Κατάπτυστο ερωτηματολόγιο του CNN για τη… "Μακεδονία"! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κατάπτυστο ερωτηματολόγιο του CNN για τη… "Μακεδονία"!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN προβάλλει στα θέματα της Ευρώπης ένα θέμα με τίτλο «Πόσα γνωρίζετε για ...


Στην επίσημη ιστοσελίδα του το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN προβάλλει στα θέματα της Ευρώπης ένα θέμα με τίτλο «Πόσα γνωρίζετε για τη “Μακεδονία”» και διατυπώνει το εξής καταπληκτικό ερώτημα:
«Ποια γειτονική χώρα εποφθαλμιά το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας επειδή μια περιοχή της αποκαλείται επίσης Μακεδονία;», δίνοντας ως... επιλογές τις Ελλάδα, Αλβανία, Τουρκία.

Υπάρχει και άλλη μια σειρά παρόμοιων ερωτήσεων. Δείτε και φρίξτε, στο
http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/05/04/ilist.macedonia.knowledge.quiz/index.html?iref=mpstoryview
Στο τέλος του ερωτηματολογίου αν απαντήσετε… σωστά θα πάρετε και συγχαρητήρια!
Για το θέμα έχει κάνει ήδη ερώτηση στη βουλή – ποιος άλλος – ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ρωτά τον Γιώργο Παπανδρέου τι προτίθεται να κάνει η ελληνική κυβέρνηση για το όλο θέμα. Κυριάκο θέλει και ερώτημα: Απολύτως τίποτα!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου