Το φιάσκο μιας ανύπαρκτης «συμφωνίας» Τσίπρα-Ζάεφ και πως με την προπαγάνδα κοροϊδεύεται ένας ολόκληρος λαός. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το φιάσκο μιας ανύπαρκτης «συμφωνίας» Τσίπρα-Ζάεφ και πως με την προπαγάνδα κοροϊδεύεται ένας ολόκληρος λαός.

Μας έβρισαν, μας χλεύασαν, μας είπαν «εθνίκια» και δεν σέβονται ούτε υπολογίζουν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ αίσθημα των Ελλήνων Γράφει ο Ιωάννης...


Μας έβρισαν, μας χλεύασαν, μας είπαν «εθνίκια» και δεν σέβονται ούτε υπολογίζουν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ αίσθημα των Ελλήνων


Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Είναι κάποιες φορές που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις αυτό που βέβαια, όταν γνωρίζουμε πως ο Χίτλερ από το 1932 είχε δημιουργήσει στην Κυβέρνησή του υπουργείο προπαγάνδας και μέσω αυτής της δραστηριότητας,  μπόρεσε και  έπεισε  τους Γερμανούς  ότι δεν χρειάζεται η Βουλή διότι κάνει κακό στην Γερμανία και κατάργησε χωρίς αντιδράσεις την Γερμανική Βουλή και έγινε μονάρχης και δικτάκτορας,  βλέποντας αυτό, θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε  σε τι επιστημονικά  επίπεδα  έχουν εξελίξει σήμερα, αυτό που λέγεται προπαγάνδα.

Και «χοντρικά» για να δώσουμε τον ορισμό της προπαγάνδας, είναι η προσπάθεια να πείσω κάποιον  για κάτι που δεν υπάρχει και δεν υφίσταται.

 Και στην προκειμένη περίπτωση του Σκοπιανού ζητήματος,  προσπαθούν  με όλη αυτή την εικονική πραγματικότητα που έφτιαξαν, να πείσουν τον Ελληνικό λαό πως με ένα τηλεφώνημα του Ζάεφ στον Τσίπρα, έγινε η συμφωνία για το όνομα του κρατιδίου και παραδώθηκε από τον Τσίπρα το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, ενώ είναι κάτι που δεν έγινε, κάτι που δεν υπάρχει και κάτι που δεν υφίσταται.

Σαφώς μπορεί να είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει αν μπορούσε ο ανθέλληνας Πρωθυπουργός μας, αλλά αυτό ας το συζητήσει με τον ψυχίατρό του, γιατί έναν σοβαρό άνθρωπο και γνώστη του πολιτεύματος της Ελλάδος,  δεν τον ενδιαφέρουν  καθόλου οι κρυφοί πόθοι, τα όνειρα και τα πάθη του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Αυτό που παρακολουθούμε τις  τελευταίες μέρες, είναι ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ από  Πρωθυπουργούς και υπουργούς,  που έχουν ξεφτιλήσει κάθε έννοια πολιτικού, έχοντας καταντήσει ηθοποιοί.  

Γιατί όμως λέτε να το κάνουν αφού στην ουσία πρόκειται για ΘΕΑΤΡΟ που δεν έχει ΚΑΜΙΑ νομική, πολιτική, Συνταγματική και Διεθνή ισχύ;

Διότι όπως σας είπα πρόκειται για προπαγάνδα,  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ αλλά και τον λαό των ΣΚΟΠΙΩΝ,  για κάτι που δεν υφίσταται.

Διότι γνωρίζουν οι «σεναριογράφοι» της προπαγάνδας, πως αν μπορέσουν και  ΠΕΙΣΟΥΝ τον λαό,  πως «έγινε» αυτό που στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, τότε αγαπητά μου Ελληνόπουλα,  ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ για να μπορέσουν  ΝΑ το ΚΑΝΟΥΝ...!!!

Έτσι δουλεύει η προπαγάνδα  επάνω στην συνείδηση του λαού και δυστυχώς  πέφτουν στην παγίδα και μορφωμένοι άνθρωποι. Διότι  παρακολουθούν το «ΘΕΑΤΡΟ» που παίζεται,  ακούν την προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και τους υπόλοιπους  «κομπάρσους» όπως ο «Κούλης» και αρχίζουν να «τρελένονται» φωνάζοντας δεξιά και αριστερά ... «προδότες»... «προδότες» που δώσατε το όνομα,  ενώ θα έπρεπε να γελάνε και να του λένε: «άντε ρε ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ να πάρεις τα χάπια σου, που φαντάζεσαι ότι είσαι ο «Μέγας Ναπολέων» ή κάποιος  σημερινός Κιμ Γιονκ Ουν της Ελλάδος, και νομίζεις ότι έχεις ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ  και ότι μπορείς να αποφασίζεις  για το όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ, όταν από μόνος σου μπορείς να αποφασίσεις μόνο για το τι σώβρακο θα βάλεις»...!!!

Αυτό έπρεπε να του πούν αλλά που είναι οι σημερινοί πολιτικοί άνδρες;;;

Ο ΜΟΝΟΣ που μέχρι τώρα αντιμετώπισε με πολιτική  σοβαρότητα όλο αυτό το ΘΕΑΤΡΟ που βλέπει να παίζεται μπροστά του, είναι ΜΟΝΟ ο πρόεδρος των ΣΚΟΠΙΩΝ  Γ.Ιβανόφ που αρνήθηκε να συζητήσει με τον Ζάεφ και τον Ντιμιτρόφ και μετά από δύο λεπτά  συνάντησης τους πέταξε έξω.  Διότι αυτός δεν συμμετέχει στο ΘΕΑΤΡΟ των εντυπώσεων που παίζεται  και ξέρει πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ μπορεί να μιλάει και να διαπραγματεύεται για το όνομα του κράτους των ΣΚΟΠΙΩΝ με βάση το Σύνταγμα των Σκοπίων και όχι ο Ζάεφ ή ο υπ. εξωτερικών Ντιμιτρόφ.

Εκεί υπήρξε τουλάχιστον ΕΝΑΣ σοβαρός πολιτικός άνδρας.

Εδώ  όλοι τους είναι ή ΗΘΟΠΟΙΟ ή κομπάρσοι,  σε αυτό το ΘΕΑΤΡΟ  της πολιτικής γελειότητας που παρακολουθούμε.

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα.

Στην πραγματικότητα  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ μεταξύ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΣΚΟΠΙΩΝ  που να έχει διακρατική, Συνταγματική και Διεθνή ισχύ.

Γι’ αυτό και το ΝΑΤΟ ναι μεν «συνεχάρη» την «συμφωνία» αλλά  διεμύνησε μέσω του Γ.Γ. Γενς Στόλτενμπεργκ , ότι: “Πρόσκληση στα Σκόπια θα γίνει μόνο με την τελική διευθέτηση του ονόματος».  Και προσέξτε τα λέει «Σκόπια» και όχι με τον όρο «Μακεδονία». Και λέει «με την τελική διευθέτηση του ονόματος»,  διότι αυτός ξέρει πως για να γίνει, πρέπει να έχει ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων και να το έχει υπογράψει και ο Πρόεδρος των Σκοπίων κ. Γ.Ιβανόφ.

Οι δηλώσεις  του Πρωθυπουργού Τσίπρα, περί διακρατικών  «συμφωνιών» ονόματος  «βόρεια, νότια, ή παρδαλή Μακεδονία» μέσω τηλεφώνου ή με .. ραβασάκι  από Ζάεφ και με «ραντεβού» μετά για καφέ και  για υπογραφή  των .. «τηλεφωνικών συμφωνιών»  στις .... ΠΡΕΣΠΕΣ,  αποτελούν την ΠΛΗΡΗ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ της κάθε έννοιας «εξωτερικής πολιτικής».

Πρόκειται καθαρά για μία προσπάθεια  δημιουργίας ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ  που στοχεύει αποκλειστικά και μόνο την κοινή γνώμη του Ελληνικού αλλά και του Σκοπιανού λαού.

Διότι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο θέμα και στα δύο κράτη που δεν ξεπερνιέται εύκολα από τον λαό  και αυτό φυσικά δεν το παρουσιάζουν στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο από την πλευρά μας ότι δεν δίνουμε  με κανέναν προσδιορισμό  το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.  Είναι και το ότι οι Σκοπιανοί από την πλευρά τους δεν θέλουν κανένα άλλο όνομα εκτός από το .. «σκέτο» «Μακεδονία» γιατί έτσι τους έφτιαχναν και αυτό τους έλεγαν εδώ και σαράντα χρόνια.

Και τώρα συμβαίνει το εξής:

Βάζουν τα πολιτικά  πιόνια από την Ελλάδα και τα Σκόπια να κάνουν υποτίθεται «τηλεφωνικές συμφωνίες»  χωρίς φυσικά να έχουν καμια ισχύ  και να το προβάλλουν αυτό με τα Σιωνιστικά ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο,  μόνο και μόνο για να αρχίσουν να μαλακώνουν τις αντιδράσεις του λαού και από τις ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Οι αρμόδιοι των δύο κρατών, που νομιμοποιούνται από το Σύνταγμά τους να συνάπτουν διακρατικές συμφωνίες  και να τις υπογράφουν δίνοντας τους ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΧΥ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, είναι κατά το Σύνταγμα των Σκοπίων ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του κράτους και κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις διακρατικές συμφωνίες και συμβάσεις απαιτούνται τα 3/5 της ολομέλειας, δηλαδή 180 ψήφοι και όχι 151.

Οι τηλεφωνικές «συμφωνίες»  του Τσίπρα με τον Ζάεφ, που αποφασίζουν από μόνοι τους για διακρατικά θέματα, πίνοντας καφεδάκι στις Πρέσπες, κατατάσσονται στα πανηγύρια της πολιτικής.  

Στα ίδια πανηγύρια της πολιτικής κατατάσσεται και η «πρόταση μομφής» του «Κούλη» που σκοπό έχει να αποπροσανατολήσει λίγο την κοινή γνώμη, από το επίμαχο θέμα της επιχειρούμενης προπαγάνδας, βάση της οποίας, «παραχωρείτε το όνομα της Μακεδονίας».

Έτσι θα κερδίσουν και λίγο χρόνο κοροϊδεύοντας τον λαό με συνηθισμένα «πυροτεχνήματα» και ... «αντιρρήσεις», ελπίζοντας να μαλακώσουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων και να εκτονωθούν μέσω διαφόρων συλλαλητηρίων που σιγά σιγά θα εξασθενούν.

Αυτό ελπίζουν να γίνει, ώστε όταν θα φέρουν για ψήφισμα στην Βουλή την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, να υπάρχουν οι μικρότερες δυνατές αντιδράσεις,  αφού θα έχουν εκτονωθεί με  το συνεχές  μπλά μπλά και τελικά θα μείνουν οι αντιρρήσεις στο επίπεδο του μπλα μπλά και αυτοί θα ψηφίσουν την παράδοση του ονόματος, για το «καλό των λαών και την ειρήνη»...

Εγώ προτείνω ΕΝΑ και μόνο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, την ημέρα που θα θελήσουν να φέρουν για ψήφισμα στην Βουλή την προδοσία της Μακεδονίας. Μόνο εκείνη την ημέρα θα χρειάζεται.  Όλοι θα τους περιμένουμε εκεί, και ας τους πάρει όλη νύχτα. Αν ψηφίσουν υπέρ της προδοσίας της Μακεδονίας, δεν θα βγεί κανένας τους έξω.          Και επειδή ξέρω πως γι’ αυτήν την περίπτωση έχουν την υπόγεια γραμμή του μετρό που καταλήγει στον Φλοίσβο, επειδή ακριβώς το ξέρω, τους το λέω για να το ξέρουν κι’ αυτοί.      

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ και τώρα αρχίζουν και το καταλαβαίνουν αλλά τώρα είναι ΑΡΓΑ και δεν μπορούν να κάνουν πίσω.

Μας έβρισαν, μας χλεύασαν, μας είπαν «εθνίκια» και δεν σέβονται ούτε υπολογίζουν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ αίσθημα των Ελλήνων.

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ
ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com

3 σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου