Κροάτης Ευρωβουλευτής προειδοποιεί: «Τα lockdown’s θα επιστρέψουν το φθινόπωρο. Γιατί το κάνουν αυτό στους πολίτες της Ευρώπης; Γιατί θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή τους;» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κροάτης Ευρωβουλευτής προειδοποιεί: «Τα lockdown’s θα επιστρέψουν το φθινόπωρο. Γιατί το κάνουν αυτό στους πολίτες της Ευρώπης; Γιατί θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή τους;» (Video)

  «Γιατί θέλουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με ένα εμβόλιο που στην πραγματικότητα δεν είναι εμβόλιο και έχει ήδη σκοτώσει ...

 


«Γιατί θέλουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με ένα εμβόλιο που στην πραγματικότητα δεν είναι εμβόλιο και έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο;»


Την Πέμπτη, 5 Μαΐου, τετρακόσιοι τριάντα δύο ευρωπαίοι ευρωβουλευτές ψήφισαν υπέρ της παράτασης του διαβατηρίου του Covid μέχρι τον Ιούνιο του 2023. «Αναρωτιέμαι πραγματικά αν το Κοινοβούλιο κυβερνάται από μια επιδημία βλακείας ή υποκρισίας», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Mislav Kolakusic. «Μετά από δύο χρόνια παραφροσύνης του Covid», δεν υπάρχει ακόμα τέλος.

 

«Γιατί το κάνουν αυτό στους πολίτες; Γιατί θέλουν να καταστρέψουν τη ζωή τους», ρώτησε ο ευρωβουλευτής. «Γιατί θέλουν να αναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με ένα εμβόλιο που στην πραγματικότητα δεν είναι εμβόλιο και έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο;»

«Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η τρέλα, αλλά προφανώς δεν θα τελειώσει τον επόμενο χρόνο», είπε ο Kolakusic. «Και το φθινόπωρο, τα lockdowns και όλη η καταστροφή που ζήσαμε τα δύο τελευταία μας περιμένουν ξανά».


«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σημαίνει θανατική ποινή»

Ο Κροάτης ευρωβουλευτής είπε πρόσφατα ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «σημαίνει θανατική ποινή». Ο Kolakušić δήλωσε, «Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έχουν πεθάνει από τις παρενέργειες των εμβολίων. Ως εκ τούτου, οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί αντιπροσωπεύουν τη θανατική ποινή και θα έχουν ως αποτέλεσμα την εκτέλεση πολλών πολιτών».

Κατηγόρησε προηγουμένως την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού για διχασμό των πολιτών και παραβίαση των δικαιωμάτων και των επιστημονικών συμβουλών τους. «Τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν παραβιαστεί ποτέ πιο σοβαρά τα τελευταία 80 χρόνια μετά τον ναζισμό: ελευθερία ταξιδιού, δικαίωμα στην εργασία, υγειονομική περίθαλψη και δικαίωμα απαγόρευσης ιατρικών πειραμάτων που γίνονται σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους. Επιπλέον, κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση», τόνισε ο ευρωβουλευτής.

Είχε Καταρρίψει επίσης τα δελτία Covid, δηλώνοντας ότι «τα πιστοποιητικά κορωνοϊού που επιτρέπουν μόνο στους εμβολιασμένους να ταξιδεύουν ελεύθερα – ενώ διαδίδουν τον ιό εξίσου εύκολα με τους μη εμβολιασμένους – είναι σκέτη τρέλα».
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου