Κασιδιάρης: «Όλη η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη. Απευθύνω μομφή σε Μητσοτάκη – Καραμανλή, όπως έκανα το 2018 για το Μάτι σε Τσίπρα – Τόσκα.» - Όλοι παραμένουν ατιμώρητοι... (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης: «Όλη η αλήθεια για το έγκλημα στα Τέμπη. Απευθύνω μομφή σε Μητσοτάκη – Καραμανλή, όπως έκανα το 2018 για το Μάτι σε Τσίπρα – Τόσκα.» - Όλοι παραμένουν ατιμώρητοι... (Video)

  «Στο τρομερό έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, ανώτατοι πολιτικοί παράγοντες τους οποίους συγκαλύπτει το κυρίαρχο ...

 






«Στο τρομερό έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, ανώτατοι πολιτικοί παράγοντες τους οποίους συγκαλύπτει το κυρίαρχο σύστημα.»


Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος, για το ειδεχθές έγκλημα στα Τέμπη. Η βασική αιτία που θρηνούμε διαρκώς για τις ζωές νέων συμπολιτών μας είναι γιατί δεν μπήκε ποτέ στην φυλακή ούτε ένας από τους πολιτικούς που πλούτισαν καταστρέφοντας την χώρα μας.

 

«Στο τρομερό έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, ανώτατοι πολιτικοί παράγοντες τους οποίους συγκαλύπτει το κυρίαρχο σύστημα.»

«Θα αναφέρω γεγονότα τα οποία αποκρύπτουν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Πριν από δύο εβδομάδες η Ευρωπαίκή Επιτροπή έπειτα από πολυετής συστάσεις και καταγγελίες εις βάρος όλων των κυβερνήσεων της χώρας μας αποφασίζει να παραπέμψει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, διότι ενώ χορηγήθηκαν 4 δις. Ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, η ασφάλεια σε αυτό είναι σε χειρότερα επίπεδα από ότι στο Πακιστάν…»

Δείτε ολόκληρο το video με τις καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη:



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου