Άστραψε και βρόντηξε ο Κος Βελόπουλος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άστραψε και βρόντηξε ο Κος Βελόπουλος

Σήμερα το πρωί σε εκπομπή της ΝΕΤ ξεσπάθωσε ο κύριος Βελόπουλος ,βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Συγκεκριμένα είπε " Να φύγει επιτέλους το κράτος...


Σήμερα το πρωί σε εκπομπή της ΝΕΤ ξεσπάθωσε ο κύριος Βελόπουλος ,βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Συγκεκριμένα είπε " Να φύγει επιτέλους το κράτος από το κόμμα και το κόμμα από το κράτος" εννοώντας ότι επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει η κομματικοποίηση των πάντων και πως όποιος κυβερνά θα πρέπει να δρα με βάση τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων και όχι με γνώμονα το βόλεμα των δικών τους παιδιών ,κάτι που το έχουμε δει από 2 κόμματα ( Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ ), αλλά φυσικά και στοχοποιώντας τον συνδικαλισμό σε όλους τους τομείς. Σίγουρα συμφωνούμε όλοι στο γεγονός ότι ο συνδικαλισμός είναι μεγάλη μάστιγα στη χώρα μας. Σε λίγο ο συνδικαλισμός ,αφού έχει πλέον εισχωρήσει για τα καλά στα πανεπιστήμια ,θα μπει και στα σχολεία! Τα παιδία μας συνδικαλιστές από τα 14.Επιτέλους δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο αυτή η κατάσταση. Πρέπει να απεμπλακούμε από το κατεστημένο του συνδικαλισμού σε όλους τους τομείς. Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ συνέχισε λέγοντας " Έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση οι δημοσιογράφοι και τα Μ.Μ.Ε που χάιδευαν τα αυτιά των "εξεγερμένων νέων" που έσπαγαν και έκαιγαν και πως επιτέλους πρέπει να καταργηθεί το άσυλο ". Ένα άσυλο , συμπληρώνουμε εμείς, που δεν αποτελεί άσυλο ελεύθερης διακίνησης ιδεών καθώς δεν τολμάει φοιτητής ο οποίος συμμετέχει σε γενικές συνελεύσεις να πει ότι δεν θέλει κατάληψη αφού θα φύγει "μαύρος" από το αμφιθέατρο. Αντίθετα το άσυλο με την σημερινή μορφή αποτελεί άσυλο ελεύθερης διακίνησης μολότοφ.
..(( Λ ))..

3 σχόλια

  1. Απόλυτα δίκαιο έχει ο κ. Βελόπουλος. Το άσυλο κατάντησε πηγή κακών (μολότωφ, τρομοκρατία, ναρκωτικά). Είναι καιρός να τελειώνουμε με το άσυλο, τους κουκουλοφόρους και τους λογής λογής επαναστάτες. Μετά το 1821 δεν υπάρχουν επαναστάσεις παρά μόνο πραξικοπήματα και ανταρσίες. Η δημοκρατία πρέπει να αμυθεί δυναμικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "καθώς δεν τολμάει φοιτητής ο οποίος συμμετέχει σε γενικές συνελεύσεις να πει ότι δεν θέλει κατάληψη αφού θα φύγει "μαύρος" από το αμφιθέατρο"

    Έχεις προσωπική εμπειρία και το λές; Έχεις περάσει απέξω από πανεπιστήμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου με όλο το σεβασμό μάλλον εσύ δεν έχεις περάσει ούτε μέσα αλλά ούτε έξω από πανεπιστήμιο αφού πιστεύεις ότι υπάρχει ελευθερία λόγου μέσα στα πανεπιστήμια και ακόμα περισσότερο μέσα στα αμφιθέατρα, όπου κάτω από " δημοκρατικές" διαδικασίες λαμβάνονται οι αποφάσεις από τις γενικές συνελεύσεις των παρατάξεων. Στις οποίες αν δεν γνωρίζεις ,συνήθως οι φοιτητές της ΠΚΣ και των υπολοίπων αριστερών παρατάξεων αποτελούν την πλειοψηφία. Όχι γιατί είναι στην πραγματικότητα οι περισσότεροι αλλά γιατί είναι συσπειρωμένοι ενώ οι υπόλοιποι φοιτητές διακατέχονται από ένα αίσθημα " ΩΧΑΔΕΦΙΣΜΟΥ" του στυλ..."που να τρέχουμε τώρα σε συνελεύσεις". Οι λιγότεροι λοιπόν αναλογικά που βρίσκονται μέσα στα αμφιθέατρα και είναι αντίθετοι προς τις ορέξεις των παρατάξεων της αριστεράς πίστεψέ με δέχονται προπηλακισμούς βρισιές και πολλές φορές τα πράγματα παρεκτρέπονται. Είναι αυτό δημοκρατική διαδικασία και ελεύθερη διακίνηση ιδεών; Το να μην τολμά να μιλήσει κάποιος άλλος που εκπροσωπεί κάτι αντίθετο μέσα σε ένα αμφιθέατρο είναι φυσιολογικό; Και για να πάρεις την απάντηση σου έχω περάσει μέσα από πανεπιστήμιο, τελείωσα τις σπουδές μου και υπήρξα και ενεργό μέλος παράταξης διαφορετικών ιδεών από αυτών τις ΠΚΣ , του ΔΙΚΤΥΟΥ και των ΕΕΑΚ. Οπότε όπως καταλαβαίνεις διαθέτω κάποια γνώση σε αυτά που λέω. Αν σε κάλυψα είναι ειλικρινά χαρά μου!
    ((Λ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου