Λινoύ: «Λάθos o εμβoλιασμos των ηλικιών 30-40 με AstraZeneca.Υπάρχει κίνδυνos για τις νεότερες γυναίκες». Ψεκασμένη και εκείνη; (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Λινoύ: «Λάθos o εμβoλιασμos των ηλικιών 30-40 με AstraZeneca.Υπάρχει κίνδυνos για τις νεότερες γυναίκες». Ψεκασμένη και εκείνη; (Video)

  Την πλήρη αντίθεση της με την απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca για όσους ανήκουν στην ...

 







Την πλήρη αντίθεση της με την απόφαση της κυβέρνησης να ξεκινήσει τους εμβολιασμούς με το σκεύασμα της AstraZeneca για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 30-40 εξέφρασε η επιδημιολόγος, Αθηνά Λινού.


«Όταν όλες οι μελέτες δείχνουν ότι αν υπάρχει κίνδυνος από το AstraZeneca είναι στις νεότερες γυναίκες, αυτό είναι ένα λάθος», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, η καθηγήτρια επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Πρόληψης, Αθηνά Λινού, αναφορικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμών στους 30ρηδες.


Λίγους μήνες νωρίτερα, αρκετοί επιστήμονες, αλλά και η ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω του φυλλαδίου πληροφόρησης που είχε δημοσιοποιήσει στις αρχές της εκστρατείας του εμβολιασμού, μας έλεγαν επίσημα ότι είναι «Άγνωστη η επίδραση του εμβολίου κατά της COVID-19 στη γονιμότητα».

Τότε, όσοι έθεταν το θέμα προς σκέψη, χαρακτηρίστηκαν αμέσως «ψεκασμένοι» και «συνωμοσιολόγοι». Τώρα που μερίδα των «ειδικών» που λαμβάνουν τις αποφάσεις, υπό το φόβο των συνεπειών και τις τύψεις ίσως, μιλούν ευθέως για ΛΑΘΟΣ απόφαση, αναφερόμενοι στον εμβολιασμό των ηλικιών 30-40, με ένα εμβόλιο για το οποίο πλέον παραδέχεται η επιστημονική κοινότητα ότι μπορεί και να υπάρχει ζήτημα για τις συγκεκριμένες ηλικίες και μάλιστα για τις γυναίκες....θα αντιδράσει κανείς; Ή θα συνεχιστούν τα πειράματα και θα βρεθούμε προ εκπλήξεως ΞΑΝΑ σε λίγα χρόνια, ανακαλύπτοντας πιθανόν και προβλήματα στην αναπαραγωγική διαδικασία, πέρα από της θρομβώσεις...;

Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης της λοιπόν, η κα Λινού τόνισε: «Νομίζω ότι είναι λάθος ότι άνοιξε το AstraZeneca για την ηλικία 30-40, θα πρέπει να αναθεωρηθεί το να εμβολιαστούν άμεσα οι 50-60…».

«Μεταξύ άλλων, η κα Λινού επεσήμανε αναφορικά με τα νέα μέτρα πως «κάθε έξοδος σε υπαίθριο χώρο μειώνει τον κίνδυνο, αυτός είναι βασικός κανόνας, βέβαια ο κίνδυνος δεν εξαλείφεται ποτέ και μειώνεται περαιτέρω αν τηρούνται μέτρα αποστάσεων, μάσκες και πολλά test αξιόπιστα οπότε με όλα αυτά θα τα καταφέρουμε μέχρι να έρθει η στιγμή να έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού πληθυσμού. Τα πιο πολλά από τα μέτρα είναι αξιόλογα και θα βοηθήσουν.»

Αναφορικά με την χρήση της μάσκας και το επικείμενο άνοιγμα της εστίασης, η καθηγήτρια τόνισε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την «επικοινωνία που θα έχουμε σαν πολιτεία προς όλο τον κόσμο», προτείνοντας την τοποθέτηση σημάτων που θα προτρέπουν τους πελάτες «να φοράνε μάσκα και να την βγάζουν μόνο για να φάνε».

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα. Στο 07:30 αναφέρει ότι είναι λάθος ο εμβολιασμός των ηλικιακών ομάδων 30-40 με Astrazeneca.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡABI ......
    .

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΑ ΤΟΥΣ Υποστηρικτές ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣ ΤΗΣ....

    .
    https://www.prolepsis.gr/gr/content/to-institouto#upostiriktes


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου