Αγγλία: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα του ONS - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αγγλία: Ο κίνδυνος θανάτου των «τσιμπημένων» παιδιών αυξάνεται από 8100% έως 30.200% μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα του ONS

  Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής έχει αποκαλύψει χωρίς να δίνει έμφαση ότι τα παιδιά έχουν 82 έως 303 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθά...

 







Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής έχει αποκαλύψει χωρίς να δίνει έμφαση ότι τα παιδιά έχουν 82 έως 303 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο Covid-19.


Αυτά τα στοιχεία είναι τρομακτικά. Τα δεδομένα του ONS δείχνουν ότι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Μαρτίου 22, τα διπλοεμβολιασμένα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών είχαν στατιστικά έως και 39 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε σχέση με τα μη εμβολιασμένα παιδιά και οι διπλοεμβολιασμένοι έφηβοι ηλικίας 15-19 ετών είχαν στατιστικά έως και 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους έφηβους. Οι αντίστοιχοι αριθμοί για τη τρίτη δόση εμβολίου, όπως θα δείτε, είναι πραγματικά τρομακτικοί...ιδιαίτερα στα παιδιά...

 

Πηγή: Lorphic web

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Τα στατιστικά στοιχεία είναι τρομακτικά, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πίσω από αυτά τα στατιστικά κρύβονται πραγματικοί άνθρωποι που υποφέρουν και έχασαν τη ζωή τους, και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι παιδιά.


Στις 16 Μαΐου 2022, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) δημοσίευσε ένα σύνολο δεδομένων που περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τους «θανάτους βάσει εμβολιασμού στην Αγγλία» μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31ης Μαρτίου 2022.

Το σύνολο δεδομένων περιέχει διάφορους πίνακες που δείχνουν λεπτομέρειες όπως "Μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους που περιλαμβάνουν COVID-19" και "Μηνιαία τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας βάσει ηλικίας ανά κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους εκτός COVID-19".

Ακολουθεί ένα παράδειγμα που έχει ληφθεί από τον πίνακα 2 του πιο πρόσφατου συνόλου δεδομένων –


Όπως μπορείτε να δείτε, το ONS επέλεξε να μην συμπεριλάβει τα παιδιά στα υπολογιζόμενα ποσοστά θνησιμότητας, παρά το γεγονός ότι παιδιά ηλικίας 5 ετών είναι πλέον επιλέξιμα για εμβολιασμό κατά του Covid-19. Ομαδοποίησαν επίσης νέους ενήλικες ως ομάδα ηλικίας από 18 έως 39 ετών, περίοδος 22 ετών, ενώ όλες οι άλλες ηλικιακές ομάδες είναι περίοδος 10 ετών (40-49, 50-59 κ.λπ.).

Είναι τέτοια πράγματα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι πρέπει να έχουν κάτι να κρύψουν, και αποδεικνύεται ότι έχουν σίγουρα.

Επειδή στον πίνακα 9 του συνόλου δεδομένων «Deaths by Vaccination Status» , το ONS παρείχε κατά λάθος αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τους θανάτους μεταξύ παιδιών και εφήβων ανά κατάσταση εμβολιασμού, ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας, και είναι φρικτά.

Ακολουθούν τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το ONS στον πίνακα 9 για παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών –


Και εδώ είναι τα στοιχεία που δημοσιεύονται από το ONS στον πίνακα 9 για άτομα ηλικίας 15 έως 19 ετών –


Όπως μπορείτε να δείτε, το ONS μας έχει δώσει τόσο τον αριθμό των θανάτων όσο και τα ανθρωποέτη ανά κατάσταση εμβολιασμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε απλά μαθηματικά για να υπολογίσουμε μόνοι μας τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε τώρα είναι να διαιρέσουμε τα ανθρωποέτη με 100.000 και μετά να διαιρέσουμε τον αριθμό των θανάτων με την απάντηση σε αυτήν την εξίσωση.

Έτσι, για τα μη εμβολιασμένα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών, κάνουμε τον ακόλουθο υπολογισμό για να υπολογίσουμε το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες –

2.684.874 (άτομο-έτη) / 100.000 = 26,84874

164 (θάνατοι) / 26,84874 = 6,1

Επομένως, το ποσοστό θνησιμότητας από κάθε αιτία ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των μη εμβολιασμένων 10-14 ετών είναι 4,58 θάνατοι ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Μαρτίου 22.

Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τύπο για να υπολογίσουμε τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ανθρωποέτη για όλες τις καταστάσεις εμβολιασμού μεταξύ 10 έως 14 ετών και 15 έως 19 ετών.

Ακολουθούν τα υπολογιζόμενα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των νέων 15-19 ετών με βάση τα υπολογιζόμενα ανθρωποέτη ONS –


Πηγή Δεδομένων


Πηγή Δεδομένων

Και εδώ είναι τα υπολογιζόμενα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των νέων 10-14 ετών με βάση τον αριθμό θανάτων και τα υπολογιζόμενα ανθρωποέτη ONS –


Πηγή Δεδομένων


Πηγή Δεδομένων

Αυτά τα στοιχεία είναι τρομακτικά. Τα δεδομένα του ONS δείχνουν ότι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Μαρτίου 22, τα διπλοεμβολιασμένα παιδιά ηλικίας 10-14 ετών είχαν στατιστικά έως και 39 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα μη εμβολιασμένα παιδιά και οι διπλοεμβολιασμένοι έφηβοι ηλικίας 15-19 ετών είχαν στατιστικά έως και 4 φορές περισσότερες είναι πιθανό να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους έφηβους.

Αλλά είναι οι αριθμοί των τριπλά εμβολιασμένων που είναι πραγματικά τρομακτικοί όταν πρόκειται για παιδιά.

Τα δεδομένα του ONS δείχνουν ότι μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 21 και 31ης Μαρτίου 22, παιδιά ηλικίας 10-14 ετών με τριπλό τρυπήματα είχαν στατιστικά 303 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα μη εμβολιασμένα παιδιά του Covid-19, 69 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από τον Covid-19. από τα μη εμβολιασμένα παιδιά και 82 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από όλες τις αιτίες από τα μη εμβολιασμένα παιδιά.

Αυτό υποδηλώνει ότι τρεις δόσεις μιας ένεσης Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από κάθε αιτία για τα παιδιά κατά μέσο όρο 8.100%, και τον κίνδυνο θανάτου από Covid-19 κατά μέσο όρο 30.200%. Ενώ δύο δόσεις αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από κάθε αιτία κατά μέσο όρο 3.600%.

Αλλά όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι το αντίστροφο για τους εφήβους. Δύο δόσεις μιας ένεσης Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από κάθε αιτία για εφήβους ηλικίας 15 έως 19 ετών κατά μέσο όρο 300%. Ενώ τρεις δόσεις αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου από κάθε αιτία κατά μέσο όρο 100%.

Ωστόσο, τα στοιχεία για τα παιδιά είναι στην πραγματικότητα ακόμη χειρότερα από ό,τι φαίνονται αρχικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ποσοστό θνησιμότητας των μη εμβολιασμένων ατόμων ηλικίας 10-14 ετών περιλαμβάνει παιδιά ηλικίας 10 και 11 ετών στα οποία προσφέρθηκε η ένεση Covid-19 μόνο από τις αρχές Απριλίου 2022, παρά το γεγονός ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ιατρικής του Ηνωμένου Βασιλείου αμφίβολα χορηγούσε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για να να χορηγηθεί σε μικρά παιδιά στα τέλη Δεκεμβρίου 2021.

Ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας που έχουν εμβολιαστεί περιλαμβάνουν μόνο μια χούφτα παιδιών ηλικίας 10 και 11 ετών. Το γνωρίζουμε αυτό από τα φανταστικά νέα ότι μόνο το 7% των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών έχουν κάνει την ένεση Covid-19 από τις 14 Μαΐου 2022. Πηγή

Επομένως, εάν οι ενέσεις Covid-19 δεν προκαλούσαν τους πρόωρους θανάτους παιδιών, θα περιμέναμε στην πραγματικότητα να δούμε ένα ποσοστό θνησιμότητας χαμηλότερο μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού από το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού, όχι ένα ποσοστό θνησιμότητας παρόμοιο. και σίγουρα όχι ένα ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ 8.100 % και 30.200 % υψηλότερο.

Τα στατιστικά είναι τρομακτικά, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πίσω από αυτά τα στατιστικά κρύβονται πραγματικοί άνθρωποι που υποφέρουν και έχασαν τη ζωή τους, και δυστυχώς αυτή τη φορά είναι παιδιά. Παιδιά που δεν κινδύνευσαν ποτέ να υποστούν σοβαρές επιπλοκές λόγω της υποτιθέμενης νόσου Covid-19. Επομένως, παιδιά που ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκαν μια πειραματική, κακής απόδοσης, θανατηφόρα (αυτά τα στατιστικά στοιχεία) ένεση Covid-19.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου