Ο αυταρχικός @ντισημιτισμός των Εβρ@ίων Σιωνιστών... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο αυταρχικός @ντισημιτισμός των Εβρ@ίων Σιωνιστών...

  Προαιώνιος πόθος των εβραίων Σιωνιστών ήταν και συνεχίζει να είναι η παγκόσμια κυριαρχία, μέσω παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκε...

 





Προαιώνιος πόθος των εβραίων Σιωνιστών ήταν και συνεχίζει να είναι η παγκόσμια κυριαρχία, μέσω παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας. Στην πορεία τους για την παγκόσμια κυριαρχία, ένας τρόπος για να φιμώσουν όλες τις αντίθετες φωνές εναντίον τους, είναι η εφεύρεση του αντισημιτισμού.

 

Όταν κάποιος προβαίνει σε ακραίες ενέργειες κατά των εβραίων, χαρακτηρίζεται ως «αντισημίτης» και διώκεται. Αυτό είναι αποδεκτό. Οι εβραίοι όμως χαρακτηρίζουν «αντισημίτες» όσους κατακρίνουν τους ίδιους ή τις απάνθρωπες ενέργειες της κυβέρνησής τους κατά των Παλαιστινίων ή άλλων λαών. Αντισημίτης όμως, πρέπει να χαρακτηρίζεται μόνο αυτός που διαπράττει εναντίον τους εγκλήματα. Η κριτική και μόνο, εναντίον κάποιων εβραίων ή της κυβέρνησης του Ισραήλ, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται «αντισημιτική»...Με τη λογική αυτή, όσοι έλληνες είναι εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και την κατακρίνουν, πρέπει να χαρακτηρίζονται «ανθέλληνες»…


Άρθρο από Γεώργιο Βλάχο (ερευνητής)

 

Προαιώνιος πόθος των εβραίων Σιωνιστών ήταν και συνεχίζει να είναι η παγκόσμια κυριαρχία, μέσω παγκόσμιας κυβέρνησης και παγκόσμιας θρησκείας.

Στην πορεία τους για την παγκόσμια κυριαρχία, ένας τρόπος για να φιμώσουν όλες τις αντίθετες φωνές εναντίον τους, είναι η εφεύρεση του αντισημιτισμού. Ο αντισημιτισμός είναι ένας απάνθρωπος τρόπος αντίδρασης των εβραίων Σιωνιστών, και τον χρησιμοποιούν για όσους νομίζουν ότι είναι εναντίον τους. Για να τον πετύχουν, εφαρμόζουν διάφορες αυταρχικές και ύπουλες μεθόδους  :

1. Το βιβλίο ‘’ΤΑ 24 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’’  το οποίο αποκαλύπτει το σατανικό σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία, το χαρακτηρίζουν αντισημιτικό και φροντίζουν να το αποσύ-ρουν από τα βιβλιοπωλεία. Εκτός από αυτό το βιβλίο, έχουν ήδη αποσύρει και άλλα τα οποία κατά τη γνώμη τους είναι αντισημιτικά ή κατά του Σιωνισμού.

2.  ΄Εχουν δώσει εντολή στο διαδίκτυο, να αποκλείονται βίντεο, σχόλια ή άρθρα τα οποία κατά τη γνώμη τους είναι ‘’αντισημιτικά’’, κατά του ολοκαυτώματος ή κατά του Σιωνισμού. Φαίνεται ότι, η κριτι-κή διαφόρων συγγραφέων, δημοσιογράφων και άλλων προσωπικοτήτων σ’ αυτά τα θέματα τους ενοχλεί και τα σβήνουν.

3.  Γενικά όποιος επικρίνει το Σιωνισμό χαρακτηρίζεται αντισημίτης, μπαίνει στο στόχαστρο και μπορεί ακόμη να διωχθεί. Από τα διάφορα περιστατικά, αξίζει να αναφέρουμε δύο : α) μια δασκάλα στις Η.Π.Α. έχασε τη θέση της διότι είχε επάνω της πλακάτ που έγραφε ‘’Εξω οι Σιωνιστικές Τράπεζες’’ (το περιστατικό αναφέρθηκε σε ιστοσελίδα του διαδικτύου), β) ένας αμερικανός δημοσιογράφος, που επέκρινε μέσω τηλεόρασης την πολιτική του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, χαρακτηρίστηκε από εβραίο δημοσιογράφο που συμμετείχε στη συζήτηση, ‘’αντισημίτης’’.

4. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, Η ΄Ενωση Αντιδυσφήμησης,  το Κέντρο Σίμων Βίζενταλ, όταν κατά τη γνώμη τους διαπιστώνουν ‘’αντισημιτικές ενέργειες’’ σε μία χώρα, επεμβαίνουν αφόρητα σε ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και πιέζουν για τακτοποίηση. Δυστυχώς, τα ανώτατα αυτά κυβερνητικά στελέχη υποκύπτουν και υλοποιούν τις εντολές τους. Η κυβέρνησή μας πιέστηκε αφόρητα από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο και τελικά δέχτηκε να εφαρμόσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο επιβάλλει διώξεις σε όσους αρνούνται ή παραποιούν το ολοκαύτωμα. Κατά τ’ άλλα, οι Σιω-νιστές δεν επεμβαίνουν στις υποθέσεις άλλων χωρών !

5. Ο χαρακτηρισμός του ‘’αντισημίτη’’, για όποιον τολμάει να κατακρίνει εβραίους ή την κυβέρνηση του Ισραήλ, είναι αυταρχικός και απαράδεκτος. ΄Οταν κάποιος προβαίνει σε ακραίες ενέργειες κατά των εβραίων, χαρακτηρίζεται ως ‘’αντισημίτης’’ και διώκεται. Αυτό είναι αποδεκτό. Οι εβραίοι όμως δεν ικανοποιούνται σ’ αυτό και έχουν το θράσος να χαρακτηρίζουν ‘’αντισημίτες’’ όσους κατακρίνουν τους ίδιους ή τις απάνθρωπες ενέργειες της κυβέρνησής τους κατά των Παλαιστινίων ή άλλων λαών. Αντισημίτης όμως, πρέπει να χαρακτηρίζεται μόνο αυτός που διαπράττει εναντίον τους εγκλήματα. Η κριτική και μόνο, εναντίον κάποιων εβραίων ή της κυβέρνησης του Ισραήλ, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ‘’αντισημιτική’’. Με τη λογική αυτή, όσοι έλληνες είναι εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης και την κατακρίνουν, πρέπει να χαρακτηρίζονται ‘’ανθέλληνες’’. Όλη αυτή η περίπτωση του ‘’αντισημιτισμού’’ εκ μέρους των εβραίων, δηλώνει έναν απαράδεκτο αυταρχισμό. Υποκείμεθα σε καθεστώς λογοκρισίας και στέρησης ελευθερίας λόγου, επειδή χάνουμε το δημοκρατικό δικαίωμα να κρίνουμε τους άλλους.

Συμπέρασμα: Επειδή οι Σιωνιστές επιδιώκουν παγκόσμια εξουσία (δηλαδή παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία που είναι το προαιώνιο όνειρό τους, με επικεφαλής το ‘’Μεσσία’’ τους), δεν θέλουν κανένα να ενεργεί εναντίον τους. Συμπεριφέρονται έτσι αυταρχικά και απάνθρωπα, ώστε μέχρι να έλθουν στην παγκόσμια εξουσία να μην υπάρχουν αντίθετες φωνές προς αυτούς. Οι αντιδράσεις τους για την αλήθεια του ολοκαυτώματος και ο αυταρχικός αντισημιτισμός τους, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα είδος αυστηρής λογοκρισίας τον οποίο όμως θέλουν να επιβάλλουν παγκοσμίως. Γι αυτό πιέζουν όλο και περισσότερες  χώρες, να θεσπίσουν αυστηρούς νόμους κατά του αντισημιτισμού ή κατά των ‘’αρνητών και παραποιητών’’ του ολοκαυτώματος. Μήπως οι εβραίοι Σιωνιστές νομίζουν ότι, είναι ακόμη ο περιούσιος λαός του Θεού, και σαν περιούσιος λαός δεν έχει κανένας άλλος το δικαίωμα να τους κατακρίνει;



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου