Υπάρχει πολιτική λύση της υπεράσπισης του έθνους των Ελλήνων; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Υπάρχει πολιτική λύση της υπεράσπισης του έθνους των Ελλήνων;

  Μέλημα του Συστήματος είναι οι «Σπαρτιάτες» να μην δύνανται να μετέχουν των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024…   Στα καθεστώτα, αλλάζουμε τ...

 


Μέλημα του Συστήματος είναι οι «Σπαρτιάτες» να μην δύνανται να μετέχουν των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024…

 

Στα καθεστώτα, αλλάζουμε τους νόμους όποτε θέλουμε! Γιατί στα καθεστωτικά πολιτεύματα, άλλα λέμε σήμερα, άλλα λέμε αύριο! Γιατί πρέπει στην ευρωβουλή να πάνε οι αρεστοί, οι της απολύτου εμπιστοσύνης άνθρωποι του Πρωθυπουργού! Γιατί δεν πρέπει να έχουμε εκπλήξεις! Και οι εκπλήξεις είναι επικίνδυνες και δεν αρέσουν στον Πρωθυπουργό!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

 

Στις εκλογές του Μαΐου/Ιουνίου 2023 ο απόλυτος κυρίαρχος στο πολιτικό γίγνεσθαι της Πατρίδας μας ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαφανίζοντας ολοσχερώς το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, το ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα αυτή η καταλυτική και μεγατόνων ήττα, ανάγκασε σε παραίτηση τον Πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα!


Βέβαια ουσιαστικός νικητής αυτών των διπλών εκλογών, ήταν η μεγάλη αποχή πολιτών από την κάλπη (48% τον Μάιο/Ιούνιο)! Που το μεγαλύτερο ποσοστό της εκφράζει συνήθωςαντιεξουσιαστική ψήφο και η οποία ευνόησε τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!


Η ίδια και αρκετά μεγαλύτερη αποχή εκφράστηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές των Κυριακών 8/15 Οκτωβρίου 2023!


Ωστόσο ενώ φαινομενικά θριάμβευσε η ΝΔ κατά την πρώτη Κυριακή, και έτσι θριαμβολόγησαν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του, στις επαναληπτικές της δεύτερης Κυριακής,ήλθε το μεγάλο στραπάτσο και το ηχηρότατο πολιτικό μήνυμα κατά της προπαγάνδας και των εκβιαστικών  διλλημάτων που συνάδουν με τις αντιδημοκρατικές τακτικές της κυβέρνησης! Με την καταγραφή απωλειών για τη ΝΔ 5 από τις 6 Περιφέρειες της Ελλάδος και πολλών παραδοσιακών γαλάζιων Δήμων!


Αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία στο Μαξίμου προκλήθηκε από το γεγονός, πως σε αρκετές από αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές επικράτησαν του εκλεκτού του Πρωθυπουργού γαλάζιοι “αντάρτες” υποψήφιοι!


Επίσης θορύβησε αρκετά το Μαξίμου, η απώλεια της δημαρχίας του Δήμου της Πρωτεύουσας, αφού όλοι στρατεύτηκαν υπέρ του Χάρη Δούκα, του 14,19% κατά την πρώτη Κυριακή, έναντι του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, του 41,35%!

 

Ο Κ. Μητσοτάκης με συνεργό τα ΜΜΕ έχει καταργήσει τη Δημοκρατία…

 

Ο ρόλος των ΜΜΕ ήταν καθοριστικός σε αυτήν την  “φτωχοποίηση μυαλού” του ελληνικού λαού!

Αφού στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελευθερία του Τύπου και των ΜΜΕ “δολοφονήθηκε”, κυρίως με τις λίστες Πέτσα, της κατατρομοκράτησης του λαού! Του ενταφιασμού κορυφαίων προβλημάτων και της αναδείξεως ελαφρών εκπομπών από ασήμαντες τηλεπερσόνες!

Όπου τα Συστημικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας παπαγαλίζουν ότι ακριβώς εξυπηρετεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποχαυνώνοντας τον λαό!

Στις ημέρες Κυριάκου Μητσοτάκη τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας “πλέουν σε αχαρτογράφητα νερά”! Και μπορεί στις δεκαετίες της Μεταπολίτευσης να ανδρώθηκαν πολιτικά τζάκια, διαπλοκής και διαφθοράς, ωστόσο επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη το βαρέλι της χυδαιότητας, της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης “έσπασε” τον πάτο!

Επί ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη δεν υπάρχει ελευθερία του Τύπου! Αφού στην Ελλάδα του 2022 (World Press FreedomIndex)  ο δείκτης ελευθερίας του Τύπου είναι στην 108η θέση, από τις 180 χώρες και περιοχές του πλανήτη!

Όπου σε ένα χρόνο επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη κατρακύλησε 38 θέσεις και από την 70η θέση βρέθηκε στην 108η θέση!

Όταν ο Τύπος είναι το κύριο συστατικό της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας στις ελεύθερες δημοκρατικές χώρες!

Ναι, τα Συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα ελέγχονται απόλυτα από το “καθεστώς” Μητσοτάκη, αφού αυτό το “καθεστώς” στηρίζει τους ιδιοκτήτες μεγαλοεπιχειρηματίες αυτών των ΜΜΕ! Οι οποίοι με τη σειρά τους στηρίζουν τους κατ΄ όνομα και μόνο μεγάλο-δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν ως μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργοδοτών τους, από τη στιγμή που αυτοί δεν ήταν μόνο εκδότες εφημερίδων, ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και ραδιοφώνων, αλλά κατά καιρούς αναλάμβαναν και μεγάλα έργα του Ελληνικού Δημοσίου μέσω των επιχειρήσεών τους.

Επακόλουθη βεβαίως, ήταν και η προσωπική προβολή αυτών των δημοσιογράφων, που κάποια στιγμή εκμεταλλευόμενοι αυτήν την προβολή, μεταπηδούν στον πολιτικό στίβο για να ασχοληθούν με την “επίλυση” των προβλημάτων μας.

Έτσι, μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφίας, δημιουργήθηκε ένας ομφάλιος λώρος που σφιχταγκάλιασε το κορμί του ελληνικού λαού, με αποτέλεσμα να το θρυμματίσει! Να το αποβλακώσει! Να το ευνουχίσει για να καθοδηγεί την ψήφο του! 

Ακραία η μετάλλαξη της ΝΔ, αφού μας κυβερνούν τα “ορφανά” του Σημίτη…

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, έστω και αυτών των χειραγωγούμενων Συστημικών Μέσων, παρουσιάζουν μια μικρή πτώση της ΝΔ, παρ΄ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδυναμώσει πλήρως την Αριστερά!


Αφού πλέον η σημερινή ΝΔ δεν θυμίζει σε τίποτε την πάλαι ποτέ “γαλάζια Παράταξη”, θεματοφύλακα της οικογένειας, της μεσαίας αστικής τάξεως, των παραδοσιακών αρχών της κοινωνίας μας, της θρησκείας μας, εξ ου και λεγόταν “συντηρητική παράταξη”!


Η μετάλλαξη της ΝΔ ξεκίνησε επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά και της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου!


Η πλήρης μετάλλαξη όμως της ΝΔ πραγματοποιήθηκε επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού έγινε ιδεολογική μετατόπιση προς την Κεντροαριστερά! Με ότι χειρότερο για τη ΝΔ! Την ιδεολογική συμπόρευση με τα “ορφανά” της διεφθαρμένης κυβέρνησης του ολετήρα – για τα εθνικά θέματα – πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη! Τους αυτοαποκαλούμενους “εκσυγχρονιστές”, που στην ουσία ήταν το βαθύ σκοτάδι της πολιτικής ζωής του Τόπου!


Ταυτόχρονα όμως τις κυβερνήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη “κόσμησαν και εξακολουθούν να κοσμούν”διεθνιστές του πρώην αποκόμματος “Ποτάμι” και το οποίο σύντομα “στέρεψε”, αλλά τα απόνερά τους βρήκαν στέγη στην “εκσυγχρονιστική” ΝΔ!


Άπαντες υπερασπιστές και “προαγωγοί” της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, που ουδόλως συνάδει με την παραδοσιακή ΝΔ!


Και μέσα σε αυτόν τον “πολιτικό οχετό” χώρεσαν και πρώην πατριώτες, που διακήρυσσαν πάλαι ποτέ, τα ιδεολογικά προστάγματα της παραδοσιακής δεξιάς, της λαϊκής δεξιάς, της πατριωτικής δεξιάς!


Τα “αδέσποτα της πολιτικής”, όπως είχε αποκαλέσει τους Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Θάνο Πλεύρη, ο πρώην αρχηγός τους Γιώργος Καρατζαφέρης! Οι οποίοι μετά μανίας μάχονται, όσους εκπροσωπούν εντός και εκτός Βουλής τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων, αποκαλώντας τους ακροδεξιούς! Μα κοιτάζονται ποτέ στον καθρέφτη, για να δουν τα μούτρα τους; 

 

Έχεις θητεύσει στο ΠΑΣΟΚ; Τότε έχεις τύχη στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη…

 

Αλλά ο εμπλουτισμός των κυβερνήσεων Κυριάκου Μητσοτάκη από “ορφανά” του Σημίτη και για όσους δύσπιστους αμφισβητούσαν πώς κυβερνάει ακόμη ο Κώστας Σημίτης, ήλθε η απόλυτη επιβεβαίωση, με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκδήλωση για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, όπου έδωσαν το παρών και αρκετά μέλη της κυβέρνησης, αποστέλλοντας πολιτικά μηνύματα για το ποιος στην ουσία κυβερνάει τον Τόπο!


Ωστόσο στη ΝΔ υπάρχει ήδη έντονη αμφισβήτηση της ιδεολογικής μετατόπισης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της απόλυτης ταύτισής του με το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη! Αμφισβήτησης επί της ουσίας του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη!


Και δεν μιλώ μόνο για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος αμφισβητεί όλες τις θέσεις του Πρωθυπουργού στην εξωτερική πολιτική της χώρας μας, αλλά μιλώ και για το “αντάρτικο” του πλέον ιστορικού στελέχους της παραδοσιακής δεξιάς της ΝΔ, τον Νικήτα Κακλαμάνη! Ο οποίος δήλωσε:


«Η μήτρα πάνω στην οποία στηρίχθηκε και η δημιουργία της ΝΔ είναι η πατριωτική λαϊκή Δεξιά. Στα χρόνια που πέρασαν έγιναν οι αναγκαίες προσθήκες και έτσι η δεύτερη συνιστώσα είναι η φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία… η δεύτερη συνιστώσα όμως αγνοεί την πρώτη και σε επίπεδο βάσης ο κόσμος της παράταξης αντιδρά… 


Πρέπει να επέλθει μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο συνιστωσών. Άλλο διεύρυνση και άλλο το ξεχείλωμα. Εγώ είμαι υπέρ της διεύρυνσης αλλά όχι υπέρ του ξεχειλώματος… Δεν μιλάω μόνο για την σύνθεση της κυβέρνησης, αλλά και για τις κυβερνητικές θέσεις από εκεί και κάτω. Αυτό που κυκλοφορεί υπό μορφή χιούμορ και πλάκας μεταξύ των μικρομεσαίων στελεχών της ΝΔ ξέρετε ποιο είναι; Όταν υποβάλλει κάποιος το βιογραφικό του για να κριθεί, λένε βάλε, ότι έχεις θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχειςτύχη. Εγώ τολμάω να λέω δημόσια αυτά που λέγονται στα πηγαδάκια»!

 

Νοσεί βαρύτατα το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα...

 

Αφού πλέον δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά!


Φροντίζοντας για το τέλος της ριζοσπαστικής αριστεράς ο “τραμπάκουλας” των ΗΠΑ! Η ουρανοκατέβατη εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στη διεκδίκηση της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ, που εξυπηρετεί  αμερικανικά συμφέροντα, σε μια προσπάθεια αλώσεως του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς και μετατροπής του σε ένα “Δημοκρατικό Κόμμα”, στα πρότυπα των ΗΠΑ, όπου κυριαρχεί το δίπολο “Ρεπουμπλικάνοι” και “Δημοκρατικοί”!


Ο κ. Κασσελάκης το πρώτο που υπερασπίστηκε,ήταν η παρουσίαση αρχικά του “συντρόφου” του και ακολούθως ο “γάμος” του στις ΗΠΑ!


Η έλευση Κασσελάκη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας διαλύει το ΣΥΡΙΖΑ και είναι πολύ δύσκολο με τα υπόλοιπα “ορφανά” του Αλέξη Τσίπρα, να ανακάμψει! Οι παραδοσιακοί αριστεροί δεν μπορούν να αποδεχτούν αυτήν την νεοφιλελεύθερη καρικατούρα που τους προέκυψε!


Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών η ολική διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ!  


Γιατί κάποια μειονότητα των 2 ευρώ τον ανακήρυξε Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος δηλαδή της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως!


Κάποιοι που δεν γνωρίζουμε από πού κρατάει ιδεολογικά η σκούφια τους, αφού ο καθένας μπορούσε να εγγραφεί μέλος στο ΣΥΡΙΖΑ και καταβάλλοντας το 2ευρω να ψηφίσει!


Μια διαδικασία εκλογής Προέδρου απολύτως διαβλητή, αφού Πρόεδρο στα κόμματα εκλέγουν τα μέλη του κάθε κόμματος, ταμιακώς τακτοποιημένα, μέσα από Συνέδριο του κόμματος με την επίδειξη κατά την είσοδό τους της “ταυτότητας μέλους”!


Αλλά βλέπετε ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έφερε μόνο το καταστροφικό Μνημόνιο, ενώ “λεφτά υπήρχαν”, αλλά και τη διαβλητή μέθοδο ανάδειξης αρχηγού κόμματος, με την καταβολή κατά την ψηφοφορία των 2 ευρώ!


Τόσο κοστίζει πλέον στην Ελλάδα η συνειδησιακή εκπόρνευση!


Και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ τι ακριβώς κάνει;


Με αρχηγό έναν εγωπαθή και ξερόλα νεόκοπο της πολιτικής, προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά, χωρίς το κατάλληλο δόλωμα και γι΄ αυτό η πορεία του θα φθίνει καθημερινώς! 


Έτσι τα όποια εγκληματικά λάθη της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κρύβονται κάτω από το χαλί, αφού δεν υπάρχει χέρι για να τα ξεσκεπάσει!

 

Υπάρχουν πατριωτικά κόμματα στη σημερινή Βουλή;

 

Απάντηση βέβαια δεν υπάρχει, γιατρός δεν υπάρχει για να θεραπεύσει αυτό το πολιτικό σύστημα στην χώρα μας, που νοσεί βαρύτατα!


Μα θα μου πείτε, υπάρχουν στη Βουλή τα πατριωτικά κόμματα!


Ναι, θα σας απαντήσω! Υπάρχει η “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”! Ο πολιτικός άνδρας συνοδοιπόρος των  Άδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Θάνο Πλεύρη, στον ΛΑΟΣ! Που συμμετείχαν όλοι τους στην μετάλλαξη του πατριωτικού ΛΑΟΣ σε προάγγελο του νεοφιλελευθερισμού!


Του ανθρώπου που ψήφισε το πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο! Του ανθρώπου που “συμμετείχε” της εφιαλτικής κυβερνήσεως του διεθνή τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου!


Του “Δούρειου Ίππου” του αγνού πατριωτικού χώρου! Που ως πολιτικούς του αντιπάλους, έχει πρωτίστως το κόμμα “Νίκη” και τους Σπαρτιάτες»!


Το κόμμα “Νίκη”, των ακίνδυνων απολιτίκ, που νομίζουν πως η Βουλή των Ελλήνων απαρτίζεται από “Αγγέλους” και έτσι αγορεύουν εκεί, ωσάν ο Ιερέας από του Άμβωνος αναλύοντας το Θείο Ευαγγέλιο!


Έτσι μας μένουν οι “Σπαρτιάτες”, οι οποίοι υπολογίζονται ως πολιτική δύναμη, επικίνδυνη πολιτική δύναμη για τα κόμματα Εξουσίας!


Για το λόγο αυτό, τους μπλέκουν σε δικαστικές περιπέτειες, πως τάχατες ξεγέλασαν το εκλογικό σώμα, γιατί δεν ήταν αρχηγός ο Βασίλης Στίγκας, αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης!


Μα την αυτοδιοικητική παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη στο Δήμο της Αθήνας, δεν την θεώρησε η Δικαιοσύνη νόμιμη και έτσι μετείχε κανονικά;


Η ίδια δικαιοσύνη που απαγόρευσε στο κόμμα Κασιδιάρη να μετέχει στις εθνικές εκλογές! Δύο μέτρα και δυο σταθμά που δεν πείθουν την κοινή λογική!


Αλήθεια, πώς πιστοποιείται, ότι το εκλογικό ποσοστό που έλαβαν οι “Σπαρτιάτες” στις πρόσφατες εκλογές, είναι ψηφοφόρων και μόνο του Ηλία Κασιδιάρη;


Αλήθεια, από πότε ποινικοποιείται η αναγγελία στήριξης κάποιου σε κάποιο πολιτικό κόμμα ή φορέα;


Αλήθεια, πού ακριβώς ήταν η Δικαιοσύνη, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ξεγέλασε το εκλογικό σώμα με την προεκλογική του εξαγγελία “λεφτά υπάρχουν” και ακολούθως έδεσε χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα στο άρμα των Μνημονίων;


Αλήθεια, πού ακριβώς ήταν η Δικαιοσύνη, ότανο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μπαστάρδεψε τη βούληση του ελληνικού λαού και το ΟΧΙ σε νέα οικονομικά μέτρα των “θεσμών”, μας έφερε το τρίτο επονείδιστο Μνημόνιο; Εδώ δεν υπήρξε καραμπινάτη εξαπάτηση του εκλογικού σώματος;

 

«Σπαρτιάτες» και ευρωεκλογές…

 

Σήμερα σε όλη την Ευρώπη κόμματα και κινήματα της δεξιάς έχουν τεράστια άνοδο! Κόμματα και κινήματα που δεν αποδέχονται την πεπαλαιωμένη περπατησιά της σημερινής Ευρωπαϊκής Ενώσεως!


Της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που όπως κατήγγειλε πρόσφατα ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής:“τα Μνημόνια εξελίχθηκαν σε προγράμματα τιμωρητικού σκοπού”!


Της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που καθημερινά δηλητηριάζει τις κοινωνίες της με χιλιάδες παράνομους και εν πολλοίς επικίνδυνους μετανάστες!


Μια ΕΕ που δεν μπορεί να δεχτεί την μονομερή προσέγγιση της πολεμικής σύρραξης Ρωσίας – Ουκρανίας, σπέρνοντας τη διχόνοια στους πολίτες της και δημιουργώντας δυσβάστακτα οικονομικά προβλήματα για τους λαούς της! 


Σήμερα στην Ελλάδα υπάρχει τεράστιο ποσοστό, που έχει ορφανέψει!


Ποιος μπορεί να ηγηθεί αυτού του τεράστιου εκλογικού ποσοστού;


Μπορούν οι “Σπαρτιάτες” με την σημερινή ηγεσία τους;


Θα σας απαντούσα πως ναι, υπό σημαντικότατες προϋποθέσεις, που δεν είναι του παρόντος κειμένου να κάνω μια τέτοια πολιτική ανάλυση!


Όμως θα σταθώ στην ανάγκη περαιτέρω διεύρυνσης στην ελληνική κοινωνία, με την προσέγγιση εξεχουσών πολιτικών προσωπικοτήτων, που θα μεταλαμπαδεύσουν τα οράματα και τα προστάγματα του Έθνους μας!


Ως απαραίτητη αναγκαιότητα την οργανωτική δομή του κινήματος και της γνωστοποίησης στην κοινωνία μας του κοινοβουλευτικού τους έργου!


Αυτά προς το παρών και ελπίζω σύντομα να επανέλθω, ανάλογα και με την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας!


Κλείνοντας να σας θυμίσω, πως μέλημα του Συστήματος είναι οι “Σπαρτιάτες” να μην δύνανται να μετέχουν των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024!


Θα θυμόσαστε επίσης, ότι ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, υποσχέθηκε ότι οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν με σταυρό προτίμησης, λέγοντας:


«Δεν έχω πρόθεση να κάνω αλλαγή στον εκλογικό νόμο. Οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό, χωρίς να προσδιορίσω περισσότερες λεπτομέρειες»!

Εμ …εκεί κρύβεται το ύποπτο! Στις λεπτομέρειες! Και οι λεπτομέρειες λέγουν ότι θα πάμε με λίστα! Γιατί; Γιατί στα καθεστώτα, αλλάζουμε τους νόμους όποτε θέλουμε! Γιατί στα καθεστωτικά πολιτεύματα, άλλα λέμε σήμερα, άλλα λέμε αύριο! Γιατί πρέπει στην ευρωβουλή να πάνε οι αρεστοί, οι της απολύτου εμπιστοσύνης άνθρωποι του Πρωθυπουργού! Γιατί δεν πρέπει να έχουμε εκπλήξεις! Και οι εκπλήξεις είναι επικίνδυνες και δεν αρέσουν στον Πρωθυπουργό!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου