Απετράπη ο διεθνής εξευτελισμός της Ελλάδος! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απετράπη ο διεθνής εξευτελισμός της Ελλάδος!

Γράφει ο: Βασίλειος Κόκκινος Οι γεωργοί της περιοχής Ηρακλείου Κρήτης, όπου πλειοψηφούν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασαν να μεταφέρουν τα τ...


Γράφει ο: Βασίλειος Κόκκινος

Οι γεωργοί της περιοχής Ηρακλείου Κρήτης, όπου πλειοψηφούν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασαν να μεταφέρουν τα τρακτέρ τους στον Πειραιά, υποκινούμενοι προφανώς από πολιτικούς της Αντιπολιτεύσεως.
Ήθελαν να παρελάσουν με αυτά στους δρόμους της πρωτευούσης και ίσως να τους καταλάβουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη αποδοχή όλων των αιτημάτων τους.
Τους συνόδευσε μάλιστα και η Νομάρχης Ηρακλείου, αν και εκπροσωπεί επισήμως το Κράτος.
Οι προσκείμενοι στην Αντιπολίτευση ραδιοφωνικοί σταθμοί, υποδέχθηκαν τους επιδρομείς με "αλαλαγμούς" συμπαραστάσεως και προέβαλαν συνεχώς τα αιτήματά τους.
Ο εκφωνητής ενός τούτων δε, αξίωνε να υποδεχθεί τους Κρήτες στον λιμένα του Πειραιώς ο αρμόδιος Υπουργός ή έστω οι Υφυπουργοί, για να ακούσουν τα αιτήματά τους!
Ευτυχώς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, υπό την αποφασιστική, συνετή και σταθερά ηγεσία του σημερινού αναπληρωτού Υπουργού κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, πρώην Εισαγγελέως, αξιοποίησε τις ικανότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και απέτρεψε ένα ακόμη διεθνή εξευτελισμό της χώρας.
Εμπόδισε τη μετακίνηση των τρακτέρ και εξανάγκασε τους συμπατριώτες του να σταθμίσουν το άστοχο και άσκοπο της ενεργείας τους, να επανέλθουν δε στην Κρήτη, παρά τις αντίθετες προτροπές, τόσο στελεχών του ΠΑΣΟΚ όσο και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζει κάθε προσβολή της δημοσίας τάξεως!
Ήταν φυσικό και δικαιολογημένο η Αστυνομία, προκειμένου να ματαιώσει τη μετάβαση των τρακτέρ στην Αθήνα και τα σχέδια των προκλητικών "επισκεπτών" του Πειραιώς, να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για τη διάλυση της συγκεντρώσεως αυτών και των υποστηρικτών τους στον λιμένα.
Το ότι συνέπεσε την ώρα εκείνη να μεταβεί - υποτίθεται όλως τυχαίως και απροβλέπτως - ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, δεν καθιστά την ενέργεια της Αστυνομίας ανεπίτρεπτη.
Άλλωστε, από τις σκηνές που προβλήθηκαν στα τηλεοπτικά δίκτυα, προκύπτει, ότι μόνον ο κ. Παπανδρέου φαινόταν να ενοχλείται από τα δακρυγόνα και να χρησιμοποιεί το μαντήλι του, ενώ, τα περιστοιχίζοντα αυτόν στελέχη του, δεν έδειχναν να ενοχλούνται.
Κατά το άρθρο 11 παρ. 1 του Συντάγματος, οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ησύχως και αόπλως.
Οι δύο όμως αυτές προϋποθέσεις, αγνοούνται συστηματικώς από τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς, που τάσσονται υπέρ των διαδηλωτών και όταν φέρουν καδρόνια, λίθους και λοστούς, για να θρυμματίσουν προθήκες καταστημάτων και αυτοκίνητα ή να επιτεθούν κατά αστυνομικών.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση των Κρητών, και μόνο το γεγονός ότι ήθελαν να πραγματοποιήσουν διαδήλωση επιβαίνοντες των τρακτέρ, καθιστά τη συγκέντρωσή τους καταφανώς παράνομη, υπεχρέωνε δε την Αστυνομία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή της.
Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, αντί να εξάρουν την ενδεδειγμένη στάση των αστυνομικών οργάνων και της σημερινής ηγεσίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, αναλίσκονται σε κακόπιστες επικριτικές εκπομπές, με τις οποίες παραπληροφορούν τους ακροατές και θεατές τους.
Σε εποχή κοσμογονικών μεταβολών και συνεχούς επιδεινώσεως των συνεπειών της οικονομικής κρίσεως, οι Έλληνες αγρότες και οι καθοδηγούντες αυτούς πολιτικοί, σκέπτονται και ενεργούν, χωρίς να υπολογίζουν τις επιζήμιες για το Ελληνικό Έθνος συνέπειες των ενεργειών τους και ιδιαιτέρως τη ζημία της εθνικής οικονομίας από αυτές, οι επιπτώσεις της οποίας αντανακλούν και στους ιδίους.
Η αξιολογότερη μερίδα του Ελληνικού λαού, που αποτελούσε πάντοτε τη σπονδυλική στήλη του Έθνους, τροφοδοτούσε δε αυτό με νέο και υγιές αίμα, έπαυσε να συμπεριφέρεται με το εθνικό φρόνημα, που τη διέκρινε πάντοτε.
Έγινε έρμαιο πολιτικών με ανατρεπτικές ιδέες, από τις οποίες τόσο υπέφεραν οι παλαιότερες γενιές της υπαίθρου.
Όλοι οι λαοί κάποτε σοβαρεύονται!
Μήπως ήρθε και η σειρά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου