H προειδοποίηση του CDC για μια αποκάλυψη ζόμπι, τα εμβόλια κατά του COVID-19 και ο κίνδυνος νόσου Prion...! Είσαι έτοιμος; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

H προειδοποίηση του CDC για μια αποκάλυψη ζόμπι, τα εμβόλια κατά του COVID-19 και ο κίνδυνος νόσου Prion...! Είσαι έτοιμος; (Video)

  Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα διαδώσουν γρήγορα τα οπλισμένα P...

 







Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους.


Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα διαδώσουν γρήγορα τα οπλισμένα PRIONS στα μη εμβολιασμένα μέσω σωματικών υγρών, από το σάλιο έως τη σεξουαλική επαφή.


Γράφει ο GEWKWN

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εμβόλια Covid εγχέουν επίσης άλλες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα, πολλές φορές πιο σοβαρές από την ίδια την ‘’πανδημία’’,  π.χ την ασθένεια Prion, που είναι μια μεταδοτική ασθένεια. 

Η νόσος Creutzfeldt-Jakob (CJD) είναι ένα παράδειγμα ανθρώπινης νόσου πρίον ή μιας μεταδοτικής νευροεκφυλιστικής νόσου, η οποία δεν έχει ακόμη θεραπευθεί. Συμπεριφέρεται όπως η «ασθένεια τρελών αγελάδων» στους ανθρώπους. Η ασθένεια είναι πάντα θανατηφόρα. Η μόλυνση με αυτή την ασθένεια οδηγεί σε θάνατο, συνήθως εντός ενός έτους. Έτσι, όταν βλέπετε όλους αυτούς τους ανθρώπους που λένε ότι έλαβαν το εμβόλιο και απλά αισθάνονται εντάξει, δείτε τι μπορεί να τους συμβεί σύντομα, μετά από μερικούς μήνες…. Επιστημονική μελέτη αποδεικνύει: Τα εμβόλια Covid ενέχουν τον κίνδυνο ασθενειών Prion!

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη γιατί το CDC: Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέδωσε προειδοποίηση για μια αποκάλυψη ζόμπι… καλά καταλάβατε ΖΟΜΠΙ

Σε άρθρο του CDC έγραψαν: ‘’Υπάρχουν όλα τα είδη έκτακτης ανάγκης για τα οποία μπορούμε να προετοιμαστούμε. Πάρτε για παράδειγμα μια αποκάλυψη ζόμπι. Σωστά, είπα την αποκάλυψη ζόμπι. Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά όταν θα συμβαίνει θα είστε ευτυχείς όταν το διαβάσετε. Και ίσως να μάθετε μερικά πράγματα για το πώς να προετοιμαστείτε για μια πραγματική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ‘’

Υπάρχει μια γενοκτονία αυτή τη στιγμή: μας σκοτώνουν με εμβόλια…..Η Ατζέντα του 2030 στόχο έχει τον πληθυσμό, θέλουν να αφανίσουν το 90% της ανθρωπότητας σε αυτόν τον πλανήτη. Όχι μόνο μέσω εμβολιασμών, αλλά και με άλλους τρόπους…… Αυτή τη στιγμή απενεργοποιούν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα! Με άλλα λόγια, το εμβόλιο είναι βιολογικό όπλο.

Το CDC προειδοποιεί ότι η αποκάλυψη Zombie έρχεται! - Εμβόλια COVID και ο κίνδυνος νόσου Prion.


Τα εμβόλια covid-19 περιέχουν γενετικά τροποποιημένα PRIONS με μεγάλες περιόδους επώασης που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μεταδοτική σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια (TSE) προκαλώντας έτσι εγκεφαλική βλάβη που οδηγεί σε θάνατο. Ένας αργός θάνατος, ένας άθλιος θάνατος ... ένας μαζικός θάνατος γενοκτονίας που δεν απαιτεί έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο που καταστρέφει την ακίνητη περιουσία.

Τα PRIONS είναι πρωτοφανή μολυσματικά παθογόνα που προκαλούν μια ομάδα θανατηφόρων νευροεκφυλιστικών ασθενειών με έναν νέο μηχανισμό. Είναι μεταδοτικά σωματίδια που στερούνται νουκλεϊκού οξέος. Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών τους, το Prions αναδύεται ως δυνητικός κίνδυνος δεδομένου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη τέτοιων όπλων. Το Prions προκαλεί θανατηφόρες μολυσματικές ασθένειες και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει θεραπευτική ή προφυλακτική προσέγγιση έναντι αυτών των ασθενειών. Επιπλέον, το Prions είναι ανθεκτικό σε θεραπείες προετοιμασίας τροφίμων όπως η υψηλή θερμότητα και μπορεί να βρει το δρόμο του από το πεπτικό σύστημα στο νευρικό σύστημα. Τα ανασυνδυασμένα Prions είναι μολυσματικά είτε συνδέονται με σωματίδια εδάφους είτε σε αερολύματα. Επομένως, Η θανατηφόρα βλάβη που προκαλείται στον εγκέφαλο μεταδίδεται από εμβολιασμένο, μολυσμένο άτομο σε μη εμβολιασμένο υγιές άτομο.

Επομένως, δεν υπάρχει λόγος εμβολιασμού ολόκληρου του πληθυσμού. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα διαδώσουν γρήγορα τα οπλισμένα PRIONS στα μη εμβολιασμένα μέσω σωματικών υγρών, από το σάλιο έως τη σεξουαλική επαφή.

Το σύστημα έχει επιλέξει να απαλλαγεί από τους ηλικιωμένους πρώτα, βάζοντας PRIONS στα εμβόλια που προορίζονται ειδικά να δοθούν στο παλαιότερο πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ηλικιωμένοι θα ανοσοποιηθούν ΠΡΩΤΑ και ξεχωριστά από τους υπόλοιπους.

Η εγκεφαλική βλάβη που έγινε στους ηλικιωμένους και οι θάνατοι τους θα αναφερθούν ως αποτέλεσμα της άνοιας ή της νόσου του Αλτσχάιμερ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου