής, αυτή τη φορά σε γυναίκα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη γενναία στάση μιας άλλης γυναίκας η οποία απαθανάτισε ολόκληρο το περιστατικό και το μετέδιδε live παντού.


Όπως θα δείτε στο βίντεο που κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα, οι αστυνομικοί προσπαθούν δια της βίας να συλλάβουν μια γυναίκα στη Καλαμάτα, γιατί διέπραξε το «ειδεχθές έγκλημα»...να μην φοράει μάσκα σε εξωτερικό χώρο!


Γράφει ο (( Λ )) 

Η κατάντια και η σήψη της ελληνικής κοινωνίας όμως, δεν φαίνεται μόνο στη προσπάθεια σύλληψης της γυναίκας από τους αστυνομικούς, αλλά από το γεγονός ότι οι δεκάδες άνθρωποι που βρίσκονταν γύρω από το περιστατικό δεν αντέδρασαν! Άφησαν τους αστυνομικούς να ασκούν αναίτια βία προς τη γυναίκα και να παραβιάζουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης μας. Όλοι, εκτός από μια γυναίκα, χάρις την οποία έχουμε στη διάθεση μας αυτό το βίντεο.

Αντιλαμβάνεστε τι ζούμε ραγιάδες; Το αντιλαμβάνεστε ότι δεν μας επιτρέπουν να ξεμυτίσουμε από τα σπίτια μας χωρίς να υποταχθούμε; Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε λάβει μέρος σε ένα πείραμα κοινωνικής μηχανικής και το μόνο που ενδιαφέρει τους κυβερνώντες μας είναι αν θα πειθαρχήσουμε στα μέτρα; Έχεις αναρωτηθεί αν τα ίδια μέτρα, που σε εσένα Έλληνα ραγιά επιβάλλονται δια της βίας, τηρούνται στον υπόλοιπο κόσμο; Ντροπή σε όσους ήταν εκεί και δεν αντέδρασαν, τουλάχιστον, όπως αντέδρασε η κυρία που απαθανάτισε το βίντεο. Θα δείτε στο βίντεο ότι μετά τις φωνές της κυρίας που τραβάει το βίντεο και την προειδοποίηση της ότι κάνει αναμετάδοση των γεγονότων, η οποία από την ομιλία της σημειωτέον μάλλον δεν είναι Ελληνίδα, οι αστυνομικοί μαλάκωσαν. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν αντιδρούσαν όλοι...! Που πήγε η αλληλεγγύη των Ελλήνων προς τους Έλληνες...ραγιάδες; Ντροπή!

Το δυστυχές είναι φυσικά ότι ο ραγιαδισμός δεν φεύγει από το DNA των Ελλήνων ούτε μετά από 200 χρόνια. Όταν θα καταλάβουμε τι τους έχουν αφήσει να κάνουν...θα είναι αργά!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Ντροπή στους "Έλληνες" και ντροπή στους μπάτσους .
    Σαπισε η Ελληνική κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου