Νέα μελέτη «βόμβα»: Το μρ-nα «tsimπη-μα» κατά του «γιόκα-19» μπορεί να «εξαπλωθεί συστηματικά» στον πλακούντα και στο έμβρυο αν η μέλλουσα μητέρα «tsimπήθηκε» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα μελέτη «βόμβα»: Το μρ-nα «tsimπη-μα» κατά του «γιόκα-19» μπορεί να «εξαπλωθεί συστηματικά» στον πλακούντα και στο έμβρυο αν η μέλλουσα μητέρα «tsimπήθηκε» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...

  Μια νέα μελέτη καταδεικνύει για πρώτη φορά την ικανότητα των «tsimp-ημάτων» κατά του  « γιόκα-19 »  να διεισδύουν στον εμβρυϊκό-πλακουντια...

 




Μια νέα μελέτη καταδεικνύει για πρώτη φορά την ικανότητα των «tsimp-ημάτων» κατά του «γιόκα-19» να διεισδύουν στον εμβρυϊκό-πλακουντιακό φραγμό και να φτάσουν στο ενδομήτριο περιβάλλον. Οι ερευνητές παρουσίασαν δύο τέτοιες περιπτώσεις από την έρευνα τους. Τι επιπτώσεις όμως μπορεί να έχει αυτό στα μωρά;

 

«Η ικανότητα των λιπιδικών νανοσωματιδίων να διασχίζουν τον πλακούντα και να μολύνουν το έμβρυο θα μπορούσε να είναι καταστροφική σε πολλά επίπεδα, επηρεάζοντας το αναπτυσσόμενο ανοσοποιητικό σύστημα του εμβρύου.» – «Είναι βέβαιο ότι η διατάραξη της κυτταρικής ομοιόστασης αποσπά την προσοχή των εμβρυϊκών κυττάρων για την παραγωγή ξένων πρωτεϊνών, όπως η πρωτεΐνη ακίδας, αντί των πρωτεϊνών που είναι απαραίτητες για ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο, κάτι που θα έχει άγνωστες επιζήμιες συνέπειες.»


(Κακώς λογοκρίθηκε το άρθρο και διεγράφη από τους ελεγκτές, καθώς αποτελεί μετάφραση επίσημου ξένου άρθρου μεγάλης ιστοσελίδας το οποίο επικαλείται δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες και δεν αντιβαίνει τους όρους της κοινότητας. Η άκριτη λογοκρισία των ελεγκτών πρέπει επιτέλους να σταματήσει.)


Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Έχει επανειλημμένα επισημανθεί ότι η χορήγηση των πειραματικών γονιδιακών ενέσεων κατά του γιόκα-19 μπορεί να δημιουργήσει δυνητικούς κινδύνους για τα έμβρυα εάν τα εμβόλια mRNA χορηγηθούν σε έγκυες γυναίκες. Ένα άρθρο στο American Journal of Obstetrics and Gynecology επισημαίνει τώρα ότι το mRNA εμβολio μεταβιβάζεται στα έμβρυα στη μήτρα μέσω του πλακούντα και του ομφάλιου λώρου όταν στις μέλλουσες μητέρες χορηγείται το αμφιλεγόμενο εμβόλιο.

Σε μια προκαταρκτική αξιολόγηση που έγινε αποδεκτή για δημοσίευση στο American Journal of Obstetrics and Gynecology, οι ερευνητές παρουσίασαν δύο περιπτώσεις που αποδεικνύουν, για πρώτη φορά, την ικανότητα των εμβολίων για τον κορωνογιό να διαπεράσουν τον εμβρυϊκό φραγμό και να φτάσουν στο εσωτερικό της μήτρας. Επιπρόσθετα, οι ερευνητές εντόπισαν πρωτεΐνη ακίδας στον ιστό του πλακούντα, υποδεικνύοντας τη βιοδραστικότητα του mRNA για να φτάσει στον πλακούντα.

Οι ερευνητές εμβολίασαν δύο έγκυες γυναίκες με εμβόλια mRNA λίγο πριν από τον τοκετό για να προσδιορίσουν εάν το mRNA στα εμβόλια αυτά έφτασε στον πλακούντα ή το έμβρυο μετά τον μητρικό εμβολιασμό.

«Ο πρωταρχικός στόχος της μελέτης ήταν να διερευνήσει τα κενά γνώσης γύρω από τις θεραπείες mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο κοVιD-19 ως θεμέλιο για μελλοντικές θεραπευτικές εξελίξεις mRNA, δεδομένης της καθιερωμένης χρήσης του», δήλωσε ο αντίστοιχος συγγραφέας της μελέτης, Δρ Nazeeh Hanna. ένας νεογνολόγος, είπε στους The Epoch Times μέσω email.

Ερευνητές βρήκαν mRNA εμβόλιο σε δείγματα


Ο πρώτος ασθενής, ο «Ασθενής 1», ήταν μια γυναίκα 34 ετών σε 38 εβδομάδες και τέσσερις ημέρες κύησης που έλαβε δύο δόσεις εμβολίου Pfizer και δύο αναμνηστικές δόσεις — μία Pfizer και μία Moderna. Η αναμνηστική δόση Moderna χορηγήθηκε δύο ημέρες πριν από τον τοκετό ενός υγιούς μωρού με καισαρική τομή.

Ο δεύτερος ασθενής, ο «Ασθενής 2», ήταν μια γυναίκα 33 ετών στην 40η εβδομάδα κύησης. Έλαβε δύο δόσεις εμβολίου Pfizer. Η τελευταία δόση χορηγήθηκε 10 ημέρες πριν από τον κολπικό τοκετό ενός υγιούς μωρού.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι ερευνητές βρήκαν ανιχνεύσιμο mRNA εμβολίου και στους δύο πλακούντες που δοκιμάστηκαν. Ο εντοπισμός του mRNA του εμβολίου ήταν κυρίως στο στρώμα της λάχνης - το στρώμα του συνδετικού ιστού που υποστηρίζει τα εμβρυϊκά τριχοειδή αγγεία και τον τροφοβλάστη των λαχνών. Η λαχνοειδής τροφοβλάστη, ο πρωταρχικός φραγμός μεταξύ των μητρικών και εμβρυϊκών ιστών, υποστηρίζει την ανταλλαγή θρεπτικών συστατικών μεταξύ της μητέρας και του εμβρύου της.

Οι ερευνητές εντόπισαν επίσης ένα «ιδιαίτερα υψηλό σήμα» του mRNA του εμβολίου στον ιστό της αποφλοίωσης του πλακούντα του ασθενούς 1, ο οποίος έλαβε τέσσερις δόσεις εμβολίου. Το decidua είναι το εξειδικευμένο στρώμα του ενδομητρίου που σχηματίζει τη βάση της κλίνης του πλακούντα.

Ανιχνεύτηκε επίσης έκφραση πρωτεΐνης ακίδας — αλλά μόνο στον πλακούντα του ασθενούς 2. Ωστόσο, το mRNA του εμβολίου ανιχνεύτηκε στα δείγματα αίματος του λώρου και της μητέρας του ασθενούς 1, τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα για τη δεύτερη ασθενή.

Οι συγγραφείς είπαν ότι η έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας στον πλακούντα του δεύτερου ασθενούς αλλά όχι στον πρώτο υποδηλώνει ότι χρειάζονται περισσότερες από δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό για να φτάσει το mRNA στον πλακούντα και να μεταφραστεί στην πρωτεΐνη ακίδας, η οποία στη συνέχεια εκφράζεται σε πλακούντα ιστό.

Τέλος, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η ακεραιότητα του mRNA του εμβολίου διέφερε σε διαφορετικά δείγματα - η ικανότητα του εμβολίου να ενεργοποιεί μια ανοσοαπόκριση βασίζεται σε πλήρως άθικτο mRNA. Σύμφωνα με τα ευρήματα, το mRNA του εμβολίου ήταν σε μεγάλο βαθμό κατακερματισμένο στο αίμα του ομφάλιου λώρου και λιγότερο κατακερματισμένο στον πλακούντα. Στους πλακούντες, το 23 τοις εκατό και το 42 τοις εκατό της αρχικής ακεραιότητας διατηρήθηκαν στους ασθενείς 1 και 2, αντίστοιχα. Στο μητρικό αίμα από τον ασθενή 1, το mRNA του εμβολίου είχε υψηλό επίπεδο ακεραιότητας στο 85 τοις εκατό. Η ακεραιότητα μειώθηκε στο 13 τοις εκατό στο αίμα του ομφάλιου λώρου, υποδηλώνοντας περιορισμένη βιοδραστηριότητα.

Τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 χρησιμοποιούν νανοσωματίδια λιπιδίων (LNPs) για την παροχή mRNA. «Τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων (LNPs) είναι ικανά να φτάσουν στον πλακούντα και να απελευθερώσουν mRNA μέσα στα κύτταρα του πλακούντα, όπου στη συνέχεια μεταφράζεται στην πρωτεΐνη ακίδας (S). Ωστόσο, από τη στιγμή που το mRNA φτάσει στο έμβρυο, δεν είναι πλέον ενθυλακωμένο από τα LNPs, οδηγώντας στην αποικοδόμησή του (μόνο το 13% του mRNA είναι άθικτο στην εμβρυϊκή κυκλοφορία)», δήλωσε η Δρ Χάνα στους The Epoch Times.

Η Δρ Hanna σημείωσε ότι οι συγγραφείς της πρόσφατα δημοσιευμένης εργασίας δεν αξιολόγησαν τις επιπτώσεις της παροδικής έκφρασης πρωτεΐνης ακίδας στον πλακούντα ή τις επιδράσεις του αποικοδομημένου mRNA στο έμβρυο.

Η Δρ Christiane Northrup, μαιευτήρας-γυναικολόγος, είναι μέλος συμβουλευτικού συμβουλίου του MyCycleStory . Είπε σε ένα email στους The Epoch Times ότι η ομάδα μελετά κάτι τέτοιο από την κυκλοφορία του εμβολίου το 2021. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα συστατικά του «εμβόλιου» του Covid 19 υπάρχουν στον πλακούντα και σε όλο το σώμα».

«Υπήρξαν επίσης αναφορές VAERS [Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου] για βρέφη που πέθαιναν από θρομβοπενία (χαμηλά αιμοπετάλια) μετά τον μητρικό εμβολιασμό, καθώς και στοιχεία για βρέφη που είχαν καρδιακή προσβολή στη μήτρα μετά τον μητρικό εμβολιασμό. Τίποτα από αυτά δεν είναι νέα πληροφορία. Απλώς έχει λογοκριθεί ευρέως και συστηματικά», πρόσθεσε.

Ο Δρ Dan McDyer, μαιευτήρας-γυναικολόγος, είπε στους The Epoch Times σε ένα email ότι δεν εκπλήσσεται από την «ανακάλυψη στοιχείων mRNA από τις ενέσεις SARS CoV-2 ή/και την πρωτεΐνη ακίδας SARS CoV-2 που υπάρχει στον εμβρυϊκό λώρο. αίματος και ιστών πλακούντα».

«Για μένα, η σύσταση για τη χορήγηση αυτού του φαρμάκου σε έγκυες γυναίκες ήταν μια από τις πιο ανεύθυνες ενέργειες στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής. Είμαι τόσο απογοητευμένος που οι οντότητες που είναι επιφορτισμένες με την αποστολή της προστασίας της δημόσιας υγείας (FDA) και της υγείας των γυναικών (ACOG) εγκατέλειψαν τα καθήκοντά τους επειδή μου πήρε μόνο περίπου 15 λεπτά διαδικτυακής έρευνας για να προσδιορίσω ότι αυτά τα νανοσωματίδια λιπιδίων επρόκειτο να διασταυρωθούν τον πλακούντα και μολύνουν το έμβρυο», είπε ο Δρ ΜακΝτάιερ.

Ο Δρ Τζέιμς Θορπ, πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο μαιευτήρας-γυναικολόγος και ιατρός μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής, είπε στους The Epoch Times μέσω email ότι το έγγραφο δείχνει ότι το mRNA τόσο από τα εμβόλια Pfizer όσο και από τα εμβόλια Moderna μπορεί να διασχίσει τον πλακούντα στο εμβρυϊκό αίμα που εισέρχεται στον ιστό του πλακούντα.

«Αυτοί οι συγγραφείς παρατήρησαν ένα «ιδιαίτερα υψηλό σήμα» στο decidua, το οποίο είναι η επένδυση της μήτρας. Αυτό το συγκεντρωμένο mRNA στους ιστούς των φυλλοβόλων θα μεταφραστεί σε υψηλές συγκεντρώσεις πρωτεΐνης ακίδας, συμβάλλοντας πιθανότατα σε μια μυριάδα καταστροφικών επιπτώσεων στην ανθρώπινη αναπαραγωγική λειτουργία - όχι μόνο σοβαρές ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως, αλλά στειρότητα, επιπλοκές πολλαπλής εγκυμοσύνης και σοβαρή αιμορραγία στην εγκυμοσύνη και στην περίοδο μετά τον τοκετό», είπε ο Δρ. Thorp.

Ο Δρ Θορπ πρόσθεσε ότι παρά τα «τρομακτικά» ευρήματά τους, οι συγγραφείς εξακολουθούν να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα στοιχεία τους «υποστηρίζουν συντριπτικά» την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19 στον μετριασμό της νοσηρότητας και της θνησιμότητας του COVID-19 σε έγκυες και μη έγκυες γυναίκες.

Οι αρχικές κλινικές δοκιμές απέκλεισαν έγκυες γυναίκες, ωστόσο οι μελέτες προτείνουν βιοκατανομή mRNA


Οι αρχικές κλινικές δοκιμές για mRNA εμβόλια COVID-19 απέκλεισαν έγκυες γυναίκες, επομένως δεν υπήρχαν δεδομένα βιοκατανομής για το mRNA στα εμβόλια COVID-19 και την ικανότητά του να φτάσει στον πλακούντα ή το έμβρυο μετά τον μητρικό εμβολιασμό. Ωστόσο, οι εκθέσεις αξιολόγησης που παρέχονται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων από την Pfizer και τη Moderna  δείχνουν ότι το mRNA διανέμεται σε διάφορους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του ήπατος, των επινεφριδίων, του σπλήνα και των ωοθηκών σε μελέτες σε ζώα.

Μια μελέτη σε ζώα που αναφέρουν οι συγγραφείς της εργασίας δείχνει ότι νανοσωματίδια λιπιδίων παρόμοιας σύνθεσης σε άλλες ενέσεις mRNA παρείχαν λειτουργικό mRNA στον πλακούντα και σε άλλα εμβρυϊκά όργανα.

Δύο προηγούμενες μελέτες σε ανθρώπους από τους ίδιους ερευνητές αξιολόγησαν εάν το mRNA στα εμβόλια COVID-19 υπάρχει στον πλακούντα μετά τον μητρικό εμβολιασμό χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους. Η πρώτη μελέτη απέτυχε να ανιχνεύσει το mRNA στο αίμα της μητέρας και του ομφάλιου λώρου ή στον ιστό του πλακούντα. Οι ερευνητές απέδωσαν αυτό στο μεγάλο διάστημα μεταξύ του εμβολιασμού και του τοκετού και στη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε στη μελέτη. Η δεύτερη μελέτη που χρησιμοποιεί βελτιωμένη ευαισθησία για την ανίχνευση mRNA επίσης δεν αποκάλυψε το mRNA του εμβολίου. Ωστόσο, οι συγγραφείς απέδωσαν αυτό στον ανιχνευτή που στόχευε το γονίδιο SARS-CoV-2 και όχι την αλληλουχία mRNA του εμβολίου.

Στην τρέχουσα μελέτη, οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν μια πιο ευαίσθητη και ισχυρή προσέγγιση που τους επέτρεψε να έχουν πιο ακριβή ποσοτικοποίηση του mRNA του εμβολίου για ανώτερη ακρίβεια και έναν ανιχνευτή προσαρμοσμένο ρητά για το mRNA του εμβολίου, εξασφαλίζοντας πιο αξιόπιστη ανίχνευση.

«Η εργασία σε ζώα δείχνει ξεκάθαρα την κατανομή των νανοσωματιδίων λιπιδίου σε πολλά όργανα, συμπεριλαμβανομένου του ήπατος, των επινεφριδίων, της σπλήνας και των ωοθηκών. Έτσι, η επίτευξη του πλακούντα δεν ήταν έκπληξη. Στους ανθρώπους, έχουμε δημοσιεύσει προηγουμένως ότι το mRNA του εμβολίου μπορεί να διανεμηθεί στο μητρικό γάλα». Η Δρ Χάνα είπε στους The Epoch Times.

«Καταστροφικό σε πολλά επίπεδα»


Ο Δρ McDyer είπε ότι η ικανότητα των λιπιδικών νανοσωματιδίων να διασχίζουν τον πλακούντα και να μολύνουν το έμβρυο θα μπορούσε να είναι «καταστροφική σε πολλά επίπεδα», επηρεάζοντας το αναπτυσσόμενο ανοσοποιητικό σύστημα του εμβρύου.

«Φανταστείτε το εξής: Το ανοσοποιητικό σύστημα του εμβρύου «μαθαίνει» την εμφάνιση του «εαυτού» από νωρίς αναγνωρίζοντας μόρια, MHCs (Κύρια Συμπλέγματα Ιστοσυμβατότητας), στην επιφάνεια όλων των κυττάρων μας. Αυτή η εμφάνιση του «εαυτού» σίγουρα διαταράσσεται από την εμφάνιση πρωτεΐνης ακίδας στην επιφάνεια αυτών των κυττάρων (κυτταρικές μεμβράνες) όπως προκαλείται από τα «εμβόλια», είπε στους The Epoch Times.

«Επιπλέον, θραύσματα πρωτεΐνης ακίδας θα εμφανιστούν επίσης πιθανότατα στα MHC στις κυτταρικές επιφάνειες. Αυτό προκαλεί μια ελαφρά παραμόρφωση αυτών των MHCs που είναι πιθανό να έχει επίδραση στην ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει τον εαυτό του», πρόσθεσε.

Ο Δρ ΜακΝτάιερ είπε ότι είναι βέβαιο ότι η διατάραξη της κυτταρικής ομοιόστασης αποσπά την προσοχή των εμβρυϊκών κυττάρων για την παραγωγή ξένων πρωτεϊνών, όπως η πρωτεΐνη ακίδας, αντί των πρωτεϊνών που είναι απαραίτητες για ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο, κάτι που θα έχει άγνωστες επιζήμιες συνέπειες. Πιστεύει ότι αυτό εξηγεί γιατί ένας από τους συναδέλφους του, ένας παιδονευροχειρουργός, έχει δει μερικά αγέννητα μωρά που έχουν υποστεί εγκεφαλικά, ένα γεγονός που λέει ότι δεν έχει ακούσει ποτέ σε ολόκληρη την καριέρα του μέχρι τώρα.

«Γνωρίζουμε ότι η ακίδα [πρωτεΐνη] προκαλεί το σχηματισμό θρόμβων, που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικά», είπε ο Δρ ΜακΝτάιερ. «Όλο αυτό είναι τόσο λυπηρό που θα μπορούσε να αποφευχθεί εντελώς αν υπήρχαν κανονικές, ιστορικές προληπτικές προσεγγίσεις».

Η Δρ Hanna πιστεύει ότι η εισαγωγή mRNA στο έμβρυο μπορεί να εγκυμονεί πιθανούς εύλογους κινδύνους αλλά μπορεί επίσης να αποφέρει βιολογικά εύλογα οφέλη. «Η δυνατότητα των παρεμβάσεων που βασίζονται σε mRNA για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας της μητέρας και του εμβρύου είναι βαθιά. Τέτοιες ιδέες θα μπορούσαν να προωθήσουν ουσιαστικά τη δημιουργία ασφαλέστερων και αποτελεσματικότερων θεραπειών που βασίζονται σε mRNA κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», είπε.



Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου