Οι Ελβετοί θέλουν να διώξουν τους ξένους εγκληματίες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Ελβετοί θέλουν να διώξουν τους ξένους εγκληματίες

Ενώ στην Ελλάδα διοργανώνουμε πάρτι για την ομαλή τους ένταξη...στην Ελβετία τους διώχνουν! Αφυπνισθείτε Έλληνες! Άμεσα διενέργεια δημοψηφίσ...


Ενώ στην Ελλάδα διοργανώνουμε πάρτι για την ομαλή τους ένταξη...στην Ελβετία τους διώχνουν!
Αφυπνισθείτε Έλληνες! Άμεσα διενέργεια δημοψηφίσματος και στην Ελλάδα! Απαιτήστε το όλοι! Ξυπνήστε έστω και την τελευταία στιγμή!

Να ένα ευρωπαϊκό κόμμα, που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και προσφεύγει στο λαό, αυτή τη φορά ζητώντας την απέλαση όσων αλλοδαπών έχουν διαπράξει εγκλήματα! Την ώρα λοιπόν που οι «προοδευτικοί» μέντορες της Γηραιάς Ηπείρου ωρύονται με τη γνωστή επιχειρηματολογία (περί ξενοφοβίας και ρατσισμού) για την απόρριψη της κατασκευής τεμενών στη χριστιανική Ελβετία, το εθνικιστικό κόμμα UDC/SVP, απαιτεί το αυτονόητο. Και αυτό, χωρίς να πτοείται από τις κραυγές του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, ο οποίος ζήτησε επισήμως από την ελβετική κυβέρνηση να «ακυρώσει» το προηγούμενο δημοψήφισμα (δηλαδή τη Δημοκρατία, αλλά τι ξέρουν αυτοί από ανάλογα πολιτεύματα...), χωρίς όμως να αναφέρει λέξη για τις συνεχείς δολοφονίες χριστιανών στο Πακιστάν και στην Ινδονησία (για τις οποίες ΟΥΔΕΙΣ εκ των Ευρωπαίων «προοδευτικών» διαμαρτυρήθηκε) και την απαγόρευση ανέγερσης χριστιανικών ναών στη Σαουδική Αραβία.
Η δε υποκρισία των μουσουλμάνων, πάει σύννεφο: «Υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης με ανάλογες απαγορεύσεις σε άλλες χώρες κατά συμβόλων της μουσουλμανικής θρησκείας.
Η ελβετική κυβέρνηση πρέπει να μελετήσει συνταγματικά ή νομικά μέσα για την ακύρωση αυτής της απόφασης», υπογράμμισε στον Ελβετό πρέσβη στον ΟΗΕ ο Πακιστανός ομόλογός του, Ζαμίρ Ακράμ, μιλώντας εκ μέρους των 56 κρατών που μετάσχουν του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης. Τώρα: η ελβετική κυβέρνηση, θέλει δε θέλει, πρέπει να ορίσει δημοψήφισμα. Το UDC/SVP, έχει μαζέψει 21.000 υπογραφές, δηλαδή πολύ πάνω από όσες ορίζει το σύνταγμα της χώρας για δημοψήφισμα και ουδείς αρμόδιος μπορεί νομότυπα να αρνηθεί... Τα δημοψηφίσματα, αναδεικνύονται τελικά στον πολιτικό εφιάλτη της ευρωπαϊκής εθνομηδενιστικής αριστεράς και των νεοφιλελεύθερων.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου