Νέα «ψυχρολουσία»! – Πρώην Διοικητής Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη: «Οι Τούρκοι πρέπει να πάρουν τα F-16 γρήγορα»! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα «ψυχρολουσία»! – Πρώην Διοικητής Χερσαίων Δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη: «Οι Τούρκοι πρέπει να πάρουν τα F-16 γρήγορα»!

  Ο πρώην διοικητής των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ, Αντιστράτηγος Μπεν Χότζες, υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να δώσει αμέσως ...

 






Ο πρώην διοικητής των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ, Αντιστράτηγος Μπεν Χότζες, υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να δώσει αμέσως τα F-16 και κιτ εκσυγχρονισμού στην Τουρκία.


Οι στιγμές είναι αρκετά κρίσιμες, καθώς από την μία έχουμε την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, έχουμε την επιστολή επτά οργανώσεων κατά της Τουρκίας, αλλά την ίδια στιγμή, αντιπροσωπεία βουλευτών του Τουρκικού κυβερνώντος κόμματος βρίσκεται στις ΗΠΑ από την Τετάρτη.

 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιπροσωπεία του AK Party στις ΗΠΑ ανέφερε ότι το ”Κογκρέσο των ΗΠΑ είναι πολύ θετικό για τα F-16”!

Η αντιπροσωπεία του AK Party δήλωσε ότι οι τουρκοαμερικανικές σχέσεις είναι πολύ θετικές, ειδικά μετά τον εποικοδομητικό ρόλο τους στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος και Επικεφαλής Εξωτερικών Σχέσεων Efkan Ala, αξιολογώντας τις επαφές που είχαν στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, είπε: “Είναι πολύ θετικοί για την πώληση του F-16 στην Τουρκία. Η ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας θα στηρίξει επίσης το ΝΑΤΟ.”

Nέα «ψυχρολουσία»

Αμερικανός Αντιστράτηγος εα.: Τα F-16 πρέπει να δοθούν στην Τουρκία αμέσως

Ο πρώην διοικητής των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ, Αντιστράτηγος Μπεν Χότζες, υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον πρέπει να δώσει αμέσως τα F-16 και κιτ εκσυγχρονισμού στην Τουρκία. «Το ζήτημα των F-16 πρέπει να επιλυθεί αμέσως», είπε ο Χότζες. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να επιλυθεί πριν από το τέλος της σημερινής ημέρας. «Η κυβέρνηση Μπάιντεν πρέπει να δράσει», είπε.

Ο πρώην διοικητής των ευρωπαϊκών χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ, αντιστράτηγος Μπεν Χότζες, δήλωσε ότι η Ρωσία θα χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Για την Φινλανδία

«Η Φινλανδία προετοιμάζεται για μια πιθανή ρωσική εισβολή εδώ και δεκαετίες. Έχουν το καλύτερο σύστημα κινητοποίησης στον κόσμο. Έχουν έναν πολύ ισχυρό μόνιμο στρατό. Νομίζω ότι η Ρωσία απειλεί, αλλά γνωρίζει ότι δεν μπορεί να σταματήσει αυτή τη διαδικασία.»

Δείτε το βίντεο:




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου