Δρ McCullough: «Ανθρωπιστική καταστροφή τα εμβόλια...Οι αναπηρίες που πρόκειται να δούμε λόγω αυτών των εμβολίων θα μείνουν στην ιστορία ως μια απίστευτη θηριωδία» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δρ McCullough: «Ανθρωπιστική καταστροφή τα εμβόλια...Οι αναπηρίες που πρόκειται να δούμε λόγω αυτών των εμβολίων θα μείνουν στην ιστορία ως μια απίστευτη θηριωδία»

  Πρόσφατες δηλώσεις του Δρ McCullough για τα εμβόλια του κορωνοϊού που χτυπούν κώδωνα κινδύνου (12 Οκτωβρίου 2021). «Μέχρι τις 24 Σεπτεμβ...

 








Πρόσφατες δηλώσεις του Δρ McCullough για τα εμβόλια του κορωνοϊού που χτυπούν κώδωνα κινδύνου (12 Οκτωβρίου 2021).


«Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου ο αριθμός των Αμερικανών που πέθαναν, έφτασε τους 15.937» - «Πάνω από 250.000 Αμερικανοί μετά το εμβόλιο έχουν νοσηλευθεί, έχουν πάει στα επείγοντα ή σε ιδιωτικά ιατρεία» - «Δυστυχώς έχουμε πάνω από 20.000 Αμερικανούς, που το CDC μας λέει ότι έμειναν μόνιμα ανάπηροι μετά το εμβόλιο».


Ο Δρ McCullough έχει δημοσιεύσει ευρέως σε διάφορα ιατρικά θέματα με πάνω από 1000 δημοσιεύσεις και πάνω από 600 αναφορές στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής. Στις εργασίες του περιλαμβάνεται το κεφάλαιο "Σύνδεση μεταξύ νεφροπάθειας και καρδιοπάθειας" στο Εγχειρίδιο Καρδιοπάθειας του Braunwald. Ο Δρ McCullough είναι ιδρυτής και σημερινός πρόεδρος της Αμερικανικής Καρδιονεφρικής Εταιρείας, μιας οργάνωσης που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή καρδιολόγους και νεφρολόγους για να εργαστούν πάνω στο αναδυόμενο πρόβλημα των καρδιονεφρικών συνδρόμων. 

Έργα του έχουν δημοσιευθεί στο New England Journal of Medicine, στο Περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, στο Lancet, στο British Medical Journal και σε άλλα κορυφαία περιοδικά παγκοσμίως. Είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού Ανασκοπήσεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική (Reviews in Cardiovascular Medicine) και ανώτερος συνεργάτης του Αμερικανικού Περιοδικού Καρδιολογίας. Είναι μέλος των συντακτικών επιτροπών πολλών ιατρικών περιοδικών. Ο Dr. McCullough έχει κάνει παρουσιάσεις σχετικά με την βελτίωση της ιατρικής σε όλο τον κόσμο και έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής στην Ακαδημία Επιστημών της Νέας Υόρκης, στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχει διατελέσει μέλος ή πρόεδρος των επιτροπών παρακολούθησης της ασφάλειας δεδομένων σε 24 τυχαιοποιημένες κλινικές έρευνες.
(πηγή βιογραφικού:
https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough )

Σχετικά δημοσιεύματα στα αγγλικά:
α) Dr. McCullough With Breaking Announcement: C-19 Vaccine- The Biggest Biological Catastrophe!
β) 57 Top Scientists and Doctors: Stop All Covid Vaccinations





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. 


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου