Αγία και Μεγάλη Ελλάς απέναντι στους τυράννους της παγκοσμιοποίησης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγία και Μεγάλη Ελλάς απέναντι στους τυράννους της παγκοσμιοποίησης

  Οι αναταράξεις των παρεμβάσεων από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους και τα καθεστωτικά τους όργανα βαθαίνουν και αναβαθμίζονται, αποδεικνύο...

 


Οι αναταράξεις των παρεμβάσεων από τούς παγκοσμιοποιητές τυράννους και τα καθεστωτικά τους όργανα βαθαίνουν και αναβαθμίζονται, αποδεικνύοντας στην πράξη τον πολιτικό σχεδιασμό που κρυβόταν εξ αρχής πίσω από τον κατασκευασμένο κορωνοϊό.

Είναι συνέχεια των τεχνητών οικονομικών κρίσεων, τής διαφθοράς και τής αλλοιώσεως των εθνικών κρατών μέσα από σκληρές καταστάσεις πολιτικών, γεωπολιτικών και πολεμικών αναταράξεων και συγκρούσεων.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο φόβος, η απώλεια των ελευθεριών, η φτώχεια, η εξάλειψη των χριστιανικών και λευκών εθνών είναι η συνταγή τού ολέθρου που ακολουθούν οι νεοταξίτες προκειμένου να εγκαταστήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση επάνω σε μια εξαχρειωμένη και χωρίς ταυτότητα ανθρωπότητα.

Στην Πατρίδα μας τα υποτιθέμενα υγειονομικά μέτρα έχουν εθνικό και φυλετικό πρόσημο στόχευσης. Η εμβολιαστική φρενίτιδα σε βάρος τού γενικού πληθυσμού και το διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ που αποφάσισε να επιβάλει η κυβέρνηση και το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας ως δεσμοφύλακας τού νεοταξισμού σε βάρος των εξηντάρηδων απείθαρχων και ελεύθερων ανεμβολίαστων ως σωφρονισμό στις διαταγές των διεθνών τυράννων αφορούν αποκλειστικά τον ελληνικό λαό και ουδόλως τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς. Την ίδια στιγμή που βάζουν πρόστιμα στο λαό μας, σκορπούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην δημιουργία ολόκληρων πόλεων για την εγκατάσταση ισλαμιστών ενεργής και στρατεύσιμης ηλικίας. Η εν λόγω ενσωμάτωση τελείται σε ολόκληρη την επικράτεια, ακόμη και σε σημεία ακριτικά που εποφθαλμιά η Τουρκία όπως στον Έβρο και το Ανατολικό Αιγαίο.

Τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται με την αποκαθήλωση τής παραγωγικής οικονομίας και την αποκοπή των διεθνών εμπορικών συναλλαγών για λόγους πάντα δήθεν υγειονομικούς έχουν οδηγήσει τα πράγματα στην ανεργία, την μείωση τής χρηματικής ρευστότητας και την εκρηκτική άνοδο των τιμών τής ενέργειας. Το ηλεκτρικό ρεύμα, το πετρέλαιο και η βενζίνη έχουν γίνει απλησίαστα για την πλειοψηφία τού λαού. Η πτώχευση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ένας στόχος των παγκοσμιοποιητών που καλπάζει. Κι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε μια κοινωνία που η ανηθικότητα, οι βιασμοί και οι ασέλγειες σε βάρος τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των εθνικών και θρησκευτικών μας παραδόσεων πληγώνουν τις αντοχές ενός δοκιμαζόμενου λαού.

Ωστόσο η αλαζονεία εκείνων που πρώτοι έχουν μετατρέψει τον άνθρωπο σε αναλώσιμο προϊόν μέσα από τις διορισμένες θέσεις ευθύνης που τούς παρέχει η κλοπή τής ψήφου τούς οδηγεί στην αποκάλυψη των προθέσεων εξανδραποδισμού των λαών. Στην Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία στοιχεία τής βρετανικής υπηρεσίας ασφάλειας υγείας δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα διαβόητα γενετικά εμβολιαστικά σκευάσματα τού κορονοϊού οδηγούν στην υποβάθμιση τού ανοσοποιητικού συστήματος, με αποτέλεσμα εμβολιασμένοι πολίτες να αναπτύσσουν μια νέα μορφή τού συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας. Στη δε Λευκορωσία ο Πρόεδρος Λουκασένκο καλεί τούς διεθνείς απατεώνες που δημιούργησαν την στημένη «πανδημία» για να κατακλέψουν τον κόσμο να σταματήσουν το κακό, καταγγέλλοντας το διαβόητο ΔΝΤ ότι τού προσέφερε στην αρχή τής «πανδημίας» 900 εκατομμύρια δολάρια για να προβεί σε ένα στημένο lockdown, ατιμία την οποία ο Λευκορώσος Πρόεδρος προς τιμήν του απέρριψε. Στο ψευτορωμέϊκο όμως που όλοι οι θεσμοί τής πολιτείας, πολιτικοί και θρησκευτικοί, έχουν συνάψει συμμαχία με τούς παγκοσμιοποιητές, ο ελληνικός λαός βουλιάζει, εξαχρειώνεται και αργοσβήνει χωρίς να διώκεται η ατιμία.

Στο τελευταίο στάδιο τής καταστροφής των εθνικών κρατών που επιδιώκει η παγκοσμιοποίηση των καθεστωτικών δημοκρατιών στήνεται ένας ολέθριος παγκόσμιος πόλεμος με αφορμή το ουκρανικό πεδίο. Η υποκρισία χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσο βήμα πριν την καταστροφή. Όπως ακριβώς οι νεοταξίτες τρενάρουν την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών προκειμένου να εκβιάσουν την λαϊκή υποταγή στην μόνη τάχα λύση, έτσι και στο ζήτημα τής γεωπολιτικής σύγκρουσης το ΝΑΤΟ επιδιώκει να προσδώσει στη Ρωσία την υποτιθέμενη πρόθεση ένοπλης βίας την οποία προωθούν για μια ακόμη φορά όπως και σε όλους τούς προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους οι δυνάμεις τής Εσπερίας. Την ίδια ακριβώς στιγμή η Γαλλία προβαίνει σε στρατιωτική συμφωνία με την Πατρίδα μας δίδοντάς μας πολεμικά αεροσκάφη ραφάλ τα οποία η Τουρκία επιδιώκει να εμφανίσει ως αφορμή τιμωρίας τής Ελλάδος και μάλιστα την στιγμή που οι Τούρκοι επιδιώκουν να βάλουν το πόδι τού κατακτητή σε Έβρο και Ανατολικό Αιγαίο ως δήθεν τοποτηρητές τής τάξης και φυσικά κατακτητές.

Οι ψευτοσύμμαχοι και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τους συνεργάτες αντιμετωπίζουν την Ιερή Ελλάδα μας ως ένα γεωπολιτικό πέρασμα και ένα προσοδοφόρο οικόπεδο που τούς ανήκει. Δεν πιστεύουν στην έννοια τού Έθνους. Η μόνη πολιτική δύναμη που πιστεύει με πάθος, ειλικρίνεια και στρατηγική γραμμή κατεύθυνσης και διαιώνισης τού Ελληνισμού με βάση τις Παραδόσεις και τις Αξίες του στην Εθνοφυλετική Οντότητα τού λαού μας είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τής Χρυσής Αυγής τού Ενωμένου Ελληνισμού μας. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αντιδρούν σε βάρος τού Εθνικισμού μας ο σιωνιστικός αλλά και ο ελληνόφωνος πολιτικός νεοταξισμός. Διότι ο πηγαίος Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει πολιτικούς αντιπάλους αλλά εχθρούς με πολιτικό μανδύα, τούς ίδιους ακριβώς εχθρούς που έχει και το Ελληνικό Έθνος. Διότι οι εχθροί μας ερμηνεύουν την αγάπη στην Πίστη και την Φυλή μας ως δήθεν μίσος έναντι κάποιου άλλου λαού, όταν πλέον όλοι όσοι διαθέτουν καρδιά και νου γνωρίζουν ότι όλα τα έθνη αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα επιβίωσης από αυτούς που αγαπούν την πολυπολιτισμικότητα των νεοταξικών αλυσίδων και τής αιματοβαμμένης απώλειας γης και ψυχών.

Η Ορθοδοξία, η Ελληνική Φυλή και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι η ζωντανή Θεία Νομοτέλεια και Παράδοση που γέννησε και μορφοποίησε το Ελληνικό Έθνος. Η Πίστη στον Αληθινό Λόγο Τού Πατρός και Βασιλέως Θεού, το Ελληνικό Αίμα που επάνδρωσε την Γη τού Φωτός Ελλάδα μας δίδοντας θυσιαστικούς αγώνες για τη ζωή των παιδιών τού Έθνους και την ελευθερία τής ελληνικής γης έως και την έσχατη ελληνική πατρίδα και ο Πολιτισμός που διαμόρφωσε το Ελληνικό Πνεύμα και την Ύλη ως ανθρωποκεντρικό εργαστήρι ωραιότητας και δημιουργίας ωφέλιμων έργων. Ουδέποτε μισήσαμε κανέναν λαό. Άλλοι μάς μίσησαν και μάς μισούν διαχρονικά, όπως ο Σιωνισμός και η Τουρκία. Εμάς ο Θεός μάς δίδαξε να αγαπούμε και να συμπονούμε τον άνθρωπο, μάς χαρίτωσε με την Αποστολή τής διδαχής του Θεϊκού Λόγου και την τήρηση τής ορθής τάξεως που αποτελεί την βάση παγιώσεως τής γης που λάβαμε. Οι πρόγονοί μας μάς δίδαξαν τον τίμιο αγώνα, την αυτοθυσία, την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, την υπακοή στο Έθνος και την προάσπιση τής Πατρίδος ως τον ακρογωνιαίο λίθο για την διαιώνιση τής Φυλής. Και τώρα ήρθε η ώρα να πούμε ότι αρνούμαστε κατηγορηματικά την σατανική παγκοσμιοποίηση. Υπερασπιζόμαστε το Κάστρο που λέγεται Αγία και Μεγάλη Ελλάς και θα αγωνιστούμε για την λευτεριά τής Πατρίδος μας έως τον έσχατο αρχέγονο λίθο. Διότι η Ελλάς είναι Έθνος Αυτοκρατορικό κι όχι υποτελές.

Δημιουργός ωραίων έργων και πολιτισμού υψηλού αλλά και φύλακας προστάτης τού λαού του είναι οπωσδήποτε αυτός που αγαπάει το λαό του και τιμάει την Φυλή στην οποία ανήκει. Ναι λοιπόν, αγαπούμε με πάθος το Θεό, την Ελληνική Φυλή, τούς Ένδοξους Προγόνους μας που δώσανε το Τίμιο Αίμα τους για να μάς αναστήσουνε και τα παιδιά μας στα οποία θέλουμε να παραδώσουμε την Ελλάδα ως μια Μεγάλη Δύναμη Ισχύος και Δικαίου στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης. Θέλουμε την πλήρη ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει. Και σε κείνους που μιλάνε για διπλωματία τού ισχυρού, τούς απαντούμε ότι ασκούμε την δική μας καθάρια ελληνική και εθνικιστική διπλωματία με ανοικτούς οφθαλμούς, ανοικτούς ορίζοντες και ηγεμονικό ελληνικό σκοπό. Με την καρδιά και τον νου, με την δικαιοσύνη και το ατσάλι. Απέναντι λοιπόν στην πανδημία τής παγκοσμιοποίησης επιλέγουμε τα Προσκυνήματα και το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής, επιλέγουμε την υγεία που σχηματοποιούν η Πίστη, η Ελευθερία και η Ισχύς τού Ελληνικού Έθνους. Η Πατρίδα έχει Ανίκητο Φρουρό το Ενωμένο Έθνος, τις Εθνικές του Δυνάμεις που συγκροτούν την Εθνοκρατία μιας Ανίκητης Πολιτείας. Δόγμα μας είναι η λευτεριά και τής πιο απομακρυσμένης ελληνικής γης. 



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου