Η νεοταξίτικη κουλτούρα αντικατέστησε τον Χριστό μας με τον Σούπερμαν και διδάσκει στα παιδιά μας την λατρεία του - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η νεοταξίτικη κουλτούρα αντικατέστησε τον Χριστό μας με τον Σούπερμαν και διδάσκει στα παιδιά μας την λατρεία του

  O Superman, Χολυγουντιανό υποκατάστατο του Χριστού, ένα νέο είδωλο για να λατρέψει ο εν παρακμή ευρισκόμενος δυτικός κόσμος…   Ο Δυτικ...

 






O Superman, Χολυγουντιανό υποκατάστατο του Χριστού, ένα νέο είδωλο για να λατρέψει ο εν παρακμή ευρισκόμενος δυτικός κόσμος…

 

Ο Δυτικός κόσμος κι ο αστικός υλισμός έχει και προβάλλει τον δικό του υλικό Θεό και έχει προ πολλού σχεδιάσει αυτό που πραγματοποιεί τώρα, την Μεγάλη Επανεκκίνηση .

 

Γράφει ο Γιώργος Ευαγγελάτος – Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής

 

Το βράδυ του Σαββάτου, παραμονή της Κυριακής του Ασώτου, το κανάλι του STAR δίδαξε τη νεολαία μας ότι ο νέος Θεός, υιός του Ελ-Καλ από τον πλανήτη Κρύπτον είναι ο Σούπερμαν που επιστρέφει μετά από μακρόχρονη απουσία στη γη. Αμέσως αναλαμβάνει έργο, να σώζει με τη δύναμη των χεριών, την υπερακοή και την υπερόρασή του τους πολίτες της Μητρόπολης και ολόκληρο τον πλανήτη από τους κακούς. ιδιαίτερα από τον δαιμονικό Λούθερ ο οποίος δεν σκέπτεται τίποτα άλλο παρά να εξοντώσει τον Σούπερμαν. Ώστε ελεύθερος από τον εφιάλτη του, να ελέγξει με την πολύ προχωρημένη τεχνολογία των εφευρέσεών του, την ανθρωπότητα. Μια αλληγορική αντιστοιχία του Εωσφόρου που θέλει να εξοντώσει, εξουδετερώσει, τον αντίπαλό του, τον Υιό του Θεού και την Εκκλησία του.

Δίπλα στον Κλαρκ Κεντ (Σούπερμαν), βρίσκεται μια γυναίκα αφοσιωμένη που τον λατρεύει ενώ αυτός δεν έχει χρόνο για κοσμικούς, ρομαντικούς  δεσμούς, καταγίνεται αποκλειστικά στο να βοηθήσει και θεραπεύσει τα κακώς κείμενα από τις επιπτώσεις της βίας και της εγκληματικότητας.

Κι έρχεται η στιγμή της σύγκρουσης του καλού με τον κακό. Ο Σούπερμαν ακινητοποιημένος, πληγωμένος θανάσιμα  από τον αιχμηρό κρυπτονίτη του δολοφόνου των δολοφόνων, και αρχιεγκληματία Λούθερ βαδίζει τον Γολγοθά του. Ενώ βρίσκεται ανίκανος να αντιδράσει στο έδαφος,  προπηλακίζεται, υφίσταται εμπτυσμούς, κολαφισμούς, μαστιγώσεις, γρονθοκοπήματα και στο τέλος κλοτσηδόν τον ρίχνουν από ένα γκρεμό και βυθίζεται στο απύθμενο ωκεανό, με τα χέρια ανοικτά δίκην σταυρωμένου, όπου σώζεται από την αφοσιωμένη φίλη του και τον άνδρα της. Μαζί και ο γιος τους ο οποίος μέλει να γίνει μαθητής, απόστολος και διάδοχος του Σούπερμαν πεφωτισμένος από τον πνευματικό πατέρα του.

Η επόμενη σκηνή είναι στο θάλαμο του νοσοκομείου όπου τον επισκέπτεται το ζευγάρι με τον πνευματικό υιό του ενώ αυτός ευρίσκεται κατάκοιτος, σε κώμα; Με τις βασικές λειτουργίες , αναπνοή, καρδιακό σφυγμό, πίεση στο μηδέν και το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα να δείχνει ισοηλεκτρική γραμμή. Τέρμα, θάνατος, έλλειψη ζωής.

Όμως ξεχνούμε ότι ο Σούπερμαν είναι από άλλο κόσμο και οι αντιστάσεις κι η άμυνα του οργανισμού του είναι πέρα από τις ανθρώπινες διαστάσεις. Ενώ οι εφημερίδες ιδιαίτερα ο Daily Planet θρηνούν τον θάνατο του Steel Man.

Και  ξαφνικά, εντελώς απροσδόκητα, ο θάλαμος (τάφος) όπου εκείτετο το σώμα είναι κενός χωρίς τον νεκρό. Ο Σουπερμαν αναστήθηκε. Παρουσιάζεται στη Λόις για να της πει ότι αφήνει τον γιό της στη θέση του, ενώ την περιάγει στο αχανές διάστημα. Τελικά μετά από κάποιες εμφανίσεις στο  παραληρούν πλήθος αναβαίνει εις το διάστημα, πλήρη απομίμηση της Ανάληψης από τον άνθρωπο του πλανήτη Κρύπτον ο οποίος υπάγει στον ουρανό, να συναντήσει τον πατέρα του, τον Ελ-Καλ.   

Η απόλυτη απομίμηση της ζωής του Ιησού Χριστού, των παθών, της Ανάστασης και της Ανάληψης από ένα φανταστικό εξωδιαστημικό επισκέπτη που έχει ασυνήθιστες υπερδυνάμεις με αποστολή να σώσει την ανθρωπότητα από τους κακούς.

Όπως και νάναι όταν έχουμε τον Σούπερμαν τι τον χρειαζόμαστε τον Τριαδικό Θεό και την Παναγία; Ο Δυτικός κόσμος κι ο αστικός υλισμός έχει και προβάλλει τον δικό του υλικό Θεό και έχει προ πολλού σχεδιάσει αυτό που πραγματοποιεί τώρα, την Μεγάλη Επανεκκίνηση .



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου