Το ελληνόφωνο καθεστώς μεταχειρίζεται το λαό ως αναλώσιμη μάζα που μπορεί να την αιχμαλωτίζει πείθοντάς την ότι τής αφαιρεί δικαιώματα για το «καλό της»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ελληνόφωνο καθεστώς μεταχειρίζεται το λαό ως αναλώσιμη μάζα που μπορεί να την αιχμαλωτίζει πείθοντάς την ότι τής αφαιρεί δικαιώματα για το «καλό της»...

  Οι σιωνιστές επικυρίαρχοι έχουν μιλήσει για τις μισάνθρωπες επιδιώξεις τους σχετικά με την μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού. Η μείωση των...

 






Οι σιωνιστές επικυρίαρχοι έχουν μιλήσει για τις μισάνθρωπες επιδιώξεις τους σχετικά με την μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού.


Η μείωση των οικογενειών και η μείωση των γεννήσεων εν μέσω ανέχειας και αναζητήσεως εφήμερης επιβίωσης έχουν οδηγήσει την Ελληνική Φυλή στην υπογεννητικότητα, τον μαρασμό και την απειλή τού αφανισμού μας μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Τα ιδανικά και οι αξίες τού ελεύθερου ανθρώπου, η υπόσταση και η ελευθερία μας δοκιμάζονται στον υπέρτατο βαθμό τής επιβιώσεώς μας ως Έθνος και ως πρόσωπα. Το ελληνόφωνο καθεστώς μεταχειρίζεται το λαό ως αναλώσιμη μάζα που μπορεί να την αιχμαλωτίζει πείθοντάς την ότι τής αφαιρεί δικαιώματα τάχα για το καλό της με κάποιες ψεύτικες ανάσες «ελευθερίας» κατά διαστήματα μην τυχόν και σηκώσουν το κεφάλι οι ραγιάδες. Που ακούστηκε να μάς εξορίζουν από την Πίστη και τις Παραδόσεις μας, να βαστούν κλειστό τον Οίκο Τού Πατρός Θεού μας από τα παιδιά Του, να φτιάχνουν ένα κράτος που στερεί το ψωμί από τον ελληνικό λαό, να θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες και να θεωρείται αυτός ο μισελληνισμός προστασία τής υγείας εκ των τυράννων προς αυτούς που μισούν!

Ο κατασκευασμένος κορονοϊός έγινε από τούς παγκοσμιοποιητές το βήμα πτώσεως τής Πατρίδος και τής Πίστεως στον δρόμο καταργήσεως των εθνών για την ανύψωση όπως φρονούν τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ήδη με τον βαρύτατο τραυματισμό τής εθνικής μας οικονομίας και τής εξαχρειώσεως των ηθών και αντιστάσεων έχουν πληγώσει τον τρίτο πυλώνα τής Οικογένειας  που συνθέτει από κοινού με την Πίστη και την Πατρίδα τον Ελληνισμό. Η μείωση των οικογενειών και η μείωση των γεννήσεων εν μέσω ανέχειας και αναζητήσεως εφήμερης επιβίωσης έχουν οδηγήσει την Ελληνική Φυλή στην υπογεννητικότητα, τον μαρασμό και την απειλή τού αφανισμού μας μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα Ελλάδα που εποικίζεται σήμερα από τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς τούς οποίους ενσωματώνουν ελληνόφωνοι σιωνιστές και σιωνιστοπροσκυνημένοι πολιτικοί. Απειλούμαστε δηλαδή από αυτούς από τούς οποίους μάς ελευθέρωσαν εν όπλοις οι πρόγονοί μας και τώρα τούς βλέπουμε να επανακάμπτουν ως λαθροεισβολείς συνεργάτες των γειτονικών μας εχθρών, στηριζόμενοι από προδότες στις θέσεις των εξουσιαστών και τούς ψευτοσυμμάχους εντολείς τους.

Οι ένδοξοι μαχητές τής ελευθερίας πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Πίστευαν στην μεγάλη αλήθεια που ασπάζονταν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όπως ο Μεγαλέξανδρος όταν έφτιαχνε την αυτοκρατορία του, όπως και αργότερα ο μεσαιωνικός Ελληνισμός στους χρόνους τής Αυτοκρατορικής μας Ρωμανίας ότι αληθινή ελευθερία έχει εκείνος ο Έλλην που χτίζει τον πολιτισμό του, νικάει τον εχθρό του και γίνεται ισχυρός με τις δικές του δυνάμεις.

Για να φτάσουμε στους ειρηνικούς τάχα χρόνους στην υποταγή στους εχθρούς Θεού και Ανθρώπου που στις μέρες μας αποθρασύνθηκαν να κλείσουν τις εκκλησίες μας με πρόσχημα την υγεία. Για να τις ανοίξουν τάχα μου στις μεγάλες εορτές τής Ορθοδοξίας μας με τούς πιστούς να μένουν κατά την διάρκεια των Θείων Λειτουργιών εκτός τής θύρας των Ιερών Ναών και τώρα φτάνοντας στον προθάλαμο για την Μέγιστη Εορτή τής Μεγάλης Εβδομάδας των Παθών Τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και Θεού μας, μάς λέγουν ότι η περιφορά τού Επιταφίου θα γίνει στον προαύλιο χώρο των ναών και η Ανάσταση θα γίνει ενωρίτερα τής αναμνήσεως τής Αναστάσεως Τού Χριστού μας. Επιπλέον μάς λένε ότι θα πρέπει να προσερχόμαστε με δύο μάσκες και να έχουμε απόσταση μεταξύ μας 10 μέτρων! Προσποιούνται δηλαδή ότι ανοίγουν τις εκκλησίες μας, βαστώντας τον πιστό ελληνικό λαό και πάλι στην εξώθυρα.

Την ίδια στιγμή ανοίγουν σχολεία και εστίαση με τα γνωστά υγειονομικά τάχα μέτρα που επιβάλλονται και στο λιανεμπόριο, προκειμένου να δώσουν οι ραγιάδες την ανοχή τους στην νεοταξική τυραννία. Προωθούν τούς ελέγχους αυτοδιάγνωσης, τα λεγόμενα βαρβαριστί σελφ τεστ και ξωπίσω ως μέσα επαλήθευσης φέρνουν τούς μοριακούς ελέγχους, τα εμβόλια και τα ψηφιακά πιστοποιητικά τους. Την ίδια όμως στιγμή πολλά εμβόλια κατηγορούνται διεθνώς βάσει αποδεδειγμένων διαταραχών για την περιεκτικότητά τους σε σοβαρές ιογόνους νόσους και συνθέσεις που φέρνουν σοβαρότατες παρενέργειες, ακόμη και τον θάνατο. Παρενέργειες που περιγράφονται με σαφήνεια από τις εταιρίες χωρίς όμως αυτές να αναλαμβάνουν τις σχετικές ευθύνες. Ήδη σε πολλές χώρες υπάρχει σκεπτικισμός και αναθεώρηση εμβολίων, την ώρα που στην πατρίδα μας η έκνομη και αντιεπιστημονική υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων όπως τα τεστ χρησιμοποιείται παράλογα ως όρος για την συμμετοχή των μαθητών στα σχολεία και των εργαζομένων στις εργασίες τους.

Οι σιωνιστές επικυρίαρχοι έχουν μιλήσει για τις μισάνθρωπες επιδιώξεις τους σχετικά με την μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού. Παράλληλα μέσω διαδικασιών τροποποίησης τού γενετικού υλικού θέλουν να θέσουν την ταυτοποίηση και τις συναλλαγές τού ανθρώπου με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων. Ήδη το υλικό χρήμα έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από τις ηλεκτρονικές κάρτες και το λεγόμενο άυλο χρήμα, ενώ το επόμενο βήμα είναι οι ενσώματες ηλεκτρονικές συναλλαγές. Είναι το αντίχριστο χάραγμα που προφήτεψαν οι Άγιοι Γέροντες τής Πίστης μας, λέγοντάς μας ότι το ψευτορωμέϊκο που υπηρετεί τον σκοτεινό αντίχριστο εχθρό δεν θα μακροημερεύσει και η Ελλάς θα αναστηθεί. Μα οι χρόνοι πέρασαν, ο ατιμωτικός μαρασμός προχώρησε κι εμείς πλέον ως Αληθινοί Έλληνες με πίστη ακλόνητη σε Χριστό, Ελλάδα, Ελληνική Φυλή και Ελληνόπουλα, οφείλουμε να πράξουμε την απελευθέρωση και την ανάσταση τού Ιερού Ελληνισμού μας για την ανατολή μιας πλέριας Χρυσής Αυγής.

Οι υποτιθέμενες μεγάλες δυνάμεις οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια και εκπεφρασμένες προθέσεις στο χαμό τους μέσα από παγκόσμιο πόλεμο. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί επικαλούνται τον τουρισμό ως δέλεαρ τής υπό ασφυκτικά μέτρα προσωρινής λειτουργίας τής αγοράς που σχετίζεται με τα τουριστικά επαγγέλματα. Οι αμερικανοσιωνιστές ωστόσο προτείνουν τον αποκλεισμό τής Ελλάδος από τούς τουρίστες λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Και οι Τούρκοι εντείνουν τις σε βάρος μας προκλητικές τους διεκδικήσεις. Ήρθε λοιπόν η ώρα επιτέλους να σπάσουμε τα κατοχικά δεσμά που θέτουν προσκυνημένοι και ψευτοσύμμαχοι. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ιστορικές μας ευθύνες και να λάβουμε στα χέρια μας τον έλεγχο τού Έθνους μας οδηγώντας το στα υψηλά πεπρωμένα του, δίδοντας με την πίστη, τον πολιτισμό μας και την κραταίωσή του την λάμψη τού Ελληνισμού στον ψηλότερο βατήρα των εθνών. Η Ιερή Ελλάς θα αναστηθεί και θα μεγαλυνθεί με όπλο μέγα την Ορθοδοξία και τον Λαϊκό Εθνικισμό της. Εθνικισμός, Λαός και Στρατός είναι οι ανίκητοι Μαχητές τής Ελληνικής Φυλής. 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου