Συγκλονιστική επιστολή αφύπνισης προς την κοινωνία του Ιατρού ερευνητή Δημήτρη Ποντίκα: «Θυσιάζετε το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας, με αντάλλαγμα εφήμερες απολαύσεις» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συγκλονιστική επιστολή αφύπνισης προς την κοινωνία του Ιατρού ερευνητή Δημήτρη Ποντίκα: «Θυσιάζετε το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας, με αντάλλαγμα εφήμερες απολαύσεις» (Video)

  «Ντρέπονται και οι πέτρες των προγόνων μας όταν σας βλέπουν να σκύβετε το κεφάλι, μόνο και μόνο για να μην χάσετε τη βολή σας σε ένα σύστη...

 







«Ντρέπονται και οι πέτρες των προγόνων μας όταν σας βλέπουν να σκύβετε το κεφάλι, μόνο και μόνο για να μην χάσετε τη βολή σας σε ένα σύστημα το οποίο καταρρέει.»


H κραυγή του επιστήμονα Δημήτρη Ποντίκα ραγίζει καρδιές! Αφυπνισθείτε και ενωθείτε, έστω την ύστατη στιγμή που κρίνεται η επιβίωση και η υπόσταση μας!


Η συγκλονιστική επιστολή προς την κοινωνία του Ιατρού, ερευνητή και πνευματικού και ελεύθερου ανθρώπου Δημήτρη Ποντίκα να στάξει λέξη-λέξη στην καρδιά σας. Να ποτίσει κάθε σας κύτταρο και να σας υπενθυμίσει το μόνο σοβαρό ρόλο που έχετε σαν άνθρωποι εδώ στη Γη. Να είστε συνάνθρωποι! Είμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σύγχρονης ανθρωπότητας. Νιώστε το χρέος σας. Βγείτε απ το λήθαργο. Πατήστε το φόβο και αναστηθείτε! Το βίντεο αυτό πρέπει να φτάσει παντού, εντός και εκτός Ελλάδος.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων είπε και το συγκλονιστικό βίντεο:

«Σε χρονικές περιόδους που η διχόνοια έχει φτάσει και στο τελευταίο σπίτι της ελληνικής επικράτειας, ο ρόλος των επιστημόνων είναι να χτυπήσουν τα καμπανάκια, διότι σε αυτό το καράβι που λέγεται Ελλάδα δεν περισσεύει κανείς»

«Σας καλώ να συνεχίσετε ενωμένοι με αλληλοϋποστήριξη στο κοινό μας αγώνα. Σε 45 ημέρες ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως για τον Έλληνα πολίτη, το 70% των συμπατριωτών μας θα μείνουν χωρίς σπίτι και τότε είναι που θα πονέσουμε πραγματικά.»

«Θυσιάζετε το αύριο το δικό σας και των παιδιών σας, με αντάλλαγμα εφήμερες απολαύσεις, όπως να σας αφήνουν να πάτε έξω ή να πάτε διακοπές ή ένα θέατρο ή μια εκδρομή. Για πόσο καιρό νομίζεται ότι θα σας αφήσουν να τα απολαμβάνετε μέχρι να σας τα κόψουν τελείως. Και το δικαίωμα αυτό τους το δίνετε εσείς. Επι 13 χρόνια, σας έχουν βιάσει τη ψυχή με το να σας παραμυθιάζουν με ενέσεις ελπίδας.»

«Έχετε πέσει σε τέτοια οκνηρία που περιμένετε έτοιμες απαντήσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Τις θέλετε και έτσι που να μην χρειαστεί να σηκώσετε το χεράκι σας να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας που χάνονται από τη μία ημέρα στην άλλη και που οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν για αυτά.»

«Πώς είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει, πως έτσι όπως παμε τα παιδιά σας θα καταλήξουν κολίγες ή στην καλύτερη δούλοι με λιγοστά προνόμια και να δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο; Ντρέπονται και οι πέτρες των προγόνων μας όταν σας βλέπουν να σκύβετε το κεφάλι, μόνο και μόνο για να μην χάσετε τη βολή σας σε ένα σύστημα το οποίο καταρρέει. Θέλετε δεν θέλετε, όταν το σύστημα καταρρεύσει πλήρως, θα ξεβολευτείτε και εκεί θα πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να υπερασπιστείτε τα παιδιά σας...»



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Δημήτρη μιας και δεν έχω facebook λογαριασμό και ούτε θα ξανά έχω, θέλω να σου πω τα εξής:
    Μίλησες ανθρώπινα και πραγματικά από την ψυχή σου, απευθύνθηκες με ειλικρίνεια στους συνανθρώπους σου, αλλά δυστυχώς Δημήτρη το καράβι που βρίσκεται στα βράχια μετά βυθίζεται και παίρνει μαζί του τους άτυχους και τους ανίκανους και μόνο κάποιοι λίγοι τυχεροί και ικανοί επιβιώνουν.
    Το ταξίδι μας ως ανθρώπινο είδος και όχι μόνο σαν Ελλάδα και Έλληνες φαίνεται ότι τελειώνει, γιατί οι πρόγονοί μας όπως και οι σύγχρονοι επαναλάμβαναν και επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη. Ποιος λοιπόν θα σώσει ποιον εκτός από το πνεύμα και την ψυχή του;
    https://plirophoria.blogspot.com/2021/04/blog-post.html

    Εάν το μήνυμα αυτό το βρίσκετε ενδιαφέρον προωθήστε το στον Δημήτρη και όποιο άλλο άτομο θεωρείτε ότι ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου