Ο πόλεμος κατά της γεωργίας που βιώνουμε τώρα δείχνει ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο εφαρμογής του Codex Alimentarius. Ακούτε αγρότες; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο πόλεμος κατά της γεωργίας που βιώνουμε τώρα δείχνει ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο εφαρμογής του Codex Alimentarius. Ακούτε αγρότες;

  Με βάση του τι συμβαίνει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη αλλά και στην πατρίδα μας με τον ξεσηκωμό των αγροτών, ήρθε η στιγμή που όλοι μας θα πρέ...

 






Με βάση του τι συμβαίνει σε όλη σχεδόν την Ευρώπη αλλά και στην πατρίδα μας με τον ξεσηκωμό των αγροτών, ήρθε η στιγμή που όλοι μας θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε πως αυτοί βαδίζουν ολοταχώς στο τελικό στάδιο εφαρμογής του CODEX ALIMENTARIUS…!

 

Το πρόγραμμα Horizon της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αναφέρει ως έναν από τους στόχους του έργου του την δημιουργία 100 κλιματικά…ουδέτερων πόλεων που τις έχουν ονοματίσει ως έξυπνες πόλεις η πόλεις των 15 λεπτών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κώδικα Αλιμεντάριους με τελική εφαρμογή το 2030.

 

Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Θέλουν πάση θυσία να ελέγξουν τα τρόφιμα με μοναδικό σκοπό να ελέγξουν και όσους απομείνουν στον πλανήτη Γη, και φυσικά αυτό προσπαθούν να μας το περάσουν με βασικό όχημα την…κλιματική αλλαγή, στης οποίας το όνομα και για την…σωτηρία του πλανήτη, πολλοί από εμάς θα τους ευχαριστούμε κιόλας και ας έχουν για μοναδικό σκοπό την φυσική μας εξαφάνιση από λιμοκτονία!!

 

Μετά τον δικό τους κατασκεύασμα με την ονομασία COVIT τεστάρισαν όλους μας για το τη είμαστε διατεθειμένοι να πράξουμε προκειμένου να σωθούμε, μην γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα θα συμβεί το ακριβός αντίθετο!!!

 

Έτσι λοιπόν πέρασαν στο επόμενο βήμα που έχει πλέον να κάνει αποκλειστικα και μόνο με την …πρόληψη των παγκόσμιων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και στη διάσωση του κόσμου από την επίσης κατασκευασμένη από τους ίδιους κλιματική κρίση!

 

Το πρόγραμμα Horizon της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο αναφέρει ως έναν από τους στόχους του έργου του την δημιουργία 100 κλιματικά…ουδέτερων πόλεων που τις έχουν ονοματίσει ως έξυπνες πόλεις η πόλεις των 15 λεπτών, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον κώδικα Αλιμεντάριους με τελική εφαρμογή το 2030!!!

 

Αν νομίζετε αγαπητοί μου φίλοι ότι ο πόλεμος κατά της γεωργίας και της κτηνοτροφίας που μαίνεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη έχει σκοπό να επηρεάσει μόνο τις βιομηχανικές φάρμες, εξαπατάστε και αυτός είναι και ο βασικός σκοπός τους, να μας κάνουν να βλέπουμε μια ζωή μόνο το ΤΥΡΑΚΙ μα όχι την φάκα που περιμένει ανοιχτή !!!

 

Το κατεστημένο να θυμάστε, θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το ψέμα περί ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής για να απαγορεύσει ολόκληρη την παραγωγή τροφίμων, μέχρι και τον ταπεινό κήπο της αυλής μας!!!

 

Αυτό είναι πραγματικά το νόημα των παγκοσμιοποιητικών προγραμμάτων “καθαρού μηδενός” και των πόλεων των 15 λεπτών, μιας και όλα βασίζονται στην ιδέα, ότι όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες πρέπει να παρακολουθούνται και να διαχειρίζονται με τον δικό τους τρόπο!!

 

Φίλοι μου, μετά από την συνάντηση τους προσφάτως στο Νταβός, μόνοι τους μας παρουσίασαν ένα νέο σχέδιο, χαρακτηρίζοντας όλους τους κλάδους που μπορούν να παράγουν την τροφη μας ως οικοκτόνους, και τώρα πλέον όλα μπορούν να συνδεθούν κατα έναν απιστευτο τρόπο, που κανείς πλέον, δεν μπορεί να χαρακτηρίσει αυτό τον τρόπο, ως αποκύημα μιας νοσηρής φαντασίας !!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. Καλή σας ημέρα!Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σας.Θα ήθελα να προσθέσω, άλλο ένα" τέχνασμα" της βιομηχανίας. Είναι οι όλο και πιο μικρές ημερομηνίες λήξεως που δίδονται ειδικά τα τελευταία χρόνια στα προϊόντα π.χ.δειτε άλευρα, όπου η ξηρά τροφή μπορεί να κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες για πολλά χρονια.Αυτο έχει ως στόχο να δημειουργειται τεχνητή έλλειψη τροφιμων.Σας γράφω επειδή έχω ασχοληθεί με την χημεία τροφίμων,λόγω αντικειμένου εργασίας.Σας ευχαριστώ πολύ.Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αγροτες εχουν αποδειχτει κοτες Βγαινουν φωναζουν κορδονονται οινιυν κανα καφεδακι και παλι στο κοτετσι τους...
    Οταν πισω απο αυτους υπαρχει συδικαλισμος και οχι πατριοτισμος για την Ελλαδα .... δεν προκειται οι Ελληνες αγροτες να πετυτχουν ΤΙΠΟΤΑ !!!!
    ΒΛΕΠΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ !!!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου