Κασιδιάρης: «Σχέδιο γενικής υποχρεωτικότητας καταστρώνει ο Μητσοτάκης» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης: «Σχέδιο γενικής υποχρεωτικότητας καταστρώνει ο Μητσοτάκης» (Video)

  Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνομιλεί με τον δικηγόρο Πέτρο Δημητριάδη και αποκαλύπτει το σχέδιο Μητσοτάκη για γενική υποχρεωτικότητα στους εμβολια...

 


Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνομιλεί με τον δικηγόρο Πέτρο Δημητριάδη και αποκαλύπτει το σχέδιο Μητσοτάκη για γενική υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς.


Επίσης, αναλύει την ανυπαρξία σχεδιασμού από την κυβέρνηση για το κύμα ακρίβειας, καθώς και τον τρόμο του Μαξίμου από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν ραγδαία άνοδο του κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ, ιδίως στην νεολαία.

 

Δείτε το video





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου