Τουρκία: Ο Ερντογάν καλεί τις φιλικές μουσουλμανικές χώρες να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος των Κατεχομένων, την ώρα που η Τουρκία φαίνεται να καταρρέει - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τουρκία: Ο Ερντογάν καλεί τις φιλικές μουσουλμανικές χώρες να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος των Κατεχομένων, την ώρα που η Τουρκία φαίνεται να καταρρέει

  Για μια ακόμη φορά ο Τούρκος Πρόεδρος προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη σε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ταλανίζει τη χώρα και δεν ...

 


Για μια ακόμη φορά ο Τούρκος Πρόεδρος προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη σε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ταλανίζει τη χώρα και δεν είναι άλλο από την κατάρρευση της οικονομίας.


Η πάγια θέση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος από τις μουσουλμανικές χώρες έρχεται σε μία περίοδο περιδίνησης της τουρκικής οικονομίας, και ο Τούρκος πρόεδρος επιθυμεί να στρέψει την προσοχή αλλού.


Έτσι, στο πλαίσιο αυτό, ο Τούρκος πρόεδρος ζητά από φίλες χώρες την αναγνώριση του ψευδοκράτους. Μιλώντας στη Σύνοδο Οικονομικής Συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Τουρκμενιστάν, ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε να αναγνωριστεί η κυρίαρχη ισότητα των Τουρκοκυπρίων και το διεθνές status τους.

Ουσιαστικά ζήτησε την αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης ΤΒΔΚ, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, αυτό είναι ο μόνος τρόπος επίλυσης του κυπριακού.

Ταυτόχρονα φαίνεται να καταρρέει το τουρκικό κράτος!

«Πάγωμα» εξοπλισμών και δημοσίων επενδύσεων από τον Ερντογάν λόγω υποτίμησης της λίρας.

Λιτότητα τύπου ΔΝΤ αναμένεται να εφαρμόσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «παγώνοντας» το 2022 και το 2023 μέρος των δημοσίων επενδύσεων και των εξοπλιστικών προγραμμάτων, όπως αποκαλύπτει η «Καθημερινή» της Κυριακής.

Στόχος του, 19 μήνες πριν από τις προγραμματισμένες εκλογές, να κάνει παροχές που να αγγίζουν την τσέπη των Τούρκων πολιτών, οι οποίοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται συνεχώς.

Με την υποτίμηση της τουρκικής λίρας, είναι χαρακτηριστικό ότι αν η Άγκυρα αγόραζε σήμερα ένα μαχητικό F-16 ή ένα αεροπλανοφόρο θα της κόστιζε 65% ακριβότερα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου