Η ιθαγένεια δεν είναι εμπόρευμα...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ιθαγένεια δεν είναι εμπόρευμα...!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες Πραγματικά είναι αδιανόητο πως κάποιοι συνέλληνες μας οι οποίοι ενώ αντιστέκονται από την μια πλευρά στην απόδ...


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
Πραγματικά είναι αδιανόητο πως κάποιοι συνέλληνες μας οι οποίοι ενώ αντιστέκονται από την μια πλευρά στην απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους μετανάστες, συμφωνούν στην απόδοση αυτής σε ένα μικρό μέρος των μεταναστών. Κύριοι η ιθαγένεια δεν είναι αντικείμενο προς εμπορευματοποίηση.
Θα το λέμε μέχρι να το συνειδητοποιήσετε. Ιθαγένεια με απλά λόγια είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει! Κανένας από τους δύσμοιρους, κατά τα άλλα, αυτούς ανθρώπους δεν ανήκει στην Ελλάδα και ούτε η Ελλάδα ανήκει σε αυτούς…! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι γηγενείς Έλληνες, όπως ιθαγενείς στην Αλβανία είναι οι γηγενείς Αλβανοί και ούτω καθ’ εξής. Η ιθαγένεια δεν είναι είδος προς πώληση και παραχώρηση σε ανθρώπους οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το Ελληνικό έθνος!
Για το μοναδικό το οποίο θα μπορούσαμε να συζητούμε και να διαπραγματευτούμε είναι η απόδοση υπηκοότητας. Υπηκοότητα είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος. Χωρίς να του ανήκει το κράτος δηλαδή και χωρίς αυτός να ανήκει στο κράτος. Φυσικά και πάλι με αυστηρές προϋποθέσεις, όπως ισχύει και στην υπόλοιπη Ευρώπη και ίσως και ακόμα πιο αυστηρές λόγω της γεωγραφικής θέσης μας. Φυσικά και η απόδοση υπηκοότητας με την σημερινή κατάσταση δεν θα ήταν στρατηγικά ορθή για το εθνικό μας συμφέρον. Θα πρέπει να προηγηθεί καταγραφή των ανθρώπων αυτών και θέσπιση ποσόστωσης με κριτήρια τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην χώρα, την καταγωγή των ανθρώπων αυτών καθώς δεν θα είναι ορθό το 80% για παράδειγμα να προέρχεται από μια χώρα για ευνόητους λόγους, την οικονομική τους αυτονομία και φυσικά το κράτος θα γνωρίζει ποιοι είναι, που μένουν, που δουλεύουν και ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να μπορεί να τους εντοπίσει. Όπως και εμάς δηλαδή. Τέρμα τα παιχνίδια κύριοι. Η ιθαγένεια δεν πωλείται. Θα βρείτε σύσσωμο τον Ελληνισμό απέναντί σας. Το γεγονός και μόνο ότι βιάζεστε κύριοι του ΠΑΣΟΚ να περάσετε τόσα ανθελληνικά μέτρα τόσο γρήγορα σημαίνει ότι έχετε δεσμευτεί να το πράξετε. Έχετε δεσμευτεί στους ανωτέρους σας. Έχετε δεσμευτεί σε αυτούς που θέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδος, τον αφελληνισμό και την απεθνικοποίηση της. Θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ξεπουλήσει την Ελλάδα. Αφυπνισθείτε Έλληνες!
..(( Λ ))..

2 σχόλια

  1. Ως Δικηγόρος, θα ήθελα να κάνω μια μικρή διόρθωση, ως προς την χρήση των όρων, επειδή το ακούω πολύ τώρα τελευταία: Στο ελληνικό δίκαιο δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ διάκριση μεταξύ "ιθαγένειας" και "υπηκοότητας". Οι δύο όροι είναι νομικά ισοδύναμοι, γι' αυτό άλλωστε όλοι οι Έλληνες Πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις. Αυτό που εννοείτε -και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας- είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η αναγνώριση της ιδιότητας του ιθαγενή, αυτοδίκαια με τη γέννηση, η οποία ενεργοποιείται (όπως ισχύει για όλους μας) με την εγγραφή στο οικείο Δημοτολόγιο και διαφορετικό η απόδοση ιθαγένειας με ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, που αποτελεί μια ειδική διοικητική διαδικασία, στην οποία η ελληνική ιθαγένεια αποκτάται μετά την ενηλικίωση και αφού έχει ελεχθεί αν πραγματικά αυτός που επιθυμεί να γίνει ΈΛληνας πολίτης έχει ενταχθεί στη ελληνική κοινωνία και τρέφει για τους Έλληνες αισθήματα εθνικής αλληλεγγύης, όπως άλλωστε απαιτεί το Ελληνικό Σύνταγμα (25 παρ. 4).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνέλληνα εμείς αναφερόμαστε καθαρά στην έννοια των όρων. Και η ετοιμολογία των όρων είναι αυτή που αναφέραμε στην ανάρτηση μας. Υπάρχει σαφέστατα διαφορά και μάλιστα μεγάλη. Σε οποιοδήποτε λεξικό και αν ψάξετε θα το δείτε. Τώρα αν όπως λέτε στο ελληνικό δίκαιο δεν υπάρχει διαχωρισμός, που έτσι είναι, αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα ορθό προς την απόδοση της ιθαγένειας. Το γεγονός αυτό αποτελεί παθογένεια καθώς διαστρεβλώνει εσκεμμένα τις έννοιες προς εξυπηρέτηση περιέργων σκοπών και συμφερόντων, όπως το συγκεκριμένο ζήτημα που προωθεί η κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι πως οι 2 όροι έχουν τεράστια διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου