Εννέα αιολικά πάρκα θα κατασκευάσει η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» σε οκτώ νησιά του Αιγαίου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εννέα αιολικά πάρκα θα κατασκευάσει η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» σε οκτώ νησιά του Αιγαίου

Εννέα αιολικά πάρκα προστίθενται στο Χαρτοφυλάκιο της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» για την ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας της νησιωτικής Ελλάδας μ...


Εννέα αιολικά πάρκα προστίθενται στο Χαρτοφυλάκιο της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» για την ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας της νησιωτικής Ελλάδας με επένδυση που φθάνει τα 60 εκατ. ευρώ.Τα εννέα πάρκα θα κατασκευαστούν στη νησιωτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη (2), τη Σάμο (2), την Πάρο, τη Λέσβο, τη Ρόδο, τη Σίφνο και τη Λήμνο. Ανάδοχος όλων των έργων είναι η εταιρεία ENERCON.
«Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες συνεχίζει το έργο της, προωθώντας δυναμικά την ανάπτυξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
» Η απόφασή μας να επενδύσουμε στην ανάπτυξη 9 Αιολικών Πάρκων μικρής ισχύος στη νησιωτική Ελλάδα υπαγορεύεται από το αίσθημα ευθύνης που έχουμε απέναντι στην περιφέρεια» δήλωσε ο Δρ Αν.Γκαρής, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ. Η κατασκευή και παράδοση των έργων από την ENERCON στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες, θα ολοκληρωθεί σε 12 μήνες για τα έργα σε Ρόδο, Πάρο, Λέσβο και Σίφνο και σε 24 μήνες για τα έργα σε Κρήτη, Λήμνο και Σάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου