Δήμητρα Λιάνη: «O Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήθελε τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα στη κοινωνία» (video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δήμητρα Λιάνη: «O Ανδρέας Παπανδρέου δεν ήθελε τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα στη κοινωνία» (video)

  «Όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Δεν το ξαναπαίρνεις». Έντονες αντιδράσεις...

 









«Όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Δεν το ξαναπαίρνεις».


Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφασή του Γιώργου Παπανδρέου να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος για το κόμμα ΚΙΝΑΛ.


Η συζύγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη φαίνεται να είναι αντίθετη με την κίνηση αυτή, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως «Ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του πατέρα του».

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην στον τέως πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ και στην νέα εμπλοκή του  για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

«Όταν έχει πιτυρίδα και παίρνεις ένα σαμπουάν για πιτυρίδα και δεν σου κάνει, το ξαναπαίρνεις; Δεν το ξαναπαίρνεις. Εμείς το έχουμε δει αυτό. Πιστεύω πέρα από την πλάκα ότι τα πράγματα είναι αρκετά επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει. Ο παλμός που έχω, η όσφρηση που έχω, το κλίμα που έχω είναι ότι στην κοινωνία είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τίποτα», είπε.

Για τις σχέσεις του Ανδρέα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η Δήμητρα Λιάνη είπε ότι «είχε έρθει ένα χαρτί στον Ανδρέα ότι το αμερικανικό πεντάγωνο απαιτούσε στην κυβέρνηση Σημίτη να γίνει υπουργός εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου», συμπληρώνοντας πως "ο Ανδρέας ήξερε ποιος είναι ο Γιώργος, είχε έρθει σε προστριβές μαζί του, ήξερε που πάει το πράγμα, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι είχε προχωρήσει τόσο πολύ το πράγμα".

«Πιστεύω ότι θα βγει ο Γιώργος γιατί έχει “λαγούς” μέσα οι οποίοι θα παραιτηθούν. Δεν ήθελε ο Ανδρέας τον Γιώργο για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ»

Είπε ακόμη ότι «ο αρχηγός ενός κόμματος πρέπει να βγαίνει μέσα από ένα συνέδριο. Είναι στημένο το πράγμα. Ο Γιώργος Παπανδρέου διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, το χρέωσε πάρα πολλά χρήματα, γι΄ αυτό και άλλαξε όνομα, μετά έκανε και ένα μικρό κόμμα».






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου