ΣΟΚ στο Μαξίμου με τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Με νύχια και με δόντια τα Μ.Μ.Ε αποκρύπτουν τη θεαματική άνοδο των ποσοστών καθώς οφείλεται στη στήριξη του Η. Κασιδιάρη προς τον υποψήφιο Χ. Γιώτη (Video's) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΣΟΚ στο Μαξίμου με τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Με νύχια και με δόντια τα Μ.Μ.Ε αποκρύπτουν τη θεαματική άνοδο των ποσοστών καθώς οφείλεται στη στήριξη του Η. Κασιδιάρη προς τον υποψήφιο Χ. Γιώτη (Video's)

  Οι δημοσκόποι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ καταγράφουν ραγδαία άνοδο και μπαίνουν στην Ευρωβουλή. H παρέμβαση του Γιώτη ...

 





Οι δημοσκόποι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ καταγράφουν ραγδαία άνοδο και μπαίνουν στην Ευρωβουλή.


H παρέμβαση του Γιώτη Χαράλαμπου στο REAL fm, η μόνη παρουσία του σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό, κόπηκε βιαίως στον αέρα επιβεβαιώνοντας τον κυβερνητικό αποκλεισμό των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, μόνο και μόνο επειδή η υποψηφιότητα Γιώτη χαίρει της στήριξης του Ηλία Κασιδιάρη.

 

Καθώς πλέον μπαίνομε στη τελική ευθεία για τις ιδιαίτερα κρίσιμες ευρωεκλογές, όλο και πιο συχνά είναι τα μηνύματα από κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις για την τεράστια και σε σύντομο χρονικό διάστημα αύξηση των ποσοστών του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, γεγονός που κάποιοι ελάχιστοι δημοσκόποι το αναφέρουν «στα πεταχτά» στα συστημικά Μ.Μ.Ε, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις αποκρύπτεται καθώς το ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις μπαίνει στο «Άλλο κόμμα» το οποίο πλέον συγκεντρώνει 5-6% στις τελευταίες μετρήσεις. Φυσικά ο λόγος της τεχνητής προσπάθειας απόκρυψης δεν είναι άλλος από τη στήριξη που παρείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, Χαράλαμπο Γιώτη…

Χ. Γιώτης (ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) στον RealFM: Επικίνδυνη η άγνοια των υποψηφίων της ΝΔ για τα εθνικά θέματα  

Ο Χαράλαμπος Γιώτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου», Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού (ε.α.), εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα καθώς και επικεφαλής της παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του κ. Παπαγιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM.





Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για ποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο κόμμα για να είναι υποψήφιος, εξήγησε ασκώντας σκληρή κριτική στα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα, ότι αποτελούν ουσιαστικά παρακλάδια της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, για την κα. Λατινοπούλου σχολίασε πως είναι ένας «αρσενικός Βελόπουλος».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας και γνωστό δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη συζήτηση, δήλωσε πως η Ευρώπη δεν είναι οικονομία και τράπεζες όπως αναφέρει ο υποψήφιος της ΝΔ, αλλά είναι οι άνθρωποι.

Επίσης, σχολίασε τη δήλωση του συνυποψηφίου του, ο οποίος είπε πως δεν γνωρίζει για τα εθνικά θέματα και θα τα μάθει στην ευρωβουλή, αντιγράφοντας έτσι την εξίσου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία κα. Μελέτη.


ΣΟΚ στο Μαξίμου με ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, σχέδιο ανάσχεσης στο 2,9%!

Οι δημοσκόποι προειδοποιούν την κυβέρνηση ότι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ καταγράφουν ραγδαία άνοδο και μπαίνουν στην Ευρωβουλή.

H παρέμβαση του Γιώτη Χαράλαμπου στο REAL fm, η μόνη παρουσία του σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό, κόπηκε βιαίως στον αέρα επιβεβαιώνοντας τον κυβερνητικό αποκλεισμό των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, μόνο και μόνο επειδή η υποψηφιότητα Γιώτη χαίρει της στήριξης του Ηλία Κασιδιάρη.

Οι κύκλοι του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι «Στις 9 Ιουνίου κάθε ψήφος είναι απαραίτητη και θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Τις μέρες που απομένουν πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας  εαυτό, να διαδώσουμε παντού αυτό το μήνυμα και να σπάσουμε τη συνωμοσία σιωπής του συστήματος.»


ΒΟΜΒΑ δημοσκόπου: Οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ κάνουν την μεγάλη ανατροπή!


Οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με ένα δημοσκοπικό άλμα είναι έτοιμοι να μπουν στην Ευρωβουλή κάτι που φυσικά όλα τα συστημικά μέσα αποκρύπτουν μέχρι και τη τελευταία στιγμή.


Ακολουθούν videos από διάφορες παρεμβάσεις του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Χαράλαμπου Γιώτη που φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω και να μπαίνει στην Ευρωβουλή, ακόμα και αν είναι αποκλεισμένος από τα μεγάλα ΜΜΕ.



Ζωντανή ροή με βίντεο για τον Χαράλαμπο Γιώτη με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου για τις Ευρωεκλογές



Γιώτης Χαράλαμπος Απόστρατος Αξιωματικός Πυροβολικού

Ο Χαράλαμπος Γιώτης είναι Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού ε.α. και κατάγεται από την Δυτική Φθιώτιδα.

Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας υπηρέτησε σε παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κύπρο όπου ίδρυσε την 194 ΜΕΑ/ΑΠ, μία από τις δύο Αντιαεροπορικές μονάδες του νησιού.

Μετά την αποστρατεία του έκανε περαιτέρω σπουδές, ολοκληρώνοντας  δύο μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, με άριστες επιδόσεις.

Έχει συνεργαστεί  με πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες στην αναδιοργάνωση εταιρειών και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Συμμετείχε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και τον Οκτώβριο του 2023 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Εκλεγμένος επί 4 χρόνια (2019-2023) Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης  “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
ΑΘΗΝΑΙΟΙ”.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου