Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερό ζητά ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερό ζητά ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα! (Video)

Σύμβουλος  του Ομπάμα το  ζητάει   αυτό ! Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση τ...

Σύμβουλος του Ομπάμα το ζητάει αυτό!

Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγωνταιχημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.

Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος! Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο.

Δείτε το βίντεο



Πηγή

1 σχόλιο

  1. Λυπάμαι όλους τους βλάκες της Υφηλίου που νομίζουν οτι αυτοί θα ζήσουν και εμείς θα πεθάνουμε. Αγαπητέ μου εμείς θα κάνουμε παιδιά και θα μαζεύουμε βότανα και εσείς θα είστε άχρηστοι με τα χημικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου