Ηλίας Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες μαθητές δεν είχαν σχέση με κόμματα. Βρέθηκαν ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες συμμορίες. Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και τα έμμισθα φερέφωνα του συστήματος» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηλίας Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες μαθητές δεν είχαν σχέση με κόμματα. Βρέθηκαν ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες συμμορίες. Τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και τα έμμισθα φερέφωνα του συστήματος» (Video)

  «Δεν είναι δυνατόν να απειλούν δημόσια οι αφηνιασμένοι αριστεριστές ότι θα ξανά έρθουν με κρεμάλες και η αστυνομία να μην προστατεύει το σ...

 





«Δεν είναι δυνατόν να απειλούν δημόσια οι αφηνιασμένοι αριστεριστές ότι θα ξανά έρθουν με κρεμάλες και η αστυνομία να μην προστατεύει το σχολείο από τους ταραχοποιούς»


«Δεν είναι δυνατόν τα ΜΑΤ να επιτρέπουν στους κρανοφόρους του ΚΚ να στήνουν ολόκληρη πολιορκία σε δημόσιο σχολικό συγκρότημα και να επιτίθενται σε 14χρονους και 15χρονους»


Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και την επίθεση στελεχών της αριστεράς κατά Ελλήνων μαθητών που υπερασπίστηκαν τον χώρο εκπαίδευσης τους από τη κομματική προπαγάνδα, ο Η. Κασιδιάρης προχώρησε σε δήλωση παρέμβαση:

 «Αυτά δεν τα είδαν οι πληρωμένοι των καναλιών. Πάνε να μας βγάλουν τρελούς, ότι φταίνε πάντα οι Έλληνες μαθητές»

«Οι Έλληνες μαθητές ουδεμία σχέση έχουν με κόμματα, με κανένα κόμα στη προκειμένη περίπτωση, βρέθηκαν όμως ανάμεσα σε δύο επικίνδυνες συμμορίες. Από τη μία τα τάγματα εφόδου της αριστεράς και από την άλλη τα έμισθα φερέφονα του συτήματος. Τα μέσα μαζικής εξαπάητηση που παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο και λένε ψέματα για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότρητες»

Ακολουθεί ολόκληρη η παρέμβαση:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου