Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Υποστηρίζω την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, όμως ας μη φθάνουμε σε ακραία σημεία να αδικούνται κανονικές γυναίκες. Οι τρ@νς αθλητές ας μην έχουν τόσο θράσος και υπερυψωμένο «Εγω», γιατί δε θα τους βγει σε καλό…» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Υποστηρίζω την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, όμως ας μη φθάνουμε σε ακραία σημεία να αδικούνται κανονικές γυναίκες. Οι τρ@νς αθλητές ας μην έχουν τόσο θράσος και υπερυψωμένο «Εγω», γιατί δε θα τους βγει σε καλό…»

  «Επιτέλους, αν ένας άνδρας επιθυμεί να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα ας είναι αξιοπρεπής και να μη λαμβάνει μέρος σε αγώνες με αντιπάλ...

 





«Επιτέλους, αν ένας άνδρας επιθυμεί να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα ας είναι αξιοπρεπής και να μη λαμβάνει μέρος σε αγώνες με αντιπάλους γυναίκες. Όσο και να αλλάξει εξωτερικά, η καλλονή του κόσμου να γίνει, θα είναι πάντα δυνατότερη μυϊκά από μία γυναίκα που γεννήθηκε με χρωμόσωμα ΧΧ, που εμπερικλείει οιστρογόνα, μήτρα και ωοθήκες και, μπορεί να γεννήσει ένα παιδί.»

 

«Η σιωπή όλων μας πλέον είναι συνενοχή σε αυτό το αθλητικό έγκλημα.» - «Ολες οι γυναίκες αθλήτριες να αρνούνται κατηγορηματικά να επιτρέπεται να εισέρχονται ως αντίπαλοι στο χώρο τους τρ@νς γυναίκες. Με τη Φύση δεν μπορείς να τα βάλεις. Κι αν αυτή σε προσδιόρισε ΧΥ αλλά εσυ νιώθεις γυναίκα, το κατανοώ και το αποδέχομαι, όμως να ξέρεις ότι το ΧΥ θα το κουβαλάς στο dna σου για πάντα, όσες ορμονοθεραπείες να κάνεις.»

 

Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται στη θεοσκότεινη «πόλη του φωτός», το Παρίσι, όσο περνούν οι ημέρες δημιουργούν όλο κα περισσότερες αντιδράσεις καθώς προσπαθούν να επιβάλλουν τη λεγόμενη woke Ατζέντα στον παγκόσμιο πληθυσμό. Άνθρωποι οι οποίοι είναι γνωστό ότι τάσσονται υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, ενώνουν πλεόν τη φωνή τους ενάντια στη παράνοια μαζί με όλους όσους αντιλαμβανόμασταν από την αρχή τι έρχεται. Μια από αυτές είναι και η γνωστή συγγραφέας κ. Χρυσηίδα Δημουλίδου η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το παρακάτω ιδιαιτέρως αιχμηρό άρθρο για το οποίο τη συγχαίρουμε…

………………………

 

Γράφει η Χρυσηίδα Δημουλίδου

 

Η WOKE συμπεριφορά στους Ολυμπιακούς των Παρισίων…

 

Η Ιμάνι Κελίφ, (αριστερά) με ύψος 1.78, είναι η Αλγερινή εκπρόσωπος πυγμαχίας όπου εκλήθη να πυγμαχήσει με την Ιταλίδα πυγμάχο Άντζελα Καρίνι. Όμως η Ιμάνι γεννήθηκε αγόρι με όλα τα "προσόντα" που διαθέτει το #ΧΥ χρωματόσωμα τους που εμπερικλείει τεστοστερόνη και είναι αυτή που δίνει την μυϊκή δύναμη στους άνδρες. Δεν γνωρίζω πως έφτασε μέχρι τους #Ολυμπιακούς από την στιγμή που σε εξετάσεις που έγιναν πέρυσι, αποκλείστηκε από τη Διεθνή Ένωση Πυγμαχίας, που βρήκε στο αίμα της υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης σύμφωνα με το Reuters.

 

Αποτέλεσμα ήταν η Καρίνι να εγκαταλείψει τον αγώνα στο 1ο λεπτό πυγμαχίας όταν της έσπασε τη μύτη. Αυτή η πολύ δυνατή αθλήτρια, που είναι έμπειρη και έχει διακριθεί πολλάκις, υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με έναν άνδρα κι έχασε μέσα σε 46 δευτερόλεπτα. Την έπεισαν βέβαια πως ο αγώνας θα είναι έντιμος διότι το ορμονικό προφίλ της Ιμάνι, ήταν καθ΄όλα θηλυκό….

 

Του κ@λου τα 9μερα!!!

 

Η Ιταλίδα μετά το πρώτο «μπουκέτο» αποχώρησε χωρίς να συγχαρεί την/τον νικητή. –και πολύ καλώς έπραξε - που δίχως ίχνος ντροπής θέλει να αγωνίζεται με γυναίκες και όχι με άνδρες όπως είναι το σωστό. Η Καρίνι μην αντέχοντας να συγκρατήσει την οργή και απογοήτευση της για την αδικία, γονάτισε στο ρινγκ, και ξέσπασε σε κλάματα.

 

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή επέτρεψε στην Κελίφ να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους θεατές των Ολυμπιακών Αγώνων να εκφράσουν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

«Χαστούκι στο πρόσωπο του αθλητικού ιδεώδους και της αξιοπιστίας των Ολυμπιακών Αγώνων. Φτάνει με τη woke ιδεολογία!», έγραψε ο προπονητής της #Ματτέο #Σαλβίνι στα social media. Και συνέχισε. "Μια Μεξικανή αθλήτρια που αγωνίστηκε εναντίον της είπε ότι “οι γροθιές της πονούσαν πολύ. Δεν νομίζω να έχω νιώσει έτσι στα 13 χρόνια που πυγμαχώ, ούτε καν σε σπάρινγκ κόντρα σε άνδρες”.

 

Η υπουργός της Ιταλίας Eugenia Roccella και ο υπουργός Αθλητισμού Andrea Abodi εξέφρασαν την ανησυχία τους για τους κανόνες επιλεξιμότητας.

 

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός αθλητή/ας που κάνει πρωταθλητισμό, μάλιστα επιπέδου Ολυμπιονικών. Η ζωή του όλη καθορίζεται από προπονήσεις, διατροφή και υπακοή κανόνων και κανονισμών, αν θέλει να πετύχει το στόχο του ή τέλος πάντων να διακριθεί. Φαντάζεστε τι έχει περάσει η Ιταλίδα αθλήτρια και τι ξύλο έχει φάει για να φτάσει σ΄ αυτό το επίπεδο και να θέλει προσφέρει ένα μετάλλιο στην χώρα της; Όχι δεν θέλετε να ξέρετε. Και να χάσει από γυναίκα καλύτερη αντίπαλο, το καταλαβαίνει όμως από μία αντίπαλο άνδρα, όχι δεν θα το καταλάβει ποτέ. Πως θα νοιώθατε αν βρισκόσασταν στη θέση της;

 

Το αυτό έχει γίνει στο παρελθόν και σε άλλα αθλήματα όπως σε κολυμβητικούς αγώνες, τένις, ακόμη και διαγωνισμούς ομορφιάς! Επιτέλους, αν ένας άνδρας επιθυμεί να αλλάξει φύλο και να γίνει γυναίκα ας είναι αξιοπρεπής και να μη λαμβάνει μέρος σε αγώνες με αντιπάλους γυναίκες. Όσο και να αλλάξει εξωτερικά, η καλλονή του κόσμου να γίνει, θα είναι πάντα δυνατότερη μυϊκά από μία γυναίκα που γεννήθηκε με χρωμόσωμα #ΧΧ, που εμπερικλείει οιστρογόνα, μήτρα και ωοθήκες και, μπορεί να γεννήσει ένα παιδί.

 

Υποστηρίζω την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και τα ανθρώπινα δικαιώματα της και είναι γνωστό. Όμως ας μη φθάνουμε σε ακραία σημεία όπου αδικούνται κανονικές γυναίκες. Οι τρανς αθλητές ας μην έχουν τόσο θράσος και υπερυψωμένο Εγω, γιατί δε θα τους βγει σε καλό. Όμως την κυρίως ευθύνη έχουν οι ιθύνοντας διαγωνισμών, μάλιστα υψίστης σημασίας και κύρους οι οποίοι επιτρέπουν σκανδαλωδώς να αδικούνται αξιόλογες αθλήτριες. Και είναι εκείνοι οι οποίοι πρέπει να μας δώσουν απαντήσεις γι αυτές τις τεράστιες αδικίες εις βάρος γυναικών που συμμετέχουν σε αγώνες.

 

Συμβουλή μου είναι όλες οι γυναίκες αθλήτριες να αρνούνται κατηγορηματικά να επιτρέπεται να εισέρχονται ως αντίπαλοι στο χώρο τους #τρανς γυναίκες. Με τη Φύση δεν μπορείς να τα βάλεις. Κι αν αυτή σε προσδιόρισε #ΧΥ αλλά εσυ νιώθεις γυναίκα, το κατανοώ και το αποδέχομαι, όμως να ξέρεις ότι το ΧΥ θα το κουβαλάς στο dna σου για πάντα, όσες ορμονοθεραπείες να κάνεις.

 

Η σιωπή όλων μας πλέον είναι συνενοχή σε αυτό το αθλητικό #έγκλημα και #δικαιοσύνη.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου