Ασταμάτητοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα – Θα πραγματοποιήσουν νέα δημόσια εκδήλωση! Ακούει κανένας; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ασταμάτητοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα – Θα πραγματοποιήσουν νέα δημόσια εκδήλωση! Ακούει κανένας;

  Στις 27 Μαρτίου οι Πακιστανοί ετοιμάζονται να κατακλύσουν τη Νίκαια σε δημόσια εκδήλωση για την «Ημέρα του Πακιστάν»... Η εξωτερική πολι...

 






Στις 27 Μαρτίου οι Πακιστανοί ετοιμάζονται να κατακλύσουν τη Νίκαια σε δημόσια εκδήλωση για την «Ημέρα του Πακιστάν»...


Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας κινδυνεύει, τείνει να γίνει όμηρος της λεγόμενης «πακιστανικής κοινότητας»!

 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Οι Πακιστανοί δεν σταματούν! Η Πακιστανική κοινότητα συνεχίζει να κάνει ότι θέλει, έχοντας ως στόχο και σκοπό, να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας-Ινδίας!

Σύμφωνα με λοιπόν την ανακοίνωση της οργάνωσης του Τ. Ασλάμ, θα λάβει χώρα στις 27 Μαρτίου δημόσια εκδήλωση για την ”Ημέρα του Πακιστάν”, (υιοθέτηση πρώτου Συντάγματος), την Κυριακή στις 14:00 μ.μ. στη Νίκαια.

Η επέτειος είναι στις 23 Μαρτίου, αλλά την μετέφεραν στις 27 του μηνός

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους, ”θα υπάρχει άφιξη προσκεκλημένων από Γερμανία, Βέλγιο και Ευρώπη για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ενώ διάσημοι τραγουδιστές θα τραγουδήσουν πατριωτικά τραγούδια. Επίσης θα συμμετέχουν μαθητές του Κοινοτικού Σχολείου Urdu.”

Έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα μέσα στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί εκβιαστικά.

Με λίγα λόγια η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας κινδυνεύει, τείνει να γίνει όμηρος της λεγόμενης «πακιστανικής κοινότητας»!

Η ανακοίνωση:





Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου