Δημήτρης Ποντίκας: Μυοκαρδίτιδες σε παιδιά που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer σύμφωνα με κλινικές μελέτες των ΗΠΑ (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δημήτρης Ποντίκας: Μυοκαρδίτιδες σε παιδιά που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer σύμφωνα με κλινικές μελέτες των ΗΠΑ (Video)

  «Στις κλινικές που γίνονται τα εμβόλια στα παιδιά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer έχουν δείξει ότι παιδιά παρουσίασαν μυοκαρδ...

 






«Στις κλινικές που γίνονται τα εμβόλια στα παιδιά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer έχουν δείξει ότι παιδιά παρουσίασαν μυοκαρδίτιδες. Δεν ξέρουμε αν θα είναι προσωρινές ή μόνιμες»


«Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια. Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία με εμβόλια...Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες οι κλινικές μελέτες.»


«Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια. Στα πρώτα αποτελέσματα μην περιμένετε να ξέρουμε τις επιπτώσεις στα μωρά. Όσοι βγαίνουν και λένε ότι εγκρίθηκαν τα εμβόλια για εγκύους και παιδιά είναι απλά επικίνδυνοι. Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία με εμβόλια...Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες οι κλινικές μελέτες.»

«Ας με καλέσει ο εισαγγελέας, ο πρωθυπουργός, η επιτροπή. Να δω θα με κοιτάξουν στα μάτια...! Θα πας να εμβολιάσεις το παιδί σου με το ενδεχόμενο στα 12 ή στα 15 να παρουσιάσει μυοκαρδίτιδα;»

«Μελέτη ενός έτους στο Μπέλφαστ, σε παιδιά 0-16 ετών που έδειξε ότι σε ένα χρόνο κανένα παιδί δεν πέθανε...όσα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα ήταν ελαφριά, ήπια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο εγώ να εμβολιάσω τα παιδιά αυτά με κάτι που με σημερινά δεδομένα, 14 Μαϊου, μου δείχνουν ότι κάποια από αυτά θα εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα; Ποιό είναι το όφελος; Το μόνο όφελος είναι στη τσέπη κάποιων.»

Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 14-5-2021:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου