Το μυστήριο των chemtrails...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το μυστήριο των chemtrails...!

Του Πάνου Ελευθεριάδη Συνεχίζονται οι χημικοί ψεκασμοί στον ουρανό του Πειραιά; Οι πιο παρατηρητικοί από τους Πειραιώτες αναγνώστες μας ίσως...


Του Πάνου Ελευθεριάδη
Συνεχίζονται οι χημικοί ψεκασμοί στον ουρανό του Πειραιά;
Οι πιο παρατηρητικοί από τους Πειραιώτες αναγνώστες μας ίσως να έχουν διαπιστώσει ότι και τις τελευταίες εβδομάδες, τα αεροπλάνα με τις «χημικές ουρές» μοιάζουν να ψεκάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται εδώ. Με το θέμα δεν ασχολείται κανείς στα κυρίαρχα Μ.Μ.Ε και αυτό είναι ενδεικτικό του κλίματος αδιαφορίας και συγκάλυψης που επικρατεί. Όποιες πληροφορίες υπάρχουν, είναι ότι δημοσιεύεται στο internet σε ξένες ιστοσελίδες. Τι συμβαίνει λοιπόν με τις ουρές αερίων που σχηματίζουν τα μυστηριώδη διερχόμενα αεροπλάνα;
Όπως είχε γράψει σε άρθρο της η δημοσιογράφος ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ ΣΟΥΛΟΥΝΙΑ (Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 28/1/07), ανεξάρτητοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη αυτά διασπείρουν έτσι στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά σωματίδια αποτελούμενα από οξείδια του αλουμινίου και οξείδια του βαρίου.
Επίσημοι φορείς και κυβερνήσεις δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν να πραγματοποιούνται τέτοια πειράματα και επιμένουν ότι το φαινόμενα οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση υγρασίας σε μεγάλα ύψη στην ατμόσφαιρα.
Στην Ελλάδα οι ειδικοί ανησυχούν. Ο καθηγητής πυρηνικής και σωματιδιακής φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ.Γεράνιου, έχει δηλώσει: «Ακόμη και αν υφίστανται, οι ψεκασμοί δεν μπορούν να διαμορφώσουν το κλίμα(ραγδαίες πλημμύρες), μπορούν μόνο να μολύνουν την ατμόσφαιρα, εάν είναι τοξικοί».
Ο Χ.Γεωργίου, αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Η ύπαρξη τέτοιων ιχνών στον ουρανό βασίζεται τόσο σε βιντεοσκοπημένες καταγραφές τους σαν ουρές άσπρου καπνού (π.χ στην Καλιφόρνια, στον Καναδά, ακόμη και στην Αίγινα), που παραμένουν στον ουρανό πολύ περισσότερο από το μισό περίπου λεπτό (που διαρκούν οι συνήθεις εξατμίσεις των αεροπλάνων), όσο και σε αναλύσεις βρόχινου νερού που έδειξαν την ύπαρξη υπολειμμάτων αλουμινίου 7 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο στην πόλη Εσπανιόλα του Καναδά. Η χρήση των χημικών ιχνών είναι επιστημονικά εφικτή εδώ και πολλά χρόνια, με δεδομένο ότι είχαν προταθεί και για στρατιωτικούς σκοπούς από Αμερικανούς επιστήμονες».
Ο χημικός και πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ Ν.Κατσαρός, αναφερόμενος στο θέμα πριν 2 χρόνια είχε πει ότι οι «χημικές ουρές» μέχρι σήμερα ούτε έχουν επιβεβαιωθεί αλλά ούτε έχουν απορριφθεί. Αναρωτιέται αν πρόκειται για πειράματα που θα λύσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, γιατί η επιστημονική κοινότητα δεν το γνωρίζει ώστε να μπορεί να συμβάλλει; «Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένα πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο δεν έχει διεξάγει πειράματα για την ύπαρξη και τη χημική σύνθεση των ουρών αυτών. Σύμφωνα με τις αρχές του ΟΗΕ απαγορεύεται να διεξάγονται πειράματα που αποβλέπουν σε μεταβολή του κλίματος. Η ανθρωπότητα οφείλει να γνωρίζει εάν τα πειράματα που διεξάγονται θα οδηγήσουν σε όπλα μαζικής καταστροφής».
Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Ανεξάρτητοι ερευνητές του φαινομένου στο internet υποστηρίζουν ότι τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για τις επιχειρήσεις chemtrail είναι ειδικά διαμορφωμένα KC-135, KC10 ΚΑΙ B-737, τα οποία έχουν τη δυνατότητα ανεφοδιασμού καυσίμων εν πτήση και ανήκουν στην αμερικανική πολεμική αεροπορία και το ΝΑΤΟ. Όλα χρησιμοποιούν το γνωστό καύσιμο JP-8. Αυτό είναι ένα καύσιμο που χρησιμοποιείται για την κίνηση όχι μόνο των αεροσκαφών, αλλά και όλων των άλλων στρατιωτικών οχημάτων εδάφους. Κατηγορείται μάλιστα πως περιέχει – ανάμεσα σε άλλα άγνωστα προσθετικά - διβρομεθάνιο και Ethylendibromid (C2 H4 B2r – EDB) που προκαλούν σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Μάλιστα έρευνες που έγιναν πως συνδέεται με το «σύνδρομο του Κόλπου» και το σύνδρομο «πολλαπλής ευαισθησίας σε χημικές ουσίες». Ακόμη, οι αναφορές των ανεξάρτητων ερευνητών στο διαδίκτυο συνδέουν τους αεροψεκασμούς με το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα HARP ( Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Ενεργού Σέλατος) που εφαρμόζεται στην Gakona της Αλάσκα και που αποτελεί επιστημονικό πείραμα μεγάλης κλίμακας με σκοπό την διαχείριση των δυνατοτήτων της ιονόσφαιρας μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το κλίμα και τη δημόσια υγεία ( σ.σ περισσότερες πληροφορίες για το HARP, στα ελληνικά πλούσιο είναι το http://vickytoxotis.blogspot.com ).
Ενώ λοιπόν το φαινόμενο αυτό απασχολεί αρκετούς επιστήμονες και ανεξάρτητους ερευνητές σε όλον τον κόσμο και έχει φτάσει επανειλημμένα και στην Βουλή των Ελλήνων, δίχως όμως να έχουν δοθεί ποτέ απαντήσεις, οι περισσότερες μετρήσεις των ατμοσφαιρικών ρύπων συνεχίζουν να αναφέρουν ως κύριες πηγές μόλυνσης τα αυτοκίνητα, τις βιομηχανίες και τις οικοδομικές εργασίες.
Σε επιστολή που εστάλη στη Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και σε κάθε αρμόδιο υπουργό της ελληνικής κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό πέρσι τον Σεπτέμβριο, αναφέρεται ότι οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες στο θέμα και έρευνες που έγιναν σε άλλες χώρες έχουν δείξει, πως κατά τους ψεκασμούς διασπείρονται ιδιαίτερα τοξικά και επικίνδυνα, τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για το περιβάλλον, βαρέα μέταλλα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρονται μικροσωματίδια αλουμινίου και άλατα βαρίου. Τα οποία καταλήγουν στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και στο έδαφος. Με αποτελέσματα δυσμενή στην ανθρώπινη υγεία, την τροφική αλυσίδα και τη βιόσφαιρα γενικότερα. Οι επιπτώσεις στην υγεία, εάν αυτοί οι ψεκασμοί με αλουμίνιο και βάριο επιβεβαιωθούν, είναι εξαιρετικά σοβαρές. Μπορούν να προκαλέσουν Αλτσχάιμερ, υπέρταση, ρινικές αιμορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονία. Το βάριο παρεμποδίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Κρίσιμα ερωτήματα για τα chemtrails

1) Γιατί διενεργούνται αυτοί οι αεροψεκασμοί;
2) Ποιοι έχουν δώσει τη σχετική άδεια πτήσεων τους πάνω από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Επικράτεια;
3) Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος των επιχειρήσεων;
4) Γιατί δεν απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών μας;
5) Γιατί δεν έγιναν οι απαραίτητες έρευνες;
Από "ΝΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ"

2 σχόλια

  1. Ποιοι θα μας απαντησουν.Οι ξεφτιλισμενες μαριονετες των Εβραιοαμερικανων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια επισης ενδιαφερουσα στρατιωτική εφαρμογή είναι η αυξηση της συγκεντρωσης βαρέων μετάλλων σε ζώντες οργανισμούς ετσι ώστε αυτοί να είναι διακριτοί από το διάστημα μέσο δορυφόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου