Μάριος Ματσάκης (ιατροδικαστής): «Τα εμβόλια νέας τεχνολογίας για τον κορωνοϊό ενέχουν γενετικούς κινδύνους - Ασκούνται πιέσεις σε γιατρούς, να εκδιδουν πιστοποιητικά θανάτου σε όσους πεθαίνουν με κορωνοϊό, για να μην πραγματοποιούνται νεκροψιες» (Video’s) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μάριος Ματσάκης (ιατροδικαστής): «Τα εμβόλια νέας τεχνολογίας για τον κορωνοϊό ενέχουν γενετικούς κινδύνους - Ασκούνται πιέσεις σε γιατρούς, να εκδιδουν πιστοποιητικά θανάτου σε όσους πεθαίνουν με κορωνοϊό, για να μην πραγματοποιούνται νεκροψιες» (Video’s)

  Για άλλη μια φορά αποκαλυπτικός και σαφής ο γνωστός Κύπριος Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, οποίος μίλησε στο AlertTV «Απαράδεκτο να μην ...

 







Για άλλη μια φορά αποκαλυπτικός και σαφής ο γνωστός Κύπριος Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, οποίος μίλησε στο AlertTV


«Απαράδεκτο να μην επιτρέπεται να γίνονται νεκροψίες σε νεκρούς που πεθαίνουν με κορωνοϊό. - Εκτός από θρομβώσεις υπάρχουν και άλλα γενετικά προβλήματα»


«Έχω πει εξ αρχης ότι προβληματίζομαι για τη τεχνολογία των νέων εμβολίων γιατί μπαίνουν στο πηρυνα του κυττάρου, μπαίνουν στο DNA του ανθρωπίνου κυττάρου και από εκεί παράγουν mRNA...το οποίο παράγει τη πρωτεϊνη του ιού. Εκτός από θρομβώσεις υπάρχουν και άλλα γενετικά προβλήματα»

«Στη Κύπρο ακόμα δεν έχει φτάσει η πρακτική των self-test, ακόμα έχουμε τα rabit-test.  Εγώ τα θεωρώ σε μεγάλο βαθμό αναξιόπιστα»

«Πρεπει να γινεται ενδελεχης ερευνα αναφορικα με την αιτια θανατου σε περιστατικα που δηλωνονται εν μεσω πανδημιας. Απαράδεκτο να μην επιτρέπεται να γίνονται νεκροψίες σε νεκρούς που πεθαίνουν με κορωνοϊό. Είναι απαραίτητο για να μάθουμε περισσότερα για τη παθολογία της ασθένειας. Έπρεπε να γίνονται περισσότερες νεκροψίες σε άτομα που είχαν κορωνοϊό, παρά σε άτομα που δεν είχαν. Ασκούνται πιέσεις σε γιατρούς, να εκδιδουν πιστοποιητικά θανάτου για να μην πραγματοποιούνται νεκροψιες»




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου