Καιρός να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καιρός να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας!

Γράφει ο   ΣΠΥΡΙΔΩΝΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Καιρός να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Να σταματήσουμε εν τη γενέσει της την ύστατη άλωση που μας...


  • Καιρός να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.
  • Να σταματήσουμε εν τη γενέσει της την ύστατη άλωση που μας κάμουν άνθρωποι μολυσμένοι έως τα μύχια της βρώμικης ψυχής τους.

Να διώξουμε τους ωραιοποιητές της ασχήμιας και τους ληστές της πατρίδος με την δική μας πανώρια ψυχή που γυρεύει κάθαρση και σάρωμα της ανθελληνικής λέρας. Τώρα πια κανείς άλλωστε δεν μπορεί να μας πει ευφάνταστους δίχως να χαρακτηριστεί προδότης.

Οι προδότες έχουν γίνει εξουσία. Δικοί τους άνθρωποι λέγουν ότι οι ύαινες της σιωνιστικής νέας τάξεως πραγμάτων γυρεύουν επαναχάραξη συνόρων και διάλυση των εθνικών στρατών. Στην πατρίδα μας το καθεστώς των δωσίλογων έχει προχωρήσει ήδη στην συρρίκνωση στρατοπέδων και στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις τη στιγμή που πλοία και αεροπλάνα έχουν να αντιμετωπίσουν τον πρόσθετο εχθρό τής ελλείψεως καυσίμων. Το δε στρατηγείο του διεθνιστικού νεοταξισμού, οι ΗΠΑ, ονομάζουν διαρκώς και προκλητικά τα Σκόπια ως «Μακεδονία», λέγοντας πως πρέπει να βρεθούν γρήγορες λύσεις ώστε αυτά και οι λοιποί βαλκάνιοι υπάλληλοί τους να μπουν στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ.

Ακλόνητη πεποίθηση του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος είναι πως τα εσωτερικά μας ζητήματα με πρώτη την επιλεγόμενη κρίση συνδέονται άμεσα με τις ανοικτές εθνικές μας υποθέσεις. Τα ίδια τα εθνοκτόνα μνημόνια με την πρόβλεψη ρήτρας ακόμη και για κατασχέσεις δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας παράλληλα με την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας αποτελούν την ατράνταχτη αλήθεια των λεγομένων μας.

Ο ίδιος ο Αρσένης που προειδοποιεί για τον άμεσο κίνδυνο εθνικού ακρωτηριασμού είναι άνθρωπος που έχει εμπειρία από τον καιρό των Ιμίων τα οποία έστησαν άλλωστε οι επάρατοι νεοταξίτες μαζί με το πάντα ένοχο και δυσώδες πολιτικό «μας» σύστημα για να ανοίξουν διαύλους που οδηγούν στον ελληνικό γεωφυσικό πλούτο. Για να έρθει μετά το ευρώ και να μας βάλει στις ράγες τής τεχνητής «χρεοκοπίας».

Λησμονήσαμε πολύ γρήγορα τις αθάνατες σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες. Και μαζί με τις πατρίδες μας λησμονήσαμε την φυσική νομοτέλεια πως ο δολοφόνος στη διεθνή πολιτική σκακιέρα γυρνάει πάντοτε να γυρέψει και τον υπόλοιπο λογαριασμό σαν δει πως ο ηττημένος λιγοπίστησε και άφησε ανοικτή την θύρα της εθνικής του άμυνας. Αλίμονο όμως, λησμονήσαμε με ακόμη χειρότερο τρόπο την ιστορία μας και τις ελληνικές ψυχές που μαρτύρησαν για το Θεό και τη Φυλή μας δείχνοντας αγνωμοσύνη. Και έτσι γίναμε υπόλογοι της απραξίας στερούμενοι διδαχών εκ των παλαιών ατοπημάτων.

Αυτόν τον παλαιό λογαριασμό έρχεται να εκταμιεύσει ο αιώνιος γυρολόγος δυνάστης και εχθρός του ελληνισμού μας. Την δική μας πατρίδα έρχεται να εξαφανίσει για να πάρει άνετος μετά τα παγκόσμια ηνία. Και για τις επιθέσεις των δικών του υποτακτικών σε βάρος του Ελληνικού Εθνικισμού δεν ανησυχούμε διόλου. Μας δυναμώνουν, μας πεισμώνουν και μας φωτίζουν το δρόμο για την ανάσταση της Ελλάδος. Είναι ο δρόμος που οδηγεί στο ζέσταμα των ελληνικών καρδιών και στο εγερτήριο για την επάνδρωση της Εθνικής μας Φρουράς. Το αγκάλιασμα ενότητας για τους Έλληνες και η Λαϊκή Εθνικιστική Αντεπίθεση ενάντια στα αρπαχτικά που θέλουν να μας σώσουν τάχα καθιστάμενους ελαφρύτερους σε πόρους και πατρίδα!

Κακώς την υπολόγισαν την ψυχολογία του λαού μας όλοι τούτοι οι μακρυχέρηδες που μας έχουν ζώσει, από την μέσα και από την έξω πλευρά του τείχους. Να ξεριζώσουν αγάπη και πίστη από μέσα μας για την πατρογονική μας κληρονομιά. Έξυπνη βέβαια η προσπάθεια που κάνουνε για να μας νοθεύουν εθνοφυλετικά με τους νέους λαθρομεταναστευτικούς μπραίμηδες. Και η τακτική του τεμαχισμού σε δόσεις του σαλαμιού ώστε να μην γίνει αντιληπτός ο τελικός στόχος θα μπορούσε ίσως να αποδώσει. Όμως η αλαζονεία για την γρήγορη επίτευξη του στόχου τούς τα χαλάει. Θέλει λέει ο λαός μας να κρυφτεί η εκδιδόμενη γυνή και η χαρά δεν την αφήνει.

Την χαρά του μισελληνισμού τους την χαλάμε και εμείς οι «ζημιάρηδες» Έλληνες Εθνικιστές με όλη την έννοια του όρου. Από την μια πλευρά του λόφου είναι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες που φτυστοί ίδιοι με τα αφεντικά τους προχωρούν στην έσχατη υποθήκευση και την τελική παράδοση της ακόμη πιο μικρής Ελλάδος με τους Έλληνες αποστεωμένους στην αγκαλιά του νεοταξικού κτήνους.

Και από την άλλη πλευρά του λόφου είναι οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές, Πατριώτες άκαμπτοι που δεν λησμονούν το Πέραν και το Κορδελιό, την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη και καμία σκλαβωμένη ελληνική πατρίδα από την Βόρειο Ήπειρο έως τον Πόντο. Ζητάμε μια πατρίδα βαθύτατα ελληνική από το λαό έως την εξουσία και από την κοινωνική ανάπτυξη μέχρι την εθνική αποκατάσταση, γιατί εμείς δεν αφήνουμε ξεκλείδωτη την εθνική μας άμυνα.

Έχουν ξαμολήσει βέβαια όλους τους σκελετούς τους, κρατικούς και παρακρατικούς, οι πρώην ιδεολογικοί αντίπαλοι εναντίον μας. Όμως ο ελληνικός λαός δεν κλονίζεται και δεν τρομάζει. Είναι δίπλα στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κάθε μέρα και πιο πολύ. Στηρίζει μαζί με εμάς την Πίστη και τον Ελληνικό Στρατό. Το ποτάμι του καθαρού ελληνισμού έρχεται ορμητικό για Πατρίδα Ελεύθερη και Μεγάλη, Κραταιά και Αυτοκρατορική. Έχε γεια αγαπημένη Ελλάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου