Νέες «βόμβες» Κασιδιάρη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκχώρησε το όνομα “Αιγαίο” στους Τούρκους, όπως ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς.» - «Αναποτελεσματικά τα εμβόλια, ντρίλερ φαρμακευτικών πολυεθνικών η κυβέρνηση» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέες «βόμβες» Κασιδιάρη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκχώρησε το όνομα “Αιγαίο” στους Τούρκους, όπως ο Τσίπρας έδωσε τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς.» - «Αναποτελεσματικά τα εμβόλια, ντρίλερ φαρμακευτικών πολυεθνικών η κυβέρνηση» (Video)

  «Ο Μητσοτάκης είναι ένας νέος Τσίπρας, ένας εθνικός ολετήρας, συνεχίζει τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, οι χειρότεροι όμως είναι οι Καρατζαφερικοί...

 






«Ο Μητσοτάκης είναι ένας νέος Τσίπρας, ένας εθνικός ολετήρας, συνεχίζει τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, οι χειρότεροι όμως είναι οι Καρατζαφερικοί ψευτοπατριώτες της ΝΔ, ο τουρκο-Άδωνις, ο Βορίδης, ο Πλεύρης..»


«Ήξεραν εδώ και ένα χρόνο ότι οι τούρκοι σφετερίζονται το όνομα «Αιγαίο», όπως ακριβώς έκαναν οι ψευτο«Μακεδόνες» σκοπιανοί και όμως έκαναν τη πάπια. Στο τουρκοκάναλο του Αλαφούζου είχε προβληθεί το θέμα πριν ένα χρόνο και ο δημοσιογράφος έλεγε να ρίξουμε τους τόνους και να μην μιλάμε καθόλου.»


Μεταξύ άλλων στη νέα αποκαλυπτική του παρέμβαση ο Η. Κασιδιάρης δηλώνει πως ο Μητσοτάκης ήταν ένας θλιβερός παρίας στην σύνοδο του ΝΑΤΟ, ενώ οι Αμερικανοί εξοπλίζουν τον Ερντογάν με F-16 για να κάνει υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα κάνει λόγω για πλήρη δικαίωση του στο ζήτημα των αναποτελεσματικών εμβολίων και και τη πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης, που έγινε ντίλερ των πολυεθνικών του φαρμάκου.

Δείτε ολόκληρη την αποκαλυπτική νέα παρέμβαση:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου