Αμερικανός Παιδίατρος σοκάρει: «Πληρωνόμαστε για να "tsi-mpi-sou-me" τα παιδιά σας». Ο Dr. Thomas αποκαλύπτει λεπτομέρειες του προγράμματος χρηματισμού της Big Pharma…(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αμερικανός Παιδίατρος σοκάρει: «Πληρωνόμαστε για να "tsi-mpi-sou-me" τα παιδιά σας». Ο Dr. Thomas αποκαλύπτει λεπτομέρειες του προγράμματος χρηματισμού της Big Pharma…(Video)

  Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο δίκτυο Children's Health Defense, ο Δρ. Paul Thomas εξέθεσε τα οικονομικά κίνητρα που λαμβάνο...

 





Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο δίκτυο Children's Health Defense, ο Δρ. Paul Thomas εξέθεσε τα οικονομικά κίνητρα που λαμβάνουν οι παιδίατροι στις Η.Π.Α για τη χορήγηση "τsi-mpi-mάτων", συμπεριλαμβανομένων των «μιζών» έως και $240 ανά επίσκεψη. - Τι συμβαίνει αλήθεια στη χώρα μας; Υπάρχει αντίστοιχη «ταρίφα»;

 

Ο Dr. Thomas, δεν είναι κάποιος τυχαίος Αμερικανός παιδίατρος, καθώς διηύθυνε ένα γενικό ιατρείο παιδιατρικής με 15.000 ασθενείς και 33 μέλη προσωπικού. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, οι παιδίατροι στις Η.Π.Α έχουν περισσότερο από ένα βασικό χρηματικό κίνητρο για να "emb-oli-a-soun" τους ασθενείς τους, ενώ παράλληλα παρακινούνται να το κάνουν καθώς γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν να χάσουν τη δουλειά τους, εάν δεν το κάνουν. Σε αυτήν την σοκαριστική συνέντευξη στο με τον Δρ. Paul Thomas, οι θεατές ακούν σημαντικές πληροφορίες για τη διαφθορά στην ιατρική, τα πρωτόκολλα panδημίας, την επιστήμη των e-μb-o-λίωn, τους ξαφνικούς θανάτους, τη φυσική ανοσία και πολλά άλλα.

 

(Κακώς λογοκρίθηκε το άρθρο και διεγράφη από τους ελεγκτές, καθώς αποτελεί μετάφραση επίσημου ξένου άρθρου μεγάλης ιστοσελίδας το οποίο επικαλείται δημοσιευμένη επιστημονική άποψη και δεν αντιβαίνει τους όρους της κοινότητας. Η άκριτη λογοκρισία των ελεγκτών πρέπει επιτέλους να σταματήσει.)


Πηγή: Childrens Health Defense

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μπορούν οι παιδίατροι να αντέξουν οικονομικά να λειτουργούν τα ιατρεία τους χωρίς τις «γενναιόδωρες» μίζες που λαμβάνουν για τον embο-λιασμό κάθε παιδιού;

 

Ο Δρ. Paul Thomas, ένας παιδίατρος εκπαιδευμένος στο Dartmouth, συζήτησε αυτό το δίλημμα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 16 Απριλίου με την Polly Tommey στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Vax-Unvax: The People's Study» του Children's Health Defense.

 

«Δεν μπορείτε να κρατήσετε ζωντανή την επιχείρηση εάν δεν προσφέρετε υπηρεσίες που να είναι πολύ κοντά στο e-mbo-λιαστικό πρόγραμμα CDC [Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων] [παιδικό e-mbόλιο] », είπε ο Dr. Thomas, ο οποίος διηύθυνε ένα γενικό ιατρείο παιδιατρικής με 15.000 ασθενείς και 33 μέλη προσωπικού.

Ο Thomas αναφέρθηκε επίσης στους κινδύνους και τις βλάβες των e-b0λίων - συμπεριλαμβανομένων των e-mb0λίων μ-Rνα του COVID-19 - και τη σημασία της φυσικής ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

 

«Χάσαμε…πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια»

 

Ο Thomas, συγγραφέας του βιβλίου «The Vaccine-Friendly Plan : Dr. Paul's Safe and Effective Approach to Immunity and Health-from Pregnancy Through Your Child's Teen Year», έδωσε στους διάφορους γονείς στο ιατρείο του τη δυνατότητα επιλογής: να em-bo-λιάσουν τα παιδιά τους σύμφωνα με το πρόγραμμα CDC, να τα em-b0λιάσουν πιο αργά περιμένοντας να αναπτυχθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού ή να μην τα e-mv0-λιάσουν καθόλου για κάποια νοσήματα.

Καθώς όλο και περισσότεροι αρνούνταν τα tsimb-ima-ta, ο Dr. Thomas άρχισε να παρατηρεί τον οικονομικό αντίκτυπο στην πρακτική του.

Αυτός και το προσωπικό του διεξήγαγαν μια διεξοδική ανάλυση των αρχείων τιμολόγησής τους, εξετάζοντας το εισόδημα που προέκυψε από τα τέλη χορήγησης e-mb0-λίων, τις επισημάνσεις και τα μπόνους ποιότητας που συνδέονται με τα ποσοστά εμβολιασμού .


Τα αποτελέσματα τον συγκλόνισαν. «Χάναμε…πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια από e-mb0-λια που αρνήθηκαν να κάνουν οι ασθενείς».

Εξήγησε ότι οι παιδιατρικές πρακτικές βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο εισόδημα από τα εμβόλια για να παραμείνουν στη ζωή, με τα γενικά έξοδα να φτάνουν έως και το 80%.

«Είναι πολύ ακριβό να διευθύνεις ένα παιδιατρικό ιατρείο», είπε στον Tommey. «Χρειάζεστε πολλές νοσοκόμες, πολλούς ρεσεψιονίστ, πολλά άτομα που χρεώνουν και ιατρικά αρχεία — είναι μια τεράστια επέμβαση».

Τρία οικονομικά κίνητρα για τη χορήγηση e-mb0λίων

Οι παιδίατροι λαμβάνουν διάφορα είδη οικονομικών κινήτρων για τη χορήγηση τους.

Το πρώτο είναι το κόστος διαχείρισης, το οποίο ο Τόμας περιέγραψε ως «Σας ευχαριστώ που δώσατε τη βολή». Εκτίμησε ότι οι παιδίατροι λαμβάνουν συνήθως περίπου 40 $ για το πρώτο αντιγόνο και 20 $ για κάθε επόμενο αντιγόνο.

«Ας πούμε απλώς μια δίμηνη επίσκεψη σε καλά μωρά, υπάρχει DPT — αυτό είναι τρεις βολές, τρία αντιγόνα», είπε στον Tommey, συν « Hib [Haemophilus influenzae type b], Prevnar [ πνευμονιόκοκκος ], Hep B [ηπατίτιδα Β] , πολιομυελίτιδα, ρότα ροταϊός ] — [είναι] περίπου 240 $».

Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο οι παιδίατροι επωφελούνται από τα e-mbo-λια είναι μέσω μιας μικρής προσαύξησης στο κόστος των ίδιων των e-b0-λίων, αν και ο Thomas σημείωσε ότι αυτό δεν αποτελεί σημαντική πηγή εισοδήματος.

Το τρίτο και πιο ουσιαστικό οικονομικό κίνητρο είναι τα μπόνους ποιότητας που συνδέονται με τα ποσοστά e-mb0l-ιασμού. Οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν στους παιδιάτρους μπόνους για την εκπλήρωση ορισμένων κριτηρίων αναφοράς, συνήθως περίπου το 80% των ασθενών έχουν boλιαστεί πλήρως μέχρι την ηλικία των 2 ετών.

 

«Έχω έκπτωση ίσως 10-15% σε εκείνα τα RVU - μονάδες σχετικής αξίας - που αποδίδονται», είπε, περιγράφοντας το σύστημα πόντων που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των αποζημιώσεων των γιατρών.

Με το ποσοστό e-mb0-lia-σμού του ιατρείου του μόλις 1%, ο Thomas κινδύνευε να χάσει έως και το 15% των συνολικών εσόδων του.

«Πραγματικά, ουσιαστικά σημαίνει ότι μια παιδιατρική πρακτική δεν μπορεί να επιβιώσει χρησιμοποιώντας ασφάλιση χωρίς να κάνει τα περισσότερα από τα e-mb0-λια, αν όχι όλα», είπε. "Και νομίζω ότι αυτό εξηγεί τις παρωπίδες - [γιατί οι γιατροί] απλώς δεν θα πάνε εκεί και δεν θα εξετάσουν το γεγονός ότι αυτά τα εμβόλια προκαλούν πολύ κακό."

Τα νευροαναπτυξιακά ζητήματα «συνδέονται ξεκάθαρα με τα em-b0-λια»

 

Ο Tommey ρώτησε για το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS).

«Όταν ακούτε τη λέξη σύνδρομο, σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι είναι… [ή] τι το προκαλεί», είπε ο Τόμας. «Αλλά έχουμε στην πραγματικότητα μια πολύ καλή ιδέα».

Ο Thomas είπε ότι έξι μελέτες εξέτασαν τη συσχέτιση μεταξύ των περιπτώσεων SIDS και των em-b0-λίων. «Σε ένα σύνολο δεδομένων, το 97% ήταν στις πρώτες 10 ημέρες μετά το εμβόλιο. Μόνο το 3% ήταν τις επόμενες 10 ημέρες», είπε.

Άλλες μελέτες έδειξαν παρόμοια πρότυπα, με το 75-90% των θανάτων από SIDS να συμβαίνουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετά τον em-b0-li-aσμό, είπε.

Ο Thomas τόνισε επίσης τον αυξημένο κίνδυνο νευροαναπτυξιακών διαταραχών , αλλεργιών και αυτοάνοσων νοσημάτων σε e-mb0-li-ασμένα παιδιά.

 

«Γνωρίζουμε χωρίς αμφιβολία ότι πράγματα όπως οι νευροαναπτυξιακές ανησυχίες, οι μαθησιακές δυσκολίες, η ADD, η ADHD [διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας], ο αυτισμός [συνδέονται σαφώς με τα boλια», δήλωσε. «Όσο περισσότερο em-b0-λιάζετε, τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε αυτά τα προβλήματα».

 

Τα e-mbo-λιασμένα παιδιά είναι πιο επιρρεπή σε λοιμώξεις και ασθένειες σε σύγκριση με τους μη e-mb0-λιασμένους συνομηλίκους τους , σύμφωνα με τον Thomas, ο οποίος δημοσίευσε μια μελέτη που συγκρίνει τα αποτελέσματα υγείας κάθε ομάδας.

«Είναι οι e-mbo-λιασμένοι που παθαίνουν περισσότερες μολύνσεις αυτιών, περισσότερες μολύνσεις κόλπων, περισσότερες μολύνσεις των πνευμόνων», είπε. "Οποιοδήποτε είδος μόλυνσης κοιτάξετε, οι εμβολιασμένοι παίρνουν περισσότερα."

«Υγιείς ενήλικες απλώς πέφτουν ξαφνικά νεκροί»

 

Οι κίνδυνοι που συνδέονται με τα e-m-b-0-λια εκτείνονται πέρα ​​από την παιδική ηλικία. Ο Thomas επέστησε την προσοχή στο πρόσφατο φαινόμενο του « Συνδρόμου αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων » (SADS) μετά την κυκλοφορία του e-mb0-λίου για τον COβιδ-19.

«Το βλέπουμε στις ειδήσεις, το βλέπουμε στα γήπεδα της μπάλας: οι υγιείς ενήλικες απλώς «μπουμ!» — πέφτει νεκρός», είπε. «Και όλα αυτά συνέβησαν από τότε που μπήκε ο COβιδ».

Ο Thomas εξέφρασε ιδιαίτερη ανησυχία για την τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη embολίου για τον COβιδ-19. Τόνισε ότι παρά τις δεκαετίες έρευνας, τα emb-0-λια mRNA δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ ασφαλή ή αποτελεσματικά.

Ανέφερε προηγούμενες προσπάθειες για την ανάπτυξη εmb0λίων mRNA για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV), οι οποίες απέτυχαν σταθερά σε δοκιμές σε ζώα.

«Όταν έφταναν στις δοκιμές σε ζώα, θα emb-0-λίαζαν τους αρουραίους», είπε. «Όταν επανέκθεσαν αυτούς τους αρουραίους, σε μια μελέτη, το 100% από αυτούς πέθαναν».

Η στενή εστίαση των emb-0-λίων mRNA του COVID-19 στην πρωτεΐνη ακίδας είναι επίσης προβληματική επειδή προκαλεί το ανοσοποιητικό σύστημα να «εστιάζει μόνο σε ένα πράγμα», είπε ο Thomas.

 

«Όταν ο [ιικός] οργανισμός μεταλλάσσεται, όσοι είναι εμβολιασμένοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν αυτή τη νέα μετάλλαξη», είπε, υπενθυμίζοντας πώς σε μια οικογενειακή συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήταν κυρίως οι εμβολιασμένοι που προσβλήθηκαν από τον COVID-19 .

 

Ο Thomas μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία σχετικά με την εμπειρία της μητέρας του με την πνευμονική ίνωση μετά τη λήψη τριών εμβολίων για τον COVID-19.

«Μετά το τρίτο εμβόλιο με COVID-19, άρχισε πραγματικά να ξεμένει από ενέργεια και μετά να της κόβεται η αναπνοή», είπε. «Μέσα σε ένα μήνα, οι πνεύμονές της [είχαν] μια εσμυρισμένη εμφάνιση».

Ο Tommey ρώτησε για τους κινδύνους απόρριψης του εμβολίου .

«Φαίνεται να συμβαίνει η απόρριψη και έχει τεκμηριωθεί σε μελέτες», είπε, εξηγώντας ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να εκθέσουν άλλους σε αιχμές πρωτεϊνών μέσω σωματικών υγρών και εκκρίσεων.

«Δεν μπορούμε πλέον να πάμε στους γιατρούς μας και να λέμε, «θεραπεύστε με» αφού πρώτα έχουμε καταστρέψει την υγεία μας»

 

Ο Τόμας συζήτησε την πιθανότητα κήρυξης νέων πανδημιών στο μέλλον, λόγω των τεράστιων οικονομικών κερδών που αποκόμισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες από τα emb-0-λια για τον COVID-19.

«Κέρδισαν πάρα πολλά χρήματα – μόνο η Pfizer έκανε πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια », είπε. «Έτσι η δύναμη που απέκτησαν οι μηχανισμοί δημόσιας υγείας με τον COVID πρέπει να τους είναι μεθυστική».

Υπό το πρίσμα αυτό, ο Thomas τόνισε τη σημασία της προσωπικής υγείας και της φυσικής ανοσίας.

«Δεν μπορούμε πλέον να πάμε στους γιατρούς μας και να λέμε, «Διορθώστε με», αφού καταστρέψουμε την υγεία μας», είπε. «Έτσι πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να τρώμε σωστά, να αποφεύγουμε το άγχος, να κοιμόμαστε επαρκώς… [και] να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα φυσικά με βιολογικά προϊόντα».

Ο Thomas ενθάρρυνε επίσης τους ανθρώπους να αμφισβητούν τις αρχές δημόσιας υγείας και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους.

«Δεν μπορώ πλέον να εμπιστεύομαι το CDC, τον FDA [Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ], το NIH [Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας]», είπε. «Μερικοί καλοί άνθρωποι εργάζονται σε αυτά τα ιδρύματα, αλλά τα ίδια τα ιδρύματα έχουν αιχμαλωτιστεί».

Ο Τόμας είπε ότι όταν πρόκειται για εμβόλια ή για μια νέα πανδημική ασθένεια, «είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που θέλετε να εμπιστευτείτε».

Το βιβλίο «Vax Facts» έρχεται σύντομα

Ο Thomas μοιράστηκε πληροφορίες για το επερχόμενο βιβλίο του, "Vax Facts", το οποίο συνέγραψε με τη σύντροφό του DeeDee Hoover. Είπε ότι το βιβλίο παρέχει έναν ευανάγνωστο, περιεκτικό οδηγό για την κατανόηση του ζητήματος του εμβολίου, ανεξάρτητα από την τρέχουσα στάση του καθενός.

«Αυτό θα σας επιτρέψει να το καταλάβετε πραγματικά με έναν οργανωμένο, λογικό τρόπο γιατί είναι λογικό να σταματήσετε τώρα» τη λήψη εμβολίων, είπε ο Thomas.

Ο Tommey υπενθύμισε στους θεατές την εβδομαδιαία εκπομπή του Thomas στο CHD.TV, " Pediatric Perspectives ", όπου παίρνει συνεντεύξεις από παιδιάτρους και γιατρούς που επικεντρώνονται στην υγεία των παιδιών.

 

Ο Thomas ενθάρρυνε τους θεατές να επισκεφτούν τον ιστότοπό του, Kids First 4 Ever , για να μάθουν περισσότερα για τη δουλειά του και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες καθοδήγησης για παιδικά εμβόλια και ευεξία.


Δείτε το video: 

Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου