Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις Μητσοτάκη που οδήγησαν στο να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης την ακριβότερη τιμή ρεύματος σε ολόκληρη την Ευρώπη. (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις Μητσοτάκη που οδήγησαν στο να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης την ακριβότερη τιμή ρεύματος σε ολόκληρη την Ευρώπη. (Video)

  «Οι Έλληνες το μήνα Ιανουάριο πλήρωσαν και πάλι την υψηλότερη τιμή μεγαβατώρας στην Ευρώπη και οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος, δηλαδή ο...

 







«Οι Έλληνες το μήνα Ιανουάριο πλήρωσαν και πάλι την υψηλότερη τιμή μεγαβατώρας στην Ευρώπη και οι υπεύθυνοι αυτού του εγκλήματος, δηλαδή οι κυβερνώντες, έχουν και πολιτικές και ποινικές ευθύνες.»


«Πριν το περασμένο καλοκαίρι, εν μέσω lockdown, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την εθνική οικονομία, ο Μητσοτάκης αποφάσισε να κλείσει τις λιγνιτικές μονάδες της χώρας.»


Μια ακόμα παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη με την οποία αποκαλύπτει όσα φροντίζουν να κρύβουν από τον Ελληνικό λαό κόμματα και ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν φταίει η διεθνής συγκυρία, όπως μας λένε τα κανάλια, φταίει η κυβέρνηση. Αν έφταιγε η διεθνής συγκυρία θα πληρώναμε όλοι το ίδιο. Εδώ τώρα ο Έλληνας πληρώνει τα περισσότερα από όλους τους Ευρωπαίους, άρα το πρόβλημα είναι εγχώριο.»

«Σημειώστε τα παραγματικά περιστατικά που δεν τολμά να αναφέρει κανένα κόμμα της Βουλής και κανένα κανάλι. Πριν το περασμένο καλοκαίρι, εν μέσω λοκντάουν, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την εθνική οικονομία, ο Μητσοτάκης αποφάσισε να κλείσει τις λιγνιτικές μονάδες της χώρας. Άμεση συνέπεια ήταν η Ελλάδα να μην μπορεί να παράγει ρεύμα.»

«Οι λιγνιτικές μας μονάδες αποτελούν εθνικό κεφάλαιο, γιατί η εκμετάλλευση του ελληνικού λιγνίτη μπορεί να εξασφαλίσει την αυτάρκεια της χώρας σε ρεύμα για τα επόμενα 50 χρόνια. Η ζημία για το ακαθάριστο εθνικό προϊόν είναι τρομερή και ακόμα μεγαλύτερη είναι η φθορά που πραγματοποιείται στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων»

Δείτε το video




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου