Γ. Τράγκας: Όλοι οι καλοπληρωμένοι παρουσιαστές του Μαξίμου επιχειρούν τώρα να ρίξουν τις ευθύνες για την έξαρση του κορωνοϊού στα περίφημα πάρτι που στήνουν χιλιάδες Έλληνες σε διάφορες πλατείες, προκειμένου να ξεσκάσουν - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γ. Τράγκας: Όλοι οι καλοπληρωμένοι παρουσιαστές του Μαξίμου επιχειρούν τώρα να ρίξουν τις ευθύνες για την έξαρση του κορωνοϊού στα περίφημα πάρτι που στήνουν χιλιάδες Έλληνες σε διάφορες πλατείες, προκειμένου να ξεσκάσουν

  Όταν είσαι ένα κράτος καρυδότσουφλο σε έναν παγκόσμιο ωκεανό ιδιαίτερα ταραγμένο, τότε πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι να ναυαγήσεις εντελώς...

 



Όταν είσαι ένα κράτος καρυδότσουφλο σε έναν παγκόσμιο ωκεανό ιδιαίτερα ταραγμένο, τότε πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι να ναυαγήσεις εντελώς οικονομικά και να βρεθείς στα σαγόνια ενός τίγρη καρχαρία ή αγέλης καρχαριών που επιβουλεύεται τα εδάφη σου, τα νησιά σου, την Ανεξαρτησία σου.


Όταν έχεις πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που ενοχλείται από την ελευθερία της έκφρασης, από την όποια κριτική προς την εξουσία και το πρόσωπό του και από τις αντιδράσεις εξουθενωμένων, πεινασμένων και ανέργων πολιτών, τότε εύλογα πολλαπλασιάζονται οι κίνδυνοι και οι πιθανότητες ενός εθνικού ακρωτηριασμού.


Του Γ. Τράγκα

Στα χέρια του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα σε ένα ιδιαίτερα, αυτήν την εποχή, διεθνές σαθρό περιβάλλον, η Ελλάδα οδηγείται νομοτελειακά στη διάλυση από υπερχρέωση, σε πολύχρονη τυραννική οικονομική δουλεία και σε αναπόφευκτες υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά θέματα. Δεν υπάρχει οικονομικός οργανισμός ή τραπεζίτης ή οικονομολόγος που να μην προβλέπει την ισοπέδωση για πολλά χρόνια της εθνικής μας οικονομίας. Ο κ. Μητσοτάκης διέπραξε ολέθρια λάθη με τις επιλογές του τόσο στον υγειονομικό τομέα όσο και στα εθνικά θέματα και την οικονομία, τα ακραία περιοριστικά μέτρα και τα lockdown για την αντιμετώπιση του covid19. Έλιωσε στην κυριολεξία την αστική και μικροαστική τάξη.

Ο καθηγητής Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Στάνφορντ κραυγάζει: «Ανοίξτε τα όλα. Με τα πιο ακραία περιοριστικά μέτρα έχουμε φτάσει τους 80 νεκρούς την ημέρα». Ο κ. Γιώργος Κύρτσος, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναρωτήθηκε αν θα έρθουν να χαλαρώσουν στην Ελλάδα οι τουρίστες με 70 νεκρούς την ημέρα. Επίσης σχολίασε δυσμενώς τη «βουλή των λοιμωξιολόγων» και τα μηνύματά τους μετά τον παραμερισμό του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. «Εγώ», είπε, «που είμαι 40 χρόνια στη δημοσιογραφία δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα».

Δέκα εκατομμύρια άνθρωποι, δέκα εκατομμύρια Έλληνες αισθάνονται ότι οι δημοσιογράφοι, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1 και των άλλων πανελλαδικών καναλιών, συναγωνίζονται πλέον σε γελοιότητα και αντιφατικά σχόλια τους «μαϊντανούς» λοιμωξιολόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς απέτυχε τόσο τραγικά η διαχείριση της πανδημίας και πώς φθάσαμε να έχουμε την κατάσταση που υπήρχε στην αρχή της πανδημίας στην Ιταλία.

Όλοι οι καλοπληρωμένοι παρουσιαστές του Μαξίμου επιχειρούν τώρα να ρίξουν τις ευθύνες για την έξαρση του κορονοϊού στα περίφημα πάρτι που στήνουν χιλιάδες Έλληνες σε διάφορες πλατείες, προκειμένου να ξεσκάσουν και να ζήσουν κανονικά ως άνθρωποι. Η κυβέρνηση λέει καθημερινά ανοησίες, πράγμα που επισημαίνουν και μέλη της, όπως ο κύριος Κύρτσος. Επομένως όλες αυτές οι επιστημονικές αρλούμπες που ακούγονται ωθούν τον κόσμο σε μεγάλα ξεσπάσματα που αποδοκιμάζονται με τον χαρακτηρισμό «κορονοπάρτι». Ήδη έχει πέσει σήμα από το Μαξίμου να κακοχαρακτηρίζονται οι συμμετέχοντες και να βαφτίζονται «αντιεξουσιαστές» ή «συνωμότες» που επιδιώκουν να προκαλέσουν επεισόδια με την αστυνομία. Ουδείς κατανοεί ότι οι εναπομείναντες λοιμωξιολόγοι στα κανάλια του ΣΚΑΪ όχι μόνο κούρασαν, αλλά προκαλούν και μειδιάματα με όσα λένε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, και όσα αναιρούν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Τώρα οι περισσότεροι επιστήμονες λένε ότι οι κυβερνήσεις είτε από δολιότητα είτε από λανθασμένες επιλογές, ακολούθησαν λάθος στρατηγική στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Καθηγητές, ειδικοί στα αερολύματα, λένε ότι ήταν λάθος οι κυβερνήσεις να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους και να επιβάλλουν τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, γιατί ο κορονοϊός κολλάει σπάνια σε εξωτερικούς χώρους, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη μόνο σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό εκτιμούν πολλοί καθηγητές, όπως ο Χοσέ- ΛουίςΧιμένες ειδικός στα αερολύματα, καθηγητής στο πανεπιστήμιο ColoradoBoulder, ο οποίος είπε ότι ο ιός μεταδίδεται κυρίως σε κλειστούς χώρους, ενώ αντίθετα ο κίνδυνος μειώνεται σε εξωτερικούς χώρους. Σε μελέτες που έγιναν αποδείχθηκε ότι σε 7.000 κρούσματα, μόνο ένα αφορούσε μόλυνση σε εξωτερικό χώρο!

Ακόμη οι ιατροδικαστές σε όλο τον κόσμο κατηγορούν τις κυβερνήσεις ότι δίνουν πλαστά στοιχεία γύρω από τους αριθμούς των ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό. Υπάρχει πλέον μια καταιγίδα αποκαλύψεων στην Ιταλία, στην Ισλανδία, στη Γερμανία, σε Πολιτείες της Αμερικής, που αναφέρουν ότι στον κορονοϊό χρεώθηκαν θάνατοι χιλιάδων ανθρώπων, ενώ στην πραγματικότητα οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν από άλλες αιτίες.

Εδώ στην Ελλάδα, ταυτόχρονα με τις αποκαλύψεις για όσα προτείνουν οι λοιμωξιολόγοι και για όσα διαφορετικά κάνει στην συνέχεια ο Μητσοτάκης, βγήκε στον αέρα και επιστολή ιατροδικαστών που αμφισβητεί τον αριθμό των θανάτων από κορονοϊό και διατυπώνει σειρά από στοιχεία αμφισβήτησης που περιγράφουν ως απάτη ή αλλοίωση ή σκοπούμενη αλλοίωση τους αριθμούς των θανάτων που χρεώνονται στον κορονοϊό, ενώ οφείλονται σε άλλη αιτία.

Η παγκόσμια ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ταραγμένη. Υπάρχει επαναφορά του Ψυχρού Πολέμου στη σχέση Δύσης και Ανατολής. Υπάρχει ιδιαίτερη ένταση στην περιοχή μας με την Τουρκία. Η οικονομία της Ευρώπης οδεύει στα τάρταρα και αντιλαμβάνεται κανείς τι σημαίνει αυτό για την υπερχρεωμένη Ελλάδα, την καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη πλήρως από το Βερολίνο.

Ακόμη και το διεθνές ποδόσφαιρο διαλύεται συμπαρασύροντας τους αρμούς της UEFA και της FIFA. Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα κατάλαβαν ότι πουλάνε και χωρίς φιλάθλους, και επειδή είναι υπερχρεωμένα με δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, αποφάσισαν να κάνουν δική τους Λίγκα. Οι πολυεθνικές και τα οικονομικά κέντρα που θέλουν να επιβάλλουν την τηλεπαγκοσμιοποίηση και τις απρόσωπες, ελεγχόμενες μάζες, δίνουν μάχη εναντίον των κοινωνιών και των δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θέλουν να επιστρέψουν στην ανθρώπινη κανονικότητα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως σωστά είχα προβλέψει σε πολλές εκπομπές μου, κατηγορείται πλέον παγκοσμίως ότι επιβάλλει στην Ελλάδα φίμωση και λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης και κάθε ελεύθερης φωνής. Η Ελλάδα είναι πλέον η 70η χώρα παγκοσμίως ως προς την ελευθερία του Τύπου, όπως καταγράφει η διεθνής οργάνωση «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα». Σε έκθεσή της «κόλαφο» περιγράφει ως «μαύρη» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αναφέρεται στον πακτωλό χρημάτων που δίνει ο κ. Μητσοτάκης στα μέσα ενημέρωσης για να τον εξυμνούν. Η πατρίδα μας κατατάσσεται στην 70η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ως προς την ελευθερία του Τύπου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου