Και τώρα ο απολογισμός! Έλληνα, έχεις ευθύνη που με την ψήφο σου δίνεις δύναμη σε άθεους, ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Και τώρα ο απολογισμός! Έλληνα, έχεις ευθύνη που με την ψήφο σου δίνεις δύναμη σε άθεους, ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς…

  Σήμερα ο…Νεοέλληνας «αγωνίζεται» μόνο για τα δικά του προσωπικά συμφέροντα και όχι για την πατρίδα του, για την πίστη του, τα ιδανικά του ...

 


Σήμερα ο…Νεοέλληνας «αγωνίζεται» μόνο για τα δικά του προσωπικά συμφέροντα και όχι για την πατρίδα του, για την πίστη του, τα ιδανικά του και τους συνανθρώπους του, γι’αυτό και πληρώνει με τραγωδίες, τις όποιες αναξιότητες αυτών που εκλέγει να τον κυβερνούν!!!


 

Εμείς ο Λαός, μόνοι μας έχουμε αποδεχθεί παθητικά την τελική υποταγή μας , στους άθεους, στους ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς μας !!! Τελικά εμείς ο Λαός, δεν είμαστε σε θέση πλέον να αντιδράσουμε και συνεχίζουμε απλά και μοιρολατρικά να χειροκροτούμε τα επόμενα δράματα που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε και με αυτόν τον απίστευτο τρόπο, επιβεβαιώνουμε για ακόμη μια φορά, ότι η δήθεν δημοκρατία που εμείς οι ίδιοι θελήσαμε να διαλέξουμε, τελικά είναι το τελευταίο καταφύγιο των απανταχού καθαρμάτων…

 


Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Μετά από τους πολιτικούς και τους πνευματικούς ταγούς που αναφέρομαι σχεδόν συνεχώς, την ίδια ευθύνη για όσα δεινά μας έχουν έρθει έχουμε φυσικά και ΕΜΕΙΣ !!!

 

Ευθύνη έχει ο Λαός μας που με την ψήφο του εδώ και πολλά χρόνια έδωσε δύναμη σε άθεους, σε ανθέλληνες και σε προδότες πολιτικούς που επικαλούνταν μάλιστα, εμάς τους ιδιους και τη δημοκρατική διαδικασία που τους έφερε στην εξουσία, ώστε να δικαιολογούν τις όποιες ασυδοσίες τους !!!

 

Ο Λαός μας μιλά για Δημοκρατία χωρίς να γνωρίζει τα όρια της !!!

 

Για να έχεις Δημοκρατία αγαπητέ μου φίλε πρέπει πρώτα να εκλέγεις σωστούς ανθρώπους, και στην περίπτωση της Ελλάδος μας πρέπει να ψηφίζεις άτομα που θα υπερασπιστούν την Πίστη στην Πατρίδα την Ελευθερία και εμάς τους ιδιους !!!!

 

Όμως τι κάνουμε εμείς ;;;

 

Προτιμούμε να εκλέξουμε … ηγέτες , που με την αναξιότητα και την ακαταλληλότητά τους, επιφέρουν εθνικές και οικονομικές καταστροφές !!!!!

 

Ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας υποστήριζαν ότι η Δημοκρατία δεν είναι το ορθότερο, το αποτελεσματικότερο πολίτευμα. Αλλα τον υποστήριξαν επειδή η Δημοκρατία δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί με τους κανόνες, τις αρχές, και τις αξίες που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία της !!!

 

Κάποιοι λένε, ότι εφόσον αποφασίζει ο Λαός, συνεπώς, έτσι θα πρέπει να λειτουργεί και η …σύγχρονη Δημοκρατία μας , με τις οποίες αδυναμίες της και τα οποία προβλήματά της !!!

 

Όταν όμως οι ηγέτες που επιλέγουμε εμείς οι ΙΔΙΟΙ, είναι αναποτελεσματικοί, ανίκανοι και προδότες, άραγε ποιος ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ;;;;

 

Φταίμε εμείς φίλε μου γιατί απλά σιωπάμε !!!!

 

Γιατί ανεχόμαστε τα πάντα !!!!

 

Γιατί δεν ανησυχούμε για τίποτα !!!!

 

Γιατί δεν ζητάμε να έχουμε εμείς τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα σοβαρότατα θέματα που απασχολούν την ίδια την ζωή μας , και της οικογενείας μας !!!!!

 

Σήμερα ο …Νεοέλληνας «αγωνίζεται» μόνο για τα δικά του προσωπικά συμφέροντα και όχι για την πατρίδα του, για την πίστη του, τα ιδανικά του και τους συνανθρώπους του, γι’αυτό και πληρώνει με τραγωδίες, τις όποιες αναξιότητες αυτών που εκλέγει να τον κυβερνούν!!!

 

Ο Λαός δεν ζητα εξηγήσεις και ευθύνες, αλλά ζητωκραυγάζει τους εκάστοτε …ηγέτες του και όταν ακόμα αυτοί του φέρνουν δράματα και τραγωδίες όπως αυτήν που θρηνήσαμε πριν ένα χρόνο, εχθές, αλλά και πάντα!!!!

 

Τους χειροκροτεί, τους ηρωποιεί και τους επανεκλέγει, απλά για να συνεχίσουν το ίδιο καταστροφικό τους έργο !!!

 

Τελικά εμείς ο Λαός, μόνοι μας έχουμε αποδεχθεί παθητικά την τελική υποταγή μας , στους άθεους, στους ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς μας !!!

 

Τελικά εμείς ο Λαός, δεν είμαστε σε θέση πλέον να αντιδράσουμε , και συνεχίζουμε απλά και μοιρολατρικά να χειροκροτούμε τα επόμενα δράματα που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε , και με αυτόν τον απίστευτο τρόπο , επιβεβαιώνουμε για ακόμη μια φορά ,ότι η δήθεν δημοκρατία που εμείς οι ίδιοι θελήσαμε να διαλέξουμε , τελικά είναι το τελευταίο καταφύγιο των απανταχού καθαρμάτων !!! Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Συμφωνώ 100% καί απαυξάνω ότι ναί πράγματι φταίει ο πλανεμένος αγράμματος πλειοψηφικά ελληνικός λαός πού ψηφίζει 2 αιώνες τώρα τούς ψεύτες λαοπλάνους ελληνόφωνες ανθέλληνες προδότες πολιτικούς πού έχουν πλέον κατασπαράξει και γονατίσει την Ελλάδα μας καί το μεγαλείο της. Τι κάνουμε όμως από εδώ και πέρα; Άραγε θα συνεχίσουμε να τούς ψηφίζουμε ή μήπως ήλθε ή ώρα να τούς στείλουμε από εκεί πού ήλθαν και να απαγορεύσουμε συνταγματικά πλέον αυτοί καί οι απόγονοί τους να μην έχουν δικαίωμα να μπλεχτούν με την πολιτική στην Ελλάδα και να κυβερνήσουν διότι το έχουν κάνει πλέον επάγγελμα καί προικιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου