Πόσοι έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει για τις ζωές μας στην Ελλάδα το κλείσιμο της διώρυγας του Σουέζ…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πόσοι έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει για τις ζωές μας στην Ελλάδα το κλείσιμο της διώρυγας του Σουέζ…;

  Ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί ένα από τα μεγαλεπήβολα σχέδια Ισραήλ ΗΠΑ, τα οποία χεράκι χεράκι προωθούν την κατασκευή του…Καναλιού Μπεν Γκουρι...

 





Ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί ένα από τα μεγαλεπήβολα σχέδια Ισραήλ ΗΠΑ, τα οποία χεράκι χεράκι προωθούν την κατασκευή του…Καναλιού Μπεν Γκουριόν, μέσα από τη λειτουργία του οποίου θα συνδέεται ο κόλπος της Άκαμπα, με το λιμάνι του Ασκελόν στη Μεσόγειο θάλασσα…

 


Πρόκειται για την δημιουργία μίας νέας θαλάσσιας διώρυγας, η κατασκευή της οποίας σηματοδοτεί ουσιαστικά τον παραγκωνισμό της Διώρυγας του Σουέζ την οποία και φρόντισαν στην ουσία να κλείσουν από ΤΩΡΑ λόγω…Χούθι!

 


Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Πριν συνειδητοποιήσουμε το τι μπορεί να σημαίνει στις ζωές μας το κλείσιμο της διώρυγας του Σουέζ, και καλά από τους…τρομερούς Χούθι, αλλά στην πραγματικότητα από τους δυο…τρομερούς συμμάχους ΗΠΑ και ΙΣΔΡΑΗΛ, θα πρέπει να δούμε λίγο ποιο εμπεριστατωμένα και κυρίως βάζοντας το μυαλό μας να σκεφτεί ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ από όσα θα μας συμβούν στους επόμενους μήνες!!!

 

Αλήθεια ποιος γνωρίζει ότι όλο αυτά που συμβαίνουν στην Γάζα αλλά και στα στενά του Bab el Mandan που θέλουν να μας πείσουν τα Αμερικανάκια ότι ΔΕΝ μπορούν να τα κρατήσουν ανοιχτά, γιατί εκει βρίσκονται αυτοί οι…τρομεροί Χούθι, χωρίς φυσικά να σκεφτούν, η μάλλον το σκέφτηκαν, και μάλιστα παρά πολύ καλά, και αποφάσισαν να διαλύσουν όλον τον πλανήτη, ξεκινώντας φυσικά από την είδη παραπαίουσα Ευρώπη !!!

 

Αυτό που δεν γνωρίζουν τελικά οι πολλοί , και που έχουν να κάνουν άμεσα με όλα αυτά που σας έγραψα ποιο πριν , είναι ότι ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί ένα από τα μεγαλεπήβολα σχέδια Ισραήλ ΗΠΑ, τα οποία χεράκι χεράκι προωθούν την κατασκευή του …Καναλιού Μπεν Γκουριόν, μέσα από τη λειτουργία του οποίου θα συνδέεται ο κόλπος της Άκαμπα, με το λιμάνι του Ασκελόν στη Μεσόγειο θάλασσα !!!!!

 

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε πλέον όλοι διαβάζοντας το κείμενο, ότι πρόκειται για την δημιουργία μίας νέας θαλάσσιας διώρυγας, η κατασκευή της οποίας σηματοδοτεί ουσιαστικά τον παραγκωνισμό της Διώρυγας του Σουέζ την οποία και φρόντισαν στην ουσία να κλείσουν από ΤΩΡΑ !!!!!

 

Τα σχέδια αυτά έγιναν λίγο πολύ γνωστά όταν στην πρόσφατη σύνοδο των G-20, ΗΠΑ-ΕΕ-Ινδία καθοδηγούμενοι από το Σιωνιστικό κεφάλαιο , στήριξαν την δημιουργία ενός project εναλλακτικού θαλάσσιου εμπορικού δρόμου, ως αντίπαλο δέος του Κινεζικού δρόμου του μεταξιού , και ο οποίος θα έχει ως αφετηρία την Ινδία και μέσω Ομάν- Σαουδικής Αραβίας- Ιορδανίας- Ισραήλ-ΝΑ Μεσογείου θα κατέληγε στην Πατρίδα λένε , και από εκει στην καρδιά της ΕΕ , αν φυσικά συνεχίσει να υπάρχει !!!

 

Η νέα αυτή θαλάσσια οδός όμως αφήνει φαινομενικά εκτός τον Τουρκαλά , γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση Ερντογάν, ο οποίος μάλλον έσπευσε να “τείνει χείρα φιλίας” στη χώρα μας, προκειμένου αρχικά να βελτιώσει τις σχέσεις μαζί μας σε θέματα κοινού συμφέροντος και χαμηλής πολιτικής, αλλά με απώτερο σκοπό να προχωρήσουμε μαζί και από κοινού στην μοιρασιά σε Αιγαίο και ΝΑ Μεσόγειο, διεκδικώντας έτσι έμμεσα ρόλο και στο παραπάνω project και δημιουργώντας παράλληλα και το μεγάλο του όνειρο της Γαλάζιας Πατρίδας !!!!

 

Να λοιπόν πως δένει το γλυκό , και μαζί με αυτό και η δημιουργία της διώρυγας ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ !!!

 

Τώρα δεν πιστεύω να μην μπορείτε να καταλάβετε το βρώμικο παιχνίδι που μας έχουν στήσει , και τις ολέθριες συνέπειες του , στις ζωές όλων μας !!!

 

Αλλά αν υπάρχει έστω και ένας που δεν μπορεί να συνδυάσει ακόμη ένα καταστροφικό παζλ ,στο προσεχές διάστημα , πέρα από τα πληρωμένα ΜΜΕ που θα τον πρήζουν , θα βρεθεί και αντιμέτωπος με απίστευτες καταστάσεις σε ότι αφορά το βιωτικό του επίπεδο και εν γένει σε όλοι του την ζωή !!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι ανικανα να κανουν κατι μπροστα στα μεγαθηρια
    Περισσοτερο δεν οταν κυβερνουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου