Flying Syringes - Ο Bill Gates θέλει να απελευθερώσει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια για να μας εμβολιάσει... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Flying Syringes - Ο Bill Gates θέλει να απελευθερώσει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια για να μας εμβολιάσει...

  Το  «Flying Syringes»  είναι μια φράση που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε ένα προτεινόμενο έργο που χρηματοδοτείται από τον Bill Gate...

 



Το «Flying Syringes» είναι μια φράση που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε ένα προτεινόμενο έργο που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates για τη δημιουργία γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών που εγχέουν εμβόλια σε ανθρώπους όταν τους δαγκώνουν.


Το 2008, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates απένειμε 100.000 $ στον Hiroyuki Matsuoka του Ιατρικού Πανεπιστημίου Jichi στην Ιαπωνία για να κάνει έρευνα για γενετικά τροποποιημένα κουνούπια.


Πηγή: Greatgameindia

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Ο Hiroyuki Matsuoka στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Jichi στην Ιαπωνία πιστεύει ότι είναι πιθανό να μετατραπούν τα κουνούπια που συνήθως μεταδίδουν ασθένειες σε «σύριγγες που φέρουν», έτσι ώστε όταν δαγκώνουν τους ανθρώπους να χορηγούν εμβόλια.

Ο καθηγητής Hiroyuki Matsuoka θα προσπαθήσει να σχεδιάσει ένα κουνούπι που μπορεί να παράγει και να εκκρίνει μια πρωτεΐνη εμβολίου κατά της ελονοσίας στο δέρμα ενός ξενιστή. Η ελπίδα είναι ότι τέτοια κουνούπια θα μπορούσαν να παρέχουν προστατευτικά εμβόλια έναντι άλλων μολυσματικών ασθενειών επίσης.

Εάν ο Ματσουόκα αποδείξει ότι η ιδέα του έχει αξία, θα δικαιούται επιπλέον 1 εκατομμύριο δολάρια χρηματοδότησης. Η Washington Post αναφέρθηκε στις σύριγγες που φέρουν ως «τολμηρή ιδέα».

Στην πραγματικότητα, ο Μπιλ Γκέιτς κυκλοφόρησε κάποτε ένα σμήνος κουνουπιών σε ανυποψίαστο πλήθος σε μια διάσκεψη TED το 2009.

«Δεν υπάρχει λόγος μόνο οι φτωχοί να έχουν την εμπειρία», είπε ο Μπιλ Γκέιτς, προτού προσθέσει ότι τα κουνούπια δεν ήταν μολυσματικά.


Ο Bill Gates χρηματοδοτεί επίσης ένα έργο που στοχεύει στην παράδοση ενός  αόρατου κβαντικού τατουάζ που κρύβεται στο εμβόλιο κοραναϊού  για την αποθήκευση του ιστορικού εμβολιασμού σας.

Οι ερευνητές έδειξαν ότι η νέα τους βαφή, η οποία αποτελείται από νανοκρυστάλλους που ονομάζονται κβαντικές κουκίδες, μπορεί να παραμείνει για τουλάχιστον πέντε χρόνια κάτω από το δέρμα, όπου εκπέμπει φως υπερύθρων που μπορεί να ανιχνευθεί από ένα ειδικά εξοπλισμένο smartphone.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια μελέτη από ομοτίμους που δημοσιεύθηκε σε ένα σεβαστό περιοδικό από τους πιο έγκυρους επιστήμονες εμβολίων στον κόσμο, το εμβόλιο  Bill Gates DTP σκότωσε 10 φορές περισσότερα κορίτσια της Αφρικής  από την ίδια την ασθένεια.

Από την άλλη πλευρά, μάθαμε πέρυσι με βάση μια αναχαιτισμένη έκθεση για την ανθρώπινη νοημοσύνη ότι ο  Μπιλ Γκέιτς προσέφερε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού  για τον Κοροναϊό στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Νιγηρίας.

το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της GAVI, η εφαρμογή του ακολουθεί αυτό που είναι γνωστό ως «προσέγγιση Gates». Γνωστή ως καρτέλ εμβολίων ή καρτέλ Pharma από κριτικούς, τα εμβόλια της έχουν κατηγορηθεί ότι προκαλούν  τουλάχιστον 38 εκατομμύρια πρόωρους θανάτους παγκοσμίως .

Ακόμα και το λεγόμενο ινδικό εμβόλιο COVID-19 «Swadeshi» COVAXIN, κατασκευαστή Bharat Biotech, υποστηρίχθηκε από την ίδρυσή του από τον Bill Gates  και το διεθνές φαρμακείο.

Η ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία  και η «εμμονή του με τα εμβόλια» αποκαλύφθηκε πέρυσι σε ένα μακρύ κομμάτι του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ανιψιός του πρώην Αμερικανού Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου