Μια σφαίρα και μια φωτογραφία, που θα αλλάξει ριζικά τη ροή της Ιστορίας… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μια σφαίρα και μια φωτογραφία, που θα αλλάξει ριζικά τη ροή της Ιστορίας…

  Ο Ντόναλντ Τράμπ, απέδειξε το πώς πρέπει να είναι ένας Ηγέτης, που αγωνίζεται για την επιβίωση της πατρίδας του …! Επρόκειτο πράγματι για...

 





Ο Ντόναλντ Τράμπ, απέδειξε το πώς πρέπει να είναι ένας Ηγέτης, που αγωνίζεται για την επιβίωση της πατρίδας του…! Επρόκειτο πράγματι για μια δολοφονική απόπειρα απελπισίας ενός συστήματος που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Γιατί οι ενδείξεις δείχνουν... WEF και Συμμορία Διεθνών Εγκληματιών.

 

Υπάρχουν φορές που μια και μόνο στιγμή, μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη Ιστορία. Υπάρχουν φορές που μια και μόνο σφαίρα, μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα μιας μάχης. Αυτά ακριβώς συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου της 13ης Ιουλίου του 2024, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ...

 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

 

Είχα πολλά χρόνια, πιστέψτε με, να ξυπνήσω και να συγκλονιστώ σύγκορμος. Το πρωί της Κυριακής, 14 Ιουλίου ξύπνησα απότομα χωρίς να ξέρω το γιατί. Πριν σηκωθώ από το κρεββάτι, μπήκε στο δωμάτιο η σύντροφος μου κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο κι έχοντας ταυτόχρονα μια έκφραση ανθρώπου που ξαφνικά σοκαρίστηκε από κάτι. Πριν προλάβω να ρωτήσω τι συμβαίνει, μου λέει με σχεδόν ξεψυχισμένη φωνή:


- Πυροβόλησαν τον Τράμπ όταν έβγαζε λόγο στη Πενσυλβάνια!


Την κοίταξα άναυδος για δυό-τρία δευτερόλεπτα. Μετά κατάλαβα πως δεν ήταν μια από τις πολλές μικρές φαρσούλες που συνήθιζε να μου κάνει, όταν με ξύπναγε από ύπνο βαθύ. - Είπες τον πυροβόλησαν, όχι ότι τον σκότωσαν! ξεστόμισα ενστικτωδώς χωρίς να έχω καν μια εικόνα του τι μου έλεγε.


Χαμογέλασε με τον γνωστό της κοροιδευτικό τρόπο που σκοτώνει μύγα στο ένα χιλιόμετρο μακρυά.


- Αυτή η εκνευριστική λογική σου που προσπαθεί να βγάλει ψύλλους από το άχυρο με σκοτώνει... Όχι, δεν τον σκότωσε η σφαίρα, απλά του έξυσε το αυτί. Τη γλύτωσε από θαύμα, επειδή γύρισε μισό πόντο το κεφάλι του προς τα αριστερά. Η σφαίρα σκότωσε έναν οπαδό του που θα καθόταν πίσω του ακριβώς.

 

Δεν συνηθίζω να δείχνω γενικά τον βαθμό της έκπληξης μου όταν σοκάρομαι. Πάντα ήθελα να δείχνω προς τα έξω, μια επίπλαστη ψυχραιμία που να κρύβει επιμελώς το ψυχικό μου ταρακούνημα.


Απλά και για τα υπόλοιπα δέκα με δεκαπέντε λεπτά, προσπαθούσα ανέκφραστος φτιάχνοντας παράλληλα έναν καφέ, να καταλάβω το πώς ήταν δυνατόν να έφτανε η Εγκληματική Συμμορία του Νταβός μέχρις εκεί, κάνοντας μια πράξη τόσο οφθαλμοφανή και τόσο προβλέψιμη, που χτύπαγε κόκκινο στη λογική της φυλής των ανθρώπων.


Αμέσως μου ήρθαν στη σκέψη τα λόγια του Τάκερ Κάρλσον, όταν μίλαγε στο podcast ενός ερασιτέχνη δημοσιογράφου πριν κανά δυό μήνες. "Ο Τράμπ θα είναι σίγουρα ο νικητής της κούρσας των εκλογών, αν στο μεταξύ παραμείνει ζωντανός. Ναί, υπάρχει περίπτωση και μάλιστα μεγάλη, να τον δολοφονήσουν"...


Ομολογώ ότι ήταν από τις φράσεις του Τάκερ που δεν ήθελα καν να σκεφτώ ως πιθανότητα, μιας και γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφική ιδέα για τους Εγκληματίες της Συμμορίας του Νταβός. Αυτό μόνο τους έλειπε, για να δείξουν στον κόσμο οριστικά και αμετάκλητα το ποιοί παραγματικά είναι.


Πολλές φορές, μελετώντας τα πεπραγμένα τους μέχρι και χτές, είχα συνειδητοποιήσει ότι οι τύποι αυτοί οδηγούνται μέσα από τη βάση πλάνων που ήταν αποτέλεσμα μείξης ενός ορθολογιστικού σχεδιασμού και απόκρυφης αριθμολογίας στη βάση του Καμπαλισμού, προβλέποντας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πάντα είχαν στη φαρέτρα τους ένα plan B ή C ή D στη περίπτωση που δεν θα εκπονείτο κάποιο από αυτά. Και πάντα οι σχεδιασμοί τους είχαν τη μορφή της αριθμολογίας και της μαύρης μαγείας.


Η περίπτωση του σχεδίου μιας δολοφονίας, σίγουρα - για μένα προσωπικά - δεν πρέπει να ήταν στη φαρέτρα τους, πολύ απλά επειδή θα τους εξέθετε ανεπανόρθωτα. Άλλως τε, το προσπάθησαν πέντε φορές ίσαμε τώρα και δεν τους βγήκε.


Οι περιπτώσεις Φίκο και Ούρμπαν άλλως τε το φωνάζουν με εκκοφαντικό τρόπο. Όχι μόνο ΔΕΝ τους βγήκε, αλλά κάθε φορά το δάκτυλο της λογικής έδειχνε αυτούς ως ηθικούς αυτουργούς.


Τα σχέδια τους ήταν μεν αποτέλεσμα σατανικής πανουργίας, αλλά όχι ακραίας μορφής. Η πρόσφατη περίπτωση Λε Πέν το μαρτυρεί. Απλώς παραχάραξαν το Σύνταγμα της Γαλλίας (οφθαλμοφανώς μεν, αλλά δεν τους ένοιαζε αυτό) και της την έφεραν πισώπλατα. Το σχέδιο πήγε μια χαρά, η Λε Πεν από νικήτρια πήγε στη τρίτη θέση και με αισθητά χαμηλωμένα τα ποσοστά της (άσχετα αν αυτά τα ποσοστά είναι πλασματικά) και ο Μελανσόν βρέθηκε από το...πουθενά να διεκδικεί ακόμη και τη πρωθυπουργία στη Γαλλία.


Θα μπορούσαν βεβαίως να...τουφεκίσουν την Λε Πέν και να τη στείλουν στον...άλλο κόσμο κάλλιστα. Δεν το έκαναν όμως, επειδή θα ήταν οφθαλμοφανές το ποιοί το σχεδίασαν.


Στη περίπτωση όμως του Τράμπ, θα ήταν αδιανόητο, ακόμη και για τον ίδιο τον Οξαποδώ που τους προστατεύει, να δολοφονήσουν έναν εν δυνάμει Πρόεδρο των ΗΠΑ και να τον καταστήσουν από ...τυχοδιώκτη - κατά τα λεγόμενα της Πελόζι και του Μπλίνκεν - σε λαικό και πολιτικό ΗΡΩΑ! Τι θα πετύχαιναν μ' αυτό; Τίποτε περισσότερο παρά την πρόκληση χάους και πιθανότατα έναν νέο εμφύλιο με απρόβλεπτες συνέπειες. Το Χάος αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. Με ανοιχτά τα μέτωπα της Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής, μόνο το Χάος δεν τους εξυπηρετεί. Είπαμε πολλές φορές, ότι θέλουν να καταστρέψουν την δομή της κοινωνίας στις ΗΠΑ πρωτίστως και σε όλη τη Δύση κατ' επέκταση, αλλά όχι μέσω...ανεξέλγκτης ροής των γεγονότων, ειδικά στις ΗΠΑ.


Μια δολοφονία λοιπόν τέτοιου μεγέθους, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έπρεπε να αποφευχθεί με κάθε τρόπο.


Η εναλλακτική στην περίπτωση που ο Τράμπ θα ήταν βέβαιο πως θα έπαιρνε τον θρόνο του Προέδρου των ΗΠΑ, θα μπορούσε - και κατά τη γνώμη μου θα ήταν η επόμενη εξέλιξη, το plan C ή D που λέγαμε πιο πάνω - να καλυφθεί με μια κατακόρυφη κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία με ταυτόχρονη αναζωπύρωση του μετώπου της Μέσης Ανατολής και τα πράγματα θα οδηγούνταν σε παγκόσμια σύρραξη, όπως το σχεδίασαν εκ των προτέρων. Με τελικό αποτέλεσμα την αναβολή των εκλογών με το πρόσχημα του πολέμου, αντικαθιστώντας παράλληλα τον Μπάιντεν με κάποιον τρόπο προσωρινής διακυβέρνησης, πιθανότατα μέσω της FEMA, της εναλλακτικής κυβέρνησης η οποία ενεργοποιείται βάση του Συντάγματος των ΗΠΑ σε κατάσταση πολιορκίας ελλείψει ικανοτήτων του Προέδρου.


Μ' άλλα λόγια, υπήρχαν εναλλακτικές για να αποφευχθεί η καταστροφική πιθανότητα μιας δολοφονίας! Γιατί λοιπόν προχώρησαν σε αυτήν την ...κίνηση απελπισίας;


Γιατί οι ενδείξεις δείχνουν... WEF και Συμμορία Διεθνών Εγκληματιών


Μετά το αποτρόπαιο αυτό γεγονός, το πρώτο πράγμα που παρατήρησα άμεσα ήταν ... ο πανικός με τον οποίο αντιμετωπίστηκε αρχικά από τα...συστημικά νεοταξικά Media. Στο CNN, οι τύποι κυριολεκτικά τα... έσπασαν από τον πανικό τους, παρουσιάζοντας το γεγονός ως...μια απλή πτώση του Προέδρου - σε στύλ Μπάΐντεν - και κατ' επέκταση έναν...τραυματισμό στο αυτί από το πέσιμο!


Η δική μας "Καθημερινή", το πάλαι ποτέ σοβαρό έντυπο της ελληνικής δημοσιογραφίας, πιάστηκε από τα...δίχτυα του CNN και...επανέλαβε αυτό που είχε εκπέμψει το δορυφορικό κανάλι των ΗΠΑ και απόλυτα ελεγχόμενο από την Εγκληματική συμμορία του Νταβός. Πάλι καλά που δεν είπαν ότι...έπαθε καρδιακή προσβολή ο Πρόεδρος! Τουλάχιστον δεν έπεσαν σε αυτό το απίστευτο ατόπημα, αν και θα μπορούσαν με τη βλακεία που τους δέρνει.


Πράγμα που σημαίνει, ότι ούτε αυτοί είχαν καν διανοηθεί ότι θα μπορούσαν τα αφεντικά τους να προβούν σε ένα τέτοιο πραγματικά καταστροφικό ατόπημα.


Κατά τη διάρκεια της ροής των ειδήσεων τους όμως, αναγκάστηκαν να...αλλάξουν γνώμη παρουσιάζοντας την ορθή αλήθεια, εφ' όσον είδαν ότι υπήρξε τρομερή αναταραχή και ότι η Αστυνομία και το FBI μιλούσαν για δολοφονική απόπειρα, για πυροβολίσμους, για έναν νεκρό οπαδό και μια τραυματισμένη κοπέλα και για εξόντωση του δολοφόνου. Απο εκείνο το σημείο πλέον, η παρουσίαση των γεγονότων από τα αυτού του είδους τα κανάλια, έγινε τουλάχιστον με ομαλότητα.


Αυτό για μένα, είναι ένα σημείο αναφοράς που δείχνει την πρόκληση άμεσου πανικού, διότι εάν η σφαίρα εύρισκε τον στόχο της, η κατάσταση θα ήταν ανεξέλεγκτη πλέον και θα οδηγούσε σε χάος και πιθανό εμφύλιο. Το υπογράμμισε άλλως τε και ο ίδιος ο παρουσιαστής, πως...ο Θεός απέτρεψε να συμβούν τα χειρότερα στην Αμερική. Ολοφάνερα λοιπόν, έδειξαν οι συστημικοί πως αιφνιδιάστηκαν από την αποκοτιά των αφεντικών τους και δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την εξέλιξη αυτή.


Και όλοι ασφαλώς ομολόγησαν αθελα τους, ότι η πιθανότητα του να εύρισκε τον στόχο της η σφαίρα, θα ήταν καταστροφική όχι για όλον τον κόσμο, αλλά για τη σάπια φάρα τους!


Οι ενδείξεις λοιπόν ότι επρόκειτο πράγματι για μια δολοφονική απόπειρα απελπισίας ενός συστήματος που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, είναι οι εξής:


1.  Η ανεξήγητη συμπεριφορά των δυνάμεων των Μυστικών Υπηρεσιών.

 

Κατά τη διάρκεια των ρεπορτάζ, ακούσαμε ότι μερικοί από τους οπαδούς των Ρεμπουπλικανών, είχαν παρατηρήσει την δραστηριότητα που ελάμβανε χώρα πάνω στη ταράτσα το ακριβώς απέναντι από την εξέδρα που μιλούσε ο Τράμπ κτιρίου και που αφορούσε την παρουσία ενός οπλοφόρου, που δεν έδειχνε να ήταν κάποιος από την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί των ΜΥ, ήταν ορατοί φορώντας τα μπλέ χρώματος αλεξίσφαιρα γιλέκα τους και ήταν στημένοι σε διάφορα σημεία, εκτός αυτού του κτιρίου από το οποίο έδρασε ο δολοφόνος.


Οι οπαδοί ενημέρωσαν άμεσα τους παριστάμενους της Ασφάλειας και τους είπαν να ελέγξουν αμέσως τη ταράτσα του κτιρίου αυτού. Κατά περίεργο τρόπο όμως, οι ασφαλίτες αυτοί ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ στις εκκλήσεις των οπαδών αυτών. Γιατί;


2. Η πλήρης απουσία αστυνομικών drones πάνω από την περιοχή αυτή


Είναι πασίγνωστο πως κάθε φορά που ο Μπάΐντεν έκανε δημόσια ανοιχτή εμφάνιση, σε ύψος περίπου 50-60 μέτρων, πετούσαν αστυνομικά drones που σκανάριζαν τα πάντα γύρω από την εκδήλωση. Φυσιολογικό και ...λογικό.


Στην περίπτωση της εκδήλωσης στην Πενσυλβάνια όμως, δεν υπήρχαν καν αυτά τα drones, ενώ άλλες φορές που μιλούσε σε παρόμοιες εκδηλώσεις ο Τράμπ, υπήρχαν πράγματι drones της αστυνομίας ως ένα από τα μέτρα ασφαλείας των Αρχών. Γιατί λοιπόν όχι και στην Πενσυλβάνια; Ήταν τόσο βέβαιοι οι Ασφαλίτες ότι όλα θα...πήγαιναν καλά; Διότι αν υπήρχαν τα drones, ούτε καν θα διανείτο η παρουσία του δολοφόνου. Αντιθέτως, αυτός έδρασε με μεγάλη ευκολία και μάλιστα πέρασε άνετα και τους ελέγχους της αστυνομίας, απλά επιδεικνύοντας την μεχρι πλην λίγων ημερών εκδοδείσα "ταυτότητα μέλους των Ρεμπουπλικανών" που κατείχε. Πράγμα που σημαίνει πως το όπλο που κατείχε, είχε "περαστεί" και τοποθετηθεί σε σημείο κρύπτης που γνώριζε μόνο ο δολοφόνος. Άρα, και εδώ υπάρχει κακούργημα για την Αστυνομία με την κατηγορία της πλημμελούς έρευνας για τυχόν κρυμμένα όπλα μέσα στα κτίρια ή γύρω από αυτά.


3. Η ακινητοποίηση - εξουδετέρωση του δολοφόνου

 

Οι αστυνομικοί, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, κινητοποιήθηκαν άμεσα προς το σημείο εκείνο απ' όπου προήλθαν οι πυροβολισμοί. Εντόπισαν κατόπιν τη θέση του δολοφόνου που βρισκόταν στην ταράτσα του απέναντι κτιρίου και ...αντί να τον προειδοποιήσουν υπό την απειλή των όπλων να ακινητοποιηθεί και να τον συλλάβουν, έκαναν το ακριβώς αντίθετο: Τον πυροβόλησαν με τέσσερις βολές και τον...σκότωσαν!


Τρομερή αμέλεια, διότι χάθηκε ολοσχερώς η ευκαιρία για να μάθουν οι Αρχές Ασφαλείας τόσο το κίνητρο του δολόφόνου, όσο και το ποιοί κρύβονταν (αν κάποιοι κρύβονταν) πίσω από την δολοφονική απόπειρα. Μ' άλλα λόγια, μέσω των γνωστών μεθόδων ανάκρισης, να μάθαιναν τα...πάντα ή ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα.


Σκότωσαν δηλαδή τον πλέον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΑ μιας σχεδιασμένης δολοφονίας και τώρα...βρίσκονται απλά στο κάνουν ...εικασίες περί...τρομοκρατικής(!!!) επίθεσης εναντίον των ιδίων των ΗΠΑ! Και που φυσικά, οι εικασίες αυτές οδηγούν σε...λάθος συμπεράσματα και οπωσδήποτε στην αποσιώπηση της αλήθειας.


5. Η πλήρης αγνόηση ενός ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ από το FBI

 

Τη πληροφορία αυτή μας τη δίνει το δημοσίευμα του "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας. Λέει σχετικά το ρεπορτάζ:


"Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από την απόπειρα, ένας αυτόπτης διηγήθηκε ότι «είδαμε τον τύπο να έρπει, μάλλον να κινείται στα τέσσερα σαν αρκούδα, στο διπλανό κτήριο, γύρω στα 30 μέτρα από το σημείο όπου βρισκόμασταν εμείς. Τον παρακολουθούσαμε να κινείται στη στέγη και είδαμε ότι είχε τουφέκι, το όπλο διακρινόταν κανονικά».


Ο ίδιος μάρτυρας συμπλήωσε ότι «οι αστυνομικοί ήταν λίγο μακρύτερα και περιφέρονταν, ενώ εμείς δείξαμε σε έναν από αυτούς τον τύπο στη στέγη με το όπλο. Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν 'ε, τι λέτε τώρα;' Δεν είχαν πάρει μυρωδιά τίποτα. Κι εμείς φωνάζαμε 'εκεί, πάνω στη στέγη, έχει όπλο, τον βλέπουμε από εδώ'. Ταυτόχρονα σκέφτηκα 'γιατί μιλάει ακόμη ο Τραμπ; Γιατί δεν τον έχουν κατεβάσει από τη σκηνή;»


Στα επόμενα δευτερόλεπτα, ο επίδοξος δολοφόνος άρχισε να πυροβολεί. Σύμφωνα με τους New York Times, έριξε 8 βολές σημαδεύοντας τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι ακροβολισμένοι σκοπευτές της αστυνομίας των εντόπισαν και τον εκτέλεσαν ακαριαία, ενώ οι σωματοφύλακες του Τραμπ έπεσαν πάνω του και τον ανάγκασαν να γονατίσει για να προφυλαχτεί από ενδεχόμενο νέο γύρο πυροβολισμών, δημιουργώντας ανθρώπινο προστατευτικό κλοιό".


Το ρεπορτάζ είναι σαφέστατο και δεν έχει μεχρι στιγμής διαψευστεί. Υπήρξε λοιπόν, ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ εκτός αυτών των οπαδών που έλεγαν ότι "κάτι συμβαίνει στη ταρατσα εκεί και πάτε να δείτε, υπάρχει κάποιος περίεργος που βαδίζει έρποντας" του οποίου η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ από τους πλέον υπεύθυνους των Αρχών.


Αυτό καθ' αυτό το στοιχείο, είναι αρκετό για να στείλει στη φυλακή τουλάχιστον τη μισή ομάδα του FBI. Και ξαναρωτώ: ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ, εκτός των άλλων υπολοίπων οπαδών;


Όλα λοιπόν δείχνουν όχι απλά αμέλεια από τη πλευρά των Αρχών, αλλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ αμέλεια, που σημαίνει...πολλά χρόνια φυλακή διότι χάθηκαν ζωές που δεν έπρεπε να χαθούν. Και το κυριότερο; αν χανόταν μαζί με αυτές και η ζωή του Τράμπ, η σημερινή μέρα που ξημέρωσε ήδη, θα εύρισκε τις ΗΠΑ σε κατάσταση...πολιορκίας και ίσως και σε πρόθυρα ξεσπάσματος εμφυλίου πολέμου.


Η περίπτωση δε της ακινητοποιήσεως του δολοφόνου, θύμισε ακαριαία σε εμένα προσωπικά την περίπτωση της δολοφονίας του Harvey Oswald, του φερόμενου ως δολοφόνου του Κένεντυ, από έναν...πολύ θυμωμένο "πολίτη", ο οποίος όρμησε μέσα στο δικαστικό μέγαρο κρατώντας όπλο χωρίς να τον σταματήσει κανένας και το άδειασε μπροστά στον αδικοχαμένο Oswald, κλείνοντας του μια και καλή το στόμα. Ο τύπος αυτός επίσης αντί να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς, δολοφονήθηκε από αυτούς, αποσιωπώντας τον κι αυτόν. Υπενθυμίζω ότι ο Oswald φώναζε προς όλους ότι ήταν αθώος, ότι δεν πυροβόλησε καν με το όπλο του και ότι ήταν θύμα συνομωσίας κρατικών υπηρεσιών. αυτό το..."κρατικών υπηρεσιών" ήταν που τον έφαγε στο τέλος.


Στην περίπτωση του Τράμπ, εάν είχε συλληφθεί ο Τόμας Μάθιου Κρουκς και όχι δολοφονηθεί από τους αστυνομικούς (οι οποίοι μάλλον είχαν πάρει εντολή να τον εξοντώσουν κι όχι να τον συλλάβουν), θα βγαίνανε πάρα πολλά από το στόμα του. Όχι πως θα τη γλύτωνε τελικά, αλλά μέχρι να τον...αυτοκτονήσουν σε κάποια φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου θα τον έχωναν, θα μπορούσε να ξεράσει και...το γάλα της μάνας του προκειμένου να σωθεί. Ίσως τότε να είχαμε στα χέρια μας πολύ περισσότερες αποδείξεις απ' ό,τι τώρα, που έχουμε μόνο ισχυρές μεν ενδείξεις...αλλά ΜΟΝΟ ενδείξεις κι όχι αποδείξεις.


Αυτό που επίσης με εντυπωσίασε, ήταν η...άμεση κινητοποίηση των Διεθνιστών! Και κυρίως αυτή της περίπτωσης της Πελόζι, η οποία...μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλε για τον άσπονδο εχθρό της, τον Τράμπ δηλαδή, ψελλίζοντας κάτι μεταξύ...πόνου καρδιακού και ...προσευχών για την υγεία του! Αυτή δηλαδή (η οποία φέρεται από τους συνομωσιολόγους να είναι ως προθιέρεια των Σατανιστών) η οποία φώναζε και ξαναφώναζε τόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης προεδρίας Τράμπ όσο και αργότερα, ότι το μίσος της για τον άνθρωπο αυτόν είναι τόσο μεγάλο, που ευχαρίστως θα πάταγε η ίδια το κουμπί της ηλεκτρικής καρέκλας αν κρινόταν ένοχος εσχάτης προδοσίας για την υποτιθέμενη "κλοπή" εγγράφων του FBI που είχαν βρεθεί στο γραφείο του σπιτιού του.


Ο Μπάιντεν δε, βγήκε ...πανέτοιμος στο να κάνει δηλώσεις χωρίς να κάνει κανενός είδους "σαρδάμ" κατά τρόπο, εξαιρετικά αφύσικο και εντελώς έξω από το πλαίσιο των δηλώσεων που μας είχε συνηθίσει. Τι έγινε άρα γε; Τον...φώτισε μήπως το...Αγιο Πνεύμα ξαφνικά; Ή μήπως ο ΠΑΝΙΚΟΣ του ενίσχυσε απίστευτα τη...μνήμη; Just a thought...


Εν κατακλείδι και σε αντίθεση με τα συστημικά ελληνικά Media που φέρουν μόνο ως κίνητρο του δολοφόνου την...τρομοκρατική επίθεση απισιωπώντας - φυσιολογικό άλλως τε - τις ισχυρές ενδείξεις ότι επρόκειτο για μια εντολή δολοφονίας που σχεδιάστηκε με σχέδιο ακριβείας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι το σχέδιο όχι μόνο ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΕ μέσα στις σκοτεινές στοές του παραρτήματος του WEF στην Νέα Υόρκη, αλλά και που σε αυτό το σχέδιο, ήταν ενεργά ανακατεμένοι τόσο το FBI - που είναι εδώ και καιρό απολύτως ελεγχόμενο από τους Διεθνιστές (το χουν αποδείξει άλλως τε πάμπολλες φορές, τόσο με τη συμπεριφορά τους απένταντι στον πρώην Πρόεδρο Τράμπ σχετικά με τα "κλεμμένα" ντοκουμέντα, όσο και στην περίπτωση του γιού του Μπάΐντεν, όπου περιέργως...εξαφανίστηκε το λαπτοπ του κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του) - όσο και αρχές των ΜΥ των ΗΠΑ, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Λευκού Οίκου.


Δεν είμαι σε καμμιά περίπτωση ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ, το χω αποδείξει πάμπολλες φορές. Μιλώ πάντα τεκμηριωμένα και όχι με σκόρπιες "θεωρίες" που απαντώνται συχνότατα στο διαδίκτυο. Και δηλώνω ευθαρσώς ενώπιον όλων, ότι η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Τράμπ, ήταν αποτέλεσμα καθαρής συνομωσίας εναντίον του κράτους των ΗΠΑ.


Τι συνέπειες θα έχει η ανέλπιστη σωτηρία του Τράμπ


Αυτή η ...αθώα και συνηθισμένη κίνηση του Τράμπ στο να γυρίσει μισή μοίρα το κεφάλι του προς τα αριστερά, του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή.


Όχι κυριοι, ΔΕΝ ήταν μια απλή περίπτωση μεγάλης τύχης. ΗΤΑΝ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Διότι όπως έχει πει και ο ίδιος ο Κύριος, "Τίποτε δεν μπορεί να γίνει αν δεν το θελήσει ο Πατέρας Μου, ούτε καν η πτώση ενός φύλλου από δέντρο".


Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος μάλιστα, είχε πεί σε πιστούς πολλές φορές ότι "Τον Θεό πού τον βάζετε; Αυτός κάνει κουμάντο σε όλα" όταν τον ρωτούσαν συχνα-πυκνά το αν επεμβαίνει ο Θεός ή όχι στα γεγονότα. Ήξερε πολύ καλά τι έλεγε, όσο κι αν θέλουν να τον...αποδομήσουν οι...ορθολογιστές του κ@λου.


Υπήρχε εκείνη την ώρα η αόρατη παρουσία ενός φύλακα-αγγέλου, ο οποίος ένα δευτερόλεπτο πριν τη φονική βολή, του ψιθύρισε στο αυτί στο να γύρει αριστερά το κεφάλι του κι αυτός το έκανε εντελώς ασυναίσθητα. Ίσα δηλαδή στο να τον τραυματίσει απλά και να ...δούμε όλοι εμείς και όλος ο πλανήτης αφ' ενός την εικόνα ενός μαχητή που εξακουθεί να είναι όρθιος παρά τις εναντίον του συνθήκες και αφ' ετέρου να ξεμπροστιαστεί το δολοφονικό πρόσωπο της Διεθνιστικής Εγκληματικής Συμμορίας.


Δεν ήταν λοιπόν ΤΥΧΗ, ήταν ΘΑΥΜΑ ΚΥΡΙΟΥ.


Ο Τράμπ, χωρίς να είναι ούτε καν ένας...Άγιος άνθρωπος, το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα, είναι απλά ο άνθρωπος που εκτελεί χωρίς να το θέλει ο ίδιος, το ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ για τις έσχατες μέρες που ζεί η Ανθρωπότητα, κάτω από τον μανδύα του Σατανά.


Ο Τράμπ, αυτή την στιγμή, είναι η φωνή της λογικής σε έναν άλογο ΚΟΣΜΟ. Και με την πορεία του ως μαχητή που δεν το βάζει κάτω, δείχνει σε όλους μας πως αν θέλουμε πράγματι να επικρατήσει το δίκαιο και το ορθό, ο δρόμος είναι ένας: Η ΜΑΧΗ. Και μας το έδειξε προς όλους μας, με αυτή τη κίνηση του στο να υψώσει τη γροθιά του αιμόφυρτος και να φωνάξει "ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ, πολεμήστε, πολεμήστε". Και προπαντός μας έδειξε ότι το Θηρίο, δεν είναι ΑΝΙΚΗΤΟ. Και ότι όταν στριμωχτεί, θα κάνει λάθη καταστροφικά, όπως αυτή η σχεδιασμένη από πριν αποπειρα δολοφονίας.


Ήταν οπως θα μπορούσε να ήταν ένας τραυματισμένος αξιωματικός με μια κρίσιμη μάχη που φώναζε με το αίμα να τρέχει απ τη πληγή του προς τους στρατιώτες του εμψυχώνοντας τους στο να πολεμήσουν με μεγαλύτερη δύναμη και ορμή.


Και πράγματι, τουλάχιστον σε όλους εμάς που ταχθήκανε να πολεμήσουμε το Θηρίο με ό,τι δυνάμεις έχουμε, ο Τράμπ για εμάς αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα θάρρους, αυτοθυσίας, μαχητικότητας και πίστης στο ιδανικό της ελευθερίας.


Οι συνέπειες τώρα για τους Διεθνιστές, θα είναι καταστροφικές. Πρώτα απ' όλα, κατάφεραν να ηρωοποιήσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ο χειρότερος εχθρός τους. Πιο χειρότερος ακόμη κι απ τον Πούτιν!


Μέχρι πριν από λίγες μέρες, υπήρχαν κάποιες δημοσκοπήσεις που έδιναν ελπίδες στους Δημοκρατικούς, ότι το ...αποτέλεσμα ίσως να μην έχει κριθεί ακόμη μιας και ακόμη η αναμέτρηση θεωρείται...ασταθής και αμφίρροπη.


Από σήμερα, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Εκτόξευσαν την δημοτικότητα του Τράμπ έχοντας ενισχύσει τις μνήμες όλων για την περίπτωση της δολοφονίας του λαοπρόβλητου Τζών Κένεντι, μια δολοφονία που πονάει ακόμη την Αμερική.


Οι εικόνες που δείχνουν τον Ντόναλντ Τραμπ με σηκωμένη τη γροθιά του στον αέρα, να φωνάζει συνθήματα, με το αίμα να τρέχει στο πρόσωπό του και τους ανθρώπους των Μυστικών Υπηρεσιών να ορμούν πάνω του για να τον προστατεύσουν και να τον απομακρύνουν από το βήμα, δεν γράφουν απλώς ιστορία. Απλά θα αλλάξουν καταλυτικά την πορεία των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, αν αυτές καταφέρουν να γίνουν και κατά συνέπεια, την πορεία όλης της ανθρωπότητας.


Δεν είναι μόνο δικό μου το συμπέρασμα αυτό. Σε αυτό καταλήγουν και οι περισσότερες αναλύσεις του γεγονότος αυτού ακόμη κι από συστημικούς αναλυτές, όπως του Ρίτσαρντ Θόρτον του BBC.


Από τούδε και εξής, οι διεθνιστές μετά το καίριο χτύπημα που δέχτηκαν μεσω της κατάληξης που είχε το σχέδιο τους, όταν είδαν τον Τράμπ αιμόφυρτο αλλά...ολοζώντανο, έχουν πολύ περιορισμένες πλέον επιλογές.


Πρώτη και καλύτερη, είναι η επιλογή της ...ρίψης των τόνων, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά μεγάλοι και έφταναν στο σημείο να λένε πως θα...στοχοποιήσουν πλέον τον Τράμπ ως φασίστα και ακροδεξιό και επομένως επικίνδυνο για την χώρα. Τώρα, πρέπει να το...βουλώσουν και να επικεντρωθούν μόνο στα θέματα της πολιτικής τους και τίποτε περισσότερο.


Δεύτερον, θα πρέπει τάχυστα να προχωρήσουν σε αντικατάσταση του Μπαίντεν. Κίνηση βέβαια που δεν θα τους δώσει μεγάλη ώθηση, αλλά ίσως και να αποσωβήσει τη συντριβή, ποντάροντας στην ακτινοβολία του νέου υποψηφίου. Αν αυτό δεν συμβεί, οι εκλογές θα είναι ενας...απλός περίπατος για τον Τράμπ.


Τρίτον, αν δεν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, η μόνη επιλογή σωτηρίας είναι η...κλιμάκωση του πολέμου και η αναγωγή του σε Παγκόσμιο. Αυτή βέβαια η επιλογή είναι ένα τεράστιο ρίσκο, μιας και η Αμερική και το ΝΑΤΟ δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα ή τον χρόνο για να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η ανωτερότητα της Ρωσίας στη μάχη της Ουκρανίας είναι οφθαλμοφανής. Δεν είναι μόνο η ανικανότητα των Ουκρανών ως δυναμικού στρατεύματος. Είναι το γεγονός ότι τα όπλα του ΝΑΤΟ, δεν μπορούν να σταματήσουν την ρωσική πολεμική μηχανή.


Το αν αυτός ο πόλεμος διατηρείται ακόμη σε χαμηλά επίπεδα, αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στη στρατηγική εξάντλησης του αντιπάλου που προωθεί ο Πούτιν. Μ' άλλα λόγια, όποτε γουστάρει ο Τσάρος μπορεί να τον τελειώσει τον πόλεμο με στρατηγική νίκη κι όλας. Δεν το κάνει επίτηδες, τόσο για να εξαντλήσει τους νατοϊκούς πόρους, όσο και για να εξευτελίσει εντελώς τους ΝΑΤΟικούς, σύρωντας τους σε μια συνθηκολόγηση που ούτε να σκεφτούν δεν θέλουν.


Εκεί λοιπόν θα εστιάσουν παράλληλα με τις εκλογές οι Διεθνιστές. Στη κλιμάκωση του πολέμου, αν αποτύχουν οι άλλες επιλογές που αναφέραμε.


Το χρονικό διάστημα μεταξύ Ιουλίου-Νοεμβρίου, ίσως και να καθορίσει για πάντα την νεότερη ιστορία της ανθρωπότητας.


Το σχέδιο του Θεού δεν το γνωρίζουμε, όπως και κανείς δεν το γνωρίζει. Ούτε καν και οι...άγγελοι που αποτελούν την "φρουρά" του Θεού.


Γνωρίζουμε όμως μόνο κάποια επι μέρους ζητήματα επί του σχεδίου αυτού, όπως είναι ο Γ' ΠΠ.


Ήδη από το στόμα της εκλιπούσας γερόντισσας Γαλακτίας, έχουμε μια κάποια εικόνα της θεικής παρέμβασης, όπως ο Θεός της το παρουσίασε μέσω ενός ονείρου της, λίγες μέρες πριν εκείνη σφαλίσει τα επίγεια μάτια της. Και το όνειρο αυτό, "έδειχνε" Παγκόσμιο Πόλεμο" με φωτιά και θειάφι που θα κατακάψει την αμαρτία, όπως έλεγε. Μ' άλλα λόγια, τον πόλεμο αυτόν θα τον ζήσουμε θέλουμε δε θέλουμε.


Και ο Τράμπ; Πού κολλάει μέσα σε αυτό; Ενδεχομένως, είτε θα κερδίσει τις εκλογές αλλά θα του φορτώσουν τα πάντα πάνω του ή απλά...δεν θα φτάσει στις εκλογές.


Θα δούμε. Υπάρχει και το ενδεχόμενο, και μόνο για την παρουσία πολλών έντιμων και ευσεβών ανθρώπων, ο Υψιστος να αναβάλλει την καταστροφή. Αλλά...λίγες πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο.


Εν πάσει περιπτώσει, ό,τι και να συμβεί από δω και πέρα, ο Τράμπ γίνεται για όλους μας το πρότυπο του Μαχητή Ηγέτη που πολεμάει για τη σωτηρία της πατρίδας του. Κι αυτό, να μου το θυμηθείτε, θα αποτελέσει καταλύτη στο να εμψυχωθούμε όλοι μας, όποια κι αν είναι η πορεία του από το σημείο αυτό.


Το Θηρίο, δεν είναι ανίκητο. Και σήμερα μπορούμε να πούμε, πως βρίσκεται σε μεγάλο πανικό και στριμωγμένο στη γωνία.


Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους μας.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου