Η επιβολή του ψέματος της Κλιματικής Αλλαγής και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η επιβολή του ψέματος της Κλιματικής Αλλαγής και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού...

  Τα χρονια που θα έρθουν όσοι από εμάς σταθούμε τυχεροί και επιβιώσουμε από ότι θελήσουν αυτοί να μας επιβάλουν να γνωρίζουν πως θα έρθει κ...

 






Τα χρονια που θα έρθουν όσοι από εμάς σταθούμε τυχεροί και επιβιώσουμε από ότι θελήσουν αυτοί να μας επιβάλουν να γνωρίζουν πως θα έρθει και η στιγμή της κρίσης...


Η Νέα τάξη πραγμάτων λοιπόν με επικεφαλής πάντα τον ΟΗΕ ξεκίνησαν να παίζουν πολύ δυνατά το νέο αφήγημα της κλιματικής αλλαγής, για να μπορέσουν με αυτήν να δικαιολογήσουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που σχεδιάζουν να οδηγήσουν στον θάνατο...

 

Γράφει ο Άλκης Νομικός

Σήμερα θα ήθελα να αναφερθώ για το τεράστιο ψέμα της Κλιματικής Αλλαγής που θέλουν μετά βίας να μας το επιβάλουν για να μπορέσουν πάνω σε αυτό να στηρίξουν κάθε τι εγκληματικό που θα θελήσουν να περάσουν με μοναδικό σκοπό την μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού που διακαώς επιζητούν  

Αυτή η παρανοϊκή ιδέα δημιουργήθηκε από τους εξουσιαστές μας πριν από δεκαετίες για να προετοιμαστεί για τη Μεγάλη Επαναφορά το λεγόμενου Great Reset ο πλανήτης και οι λαοί του !

Η Νέα τάξη πραγμάτων λοιπόν με επικεφαλής πάντα τον ΟΗΕ ξεκίνησαν να παίζουν πολύ δυνατά το νέο αφήγημα που δεν είναι άλλο από την κλιματική αλλαγή , για να μπορέσουν με αυτήν να δικαιολογήσουν τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που σχεδιάζουν να οδηγήσουν στον θάνατο !!!!

Έφτασαν στο σημείο να συγκρίνουν την τεχνική υπερθέρμανση του πλανήτη με ένα νέο Ολοκαύτωμα αλλά «σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα».

Αλλά πιστέψτε με δεν υπάρχει ούτε ένα ίχνος αποδείξεων για τίποτα από όλα αυτά που θέλουν με την βία και τα συστήματα τύπου HARRP να επιβάλλουν !

Δείτε μερικά από τα γεγονότα και κρίνετε μονοι σας !

Στη δεκαετία του 1920, μισό εκατομμύριο άνθρωποι σκοτώθηκαν από καιρικές καταστροφές.

Την τελευταία δεκαετία το σύνολο ήταν 18.000.

Το 1900, σχεδόν το 5% της χερσαίας έκτασης του κόσμου έπιασε φωτιά.

Τώρα το ποσοστό είναι κοντά στο 3%.

Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος και οι πολικές αρκούδες δεν κινδυνεύουν.

Η εκτίμηση της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή IPPC είναι ότι η στάθμη της θάλασσας θα μπορούσε να ανέβει κατά δύο πόδια μέχρι το έτος 2100 !!!

Αλήθεια πόσο μεγάλη κρίση πιστεύετε ότι είναι αυτή, δεδομένου ότι το ένα τρίτο της Ολλανδίας ήταν πάντα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας –μερικές από αυτές πάνω από 60 πόδια κάτω επιφάνεια της θάλασσας ;;;

Το 1817, ο Πρόεδρος της Βασιλικής Εταιρείας στο Λονδίνο προειδοποίησε ότι είχε υπάρξει μια σημαντική αλλαγή του κλίματος που θα οδηγούσε σε τεράστιες αλλαγές.

Το 1947, ένας Σουηδός γεωφυσικός προειδοποίησε ότι το κλίμα θερμαινόταν.

Στη δεκαετία του 1970, το BBC, αυτή η αιώνια πηγή παραπληροφόρησης, προειδοποίησε για μια επερχόμενη εποχή των παγετώνων – τόσο μεγάλη απειλή για τη ζωή όσο ένας πυρηνικός πόλεμος.

Το 2007 μας προειδοποίησαν ότι είχαμε πέντε χρόνια για να σώσουμε τον πλανήτη.

Το 2011, ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας είπε ότι μας απομένουν πέντε χρόνια.

Το 2017, τα Ηνωμένα Έθνη είπαν ότι μας έμειναν τρία χρόνια.

Το 2013, ένας καθηγητής του Κέιμπριτζ είπε ότι όλος ο πάγος της Αρκτικής θα είχε εξαφανιστεί μέχρι το 2015.

Το 2009, ο Γκόρντον Μπράουν, τότε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, προειδοποίησε ότι είχαμε μόνο 50 ημέρες !

Το 2004, η εφημερίδα Observer μας είπε ότι θα ζούσαμε σε κλίμα της Σιβηρίας μέχρι το 2020.

Πριν από έντεκα χρόνια, ο πρίγκιπας Κάρολος – σήμερα Βασιλιάς της Βρετανίας που του πέταξαν αυγά - είπε ότι μας έμειναν οκτώ χρόνια για να σώσουμε τον πλανήτη.

Αν υπήρξαν περίεργα καιρικά φαινόμενα τα τελευταία χρόνια, ήταν από δίκη τους παρέμβαση – αλλά εσκεμμένα και όχι τυχαία !!!

Κανένας ορθολογικός επιστήμονας που έχει εξετάσει τα στοιχεία δεν πιστεύει στον μύθο της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Γιαυτο και έχουν ξεκινήσει τις δασικές πυρκαγιές μεγάλης έκτασης. Βλέπε Καναδά , για να μπορέσουν σε βάθος χρόνου να καταφέρουν το μεγάλο τους ψέμα να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά !

Τα Ηνωμένα Έθνη ενθουσιάστηκαν όταν αναφέρθηκε ότι οι στόχοι τους για την κλιματική αλλαγή για το 2020 είχαν σχεδόν επιτευχθεί με τα παγκόσμια lockdowns για τον Covid-19 που φυσικά είχαν επινοήσει οι ίδιοι !!!

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνεχίσουν να επιβάλουν συνεχή lockdown ,αλλά αυτήν την φορά με μοναδικό πρόσχημα την σωτηρία του πλανήτη !

Τώρα που μας έχουν στριμώξει με την φάρσα του Covid-19, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τις πεποιθήσεις μας, τις αντιλήψεις μας και να επανεκτιμήσουμε τους βασικούς εχθρούς μας !!!

Για παράδειγμα, πρέπει να γνωρίζουμε όλοι , ότι όποιος μιλάει για βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της κλιματικής αλλαγής είναι το λιγότερο ένας δόλιος άνθρωπος.

Η φιλοσοφία που είναι γνωστή ως βιώσιμη ανάπτυξη είναι μια άμεση διαδρομή προς το τέλος της δημοκρατίας και της ανθρωπότητας !!!

Οι ανίκανοι μοντελιστές και οι ελεύθεροι σκοπευτές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σκορπούν τρόμο και καταστέλλουν τις αλήθειες όπως πυροδότησαν τον φόβο του Covid και δαιμονοποιούν τους αλήθειες.

Η απάτη του Covid-19 ήταν μόνο η αρχή !!!!

Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι μια παγίδα απέναντι στην λογική αλλά και στην απόλυτη χειραγώγηση !!!

Τα χρονια που θα έρθουν όσοι από εμάς σταθούμε τυχεροί και επιβιώσουμε από ότι θελήσουν αυτοί να μας επιβάλουν να γνωρίζουν πως θα έρθει και η στιγμή της κρίσης !

Τίποτα δεν θα μείνει ατιμώρητο !!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Για οσα γραφει ο κος. Νομικος για την κλιματικη αλλαγη, το πιστευω ακραδαντα, οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν ξερουν καν οτι υπαρχει το HAARP
    Δυστυχως ειναι λιγοι αυτοι σε ολο τον πλανητη που ειναι σκεπτομενοι. Αυτος ειναι και ο λογος που μας πανε οπου θελουν, αλλα κοντα στα ξηρα, καιγονται και τα χλωρα, θα αργησει πολυ η δικαιωση, πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου