Κορονοϊός: Άλλη μια «πανδημία» απάτη όπως του Η1Ν1 το 2009 ή πάνε για....«μείωση πληθυσμού»; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κορονοϊός: Άλλη μια «πανδημία» απάτη όπως του Η1Ν1 το 2009 ή πάνε για....«μείωση πληθυσμού»;

«Με αυτήν την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ που σκορπούν, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ» Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλο...


«Με αυτήν την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ που σκορπούν, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ»

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.

Με τα δημοσιεύματα που παρακολουθούμε την τελευταία εβδομάδα, είναι φανερό ότι γίνεται μία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με έναν άγνωστο όπως τον αναφέρουν «κορονοϊό».

Και φαίνεται αυτό, διότι είχαμε το πρώτο δημοσίευμα  πριν από έξι μέρες στις 17 Ιανουαρίου και ανέφερε για δύο  άτομα που πέθαναν στην Κίνα από μία ιογενή λοίμωξη  του αναπνευστικού,  και από τότε ξέσπασε μία εντελώς παράλογη και δυσανάλογη προς το γεγονός ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τρομο-κατάσταση,  με  δύο δημοσιεύματα περίπου ανά ώρα να αναφέρονται στον «κορονοϊό», μέσα  στην ροή των  ειδήσεων που δίδεται από τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι οι καθημερινές ειδήσεις που δημοσιεύονται από όλα τα ΜΜΕ, έντυπα, τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, ηλεκτρονικά,  προέρχονται από δύο ή τρεις βασικές πηγές που κάνουν την διανομή των ειδήσεων.   Σε αυτή την ροή λοιπόν των ειδήσεων, δύο δημοσιεύματα ανά ώρα,  αναφέρονται στον ΤΡΟΜΟ του άγνωστου «κορονοϊού».  

Όλα ξεκίνησαν  πριν έξι ημέρες όταν το πρώτο δημοσίευμα που δόθηκε σε παγκόσμια είδηση από το “Royter”στις 17 Ιανουαρίου έγραφε το εξής, που είναι για γέλια:   "Δεύτερο θάνατο, από ιογενή πνευμονία στην πόλη Βουχάν της κεντρικής Κίνας, προκάλεσε η επιδημία ενός μέχρι τώρα άγνωστου κοροναϊού, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές υγειονομικές αρχές".

Ακούστε τώρα γιατί όλη η πρόταση είναι για γέλια και δείχνει τους ΔΟΛΙΟΥΣ τρομο-στόχους που έχoυν αυτοί που τα δημοσιεύουν. (με ιατρικά δεδομένα θα μιλήσουμε)  

Αναφέρει καταρχήν δύο θανάτους από ιογενή πνευμονία,  την αναφέρει ως ΕΠΙΔΗΜΙΑ  και από ΑΓΝΩΣΤΟ  κορονοϊό.  

Οι άνθρωποι που πεθαίνουν  από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού (πνευμονίες) σε όλο τον κόσμο,  είναι περίπου 1500 άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.   Αυτό από επίσημα στατιστικά του Π.Ο.Υ. (παγκόσμιος οργανισμός υγείας) Αυτό συμβαίνει δεκαετίες και ποτέ κανείς δεν το είπε ούτε επιδημία, ούτε πανδημία ανεξάρτητα από το αν προέρχονται από κοινούς ιούς. Για να αναφέρεις την λέξη ΕΠΙΔΗΜΙΑ πρέπει οι θάνατοι στην περιοχή, να γίνουν πολύ περισσότεροι από τους συνηθισμένους και τους αναμενόμενους. 

Αν δηλαδή σε ένα χωριό 100 κατοίκων πεθάνουν δύο άνθρωποι από μία ξαφνική πνευμονία, τότε είναι προς διερεύνηση, αλλά για να το πεις επιδημία, θα πρέπει να αρρωστήσουν από την ίδια ασθένεια  και άλλοι.  Όταν όμως μιλάμε για την πόλη Β(Γ)ουχάν-  της Κίνας, που είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι με διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα που πλησιάζει τα 20 εκατομμύρια,  με περισσότερα από εκατό τεράστια Νοσοκομειακά συγκροτήματα,  που σίγουρα πεθαίνουν καθημερινά από διάφορες ιογενής λοιμώξεις του αναπνευστικού περισσότεροι από 30 άνθρωποι,  βάση πληθυσμού,  το να αναφέρεις ΕΠΙΔΗΜΙΑ τους δύο θανάτους,  είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΟΛΟΣ υπάρχει από πίσω.  

Εδώ στην Ελλάδα πεθαίνουν χίλιοι άνθρωποι τον χρόνο από λοιμώξεις του αναπνευστικού, είτε ιογενής, είτε από γρίπη.  Όλοι οι άνθρωποι όμως που πεθαίνουν στον κόσμο, έχουν ιστορικό με αναπνευστικά προβλήματα.

     Για να αναφερθεί λοιπόν η λέξη «ΕΠΙΔΗΜΙΑ»  και να κινητοποιηθεί μία χώρα σε ρυθμό «ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ»,  πρέπει πρώτον, οι θάνατοι να γίνουν περισσότεροι από τους συνήθεις και αναμενόμενους. Και σας τα γράφω ακριβώς  με τις ιατρικές ορολογίες.  Οπότε είναι σίγουρο, πως δεν υπάρχει «επιδημία» από δύο θανάτους.

Επίσης τον χαρακτήρισαν και «άγνωστο κορονοϊό»  γι’ αυτό και «τρελάθηκαν» οι γιατροί που το συζητάμε,  που πρόλαβε η Ρωσία ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να φτιάξει και «ΕΜΒΟΛΙΟ».  Παίζει και αυτό πολύ στις καθημερινές δημοσιεύσεις θα το δείτε.

Καταρχήν για τους ιούς δεν βγαίνουν εμβόλια, αλλά και να πούμε ότι φτιάχνουν, ότι τον έχουν απομονώσει, δεν έχει μεταλλαχτεί και έχουν κάνει επιτυχημένες εργαστηριακές μελέτες  και κλινικές δοκιμές και εμβόλια με «νεκρούς ιούς», σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους για να βγάλουν τα ποσοστά ασφαλείας και παρενεργειών , χρειάζονται από 2-4 χρόνια.  Τώρα πως τα έκαναν όλα αυτά σε μία εβδομάδα,  ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Εν τέλει πρέπει οι νεοταξίτες  να μας περνάνε όλους για ηλίθιους.  Μάλλον επειδή «κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν εξηγείται αλλιώς.

Για μένα είναι ξεκάθαρο, ότι οδηγούν τον κόσμο προς έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ με το σενάριο του ΤΡΟΜΟΥ της «επιδημίας» που θα την πουν και «πανδημία».  Όπως έκαναν και το 2009 με το άλλο τότε καραγκιοζιλίκι της «πανδημίας» του Η1Ν1.

Θυμάστε τον τρόμο που σκόρπιζαν τα κανάλια και οι εφημερίδες  ;;

 
Θυμάστε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε κηρύξει «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»;;

 

Θυμάστε ότι οι γιατροί τότε αντέδρασαν σε εκείνο  το  «ταχύτατα»  κατασκευασμένο εμβόλιο και αρνούνταν να το κάνουν;
 

Θυμάστε τελικά τι ανακοίνωσε ο Π.Ο.Υ. για την ..... «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» του Η1Ν1;;; 

«Στις 10 Αυγούστου του 2010, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε πως ιός Η1Ν1 ολοκλήρωσε τον κύκλο του και η πανδημία έχει πλέον τελειώσει. Συνολικά, από την εμφάνιση της ασθένειας στο Μεξικό τον Απρίλιο του 2009 έως τον Αύγουστο του 2010 είχαν επιβεβαιωθεί σχεδόν 18.500 θάνατοι από τον ιό, σε 214 χώρες.[7].  

Αυτοί οι άνθρωποι είπε ο ΠΟΥ πως πέθαναν  εξ αιτίας του ιού Η1Ν1.   Οι άνθρωποι όμως που πέθαναν  στον ίδιο χρόνο, από διαφορετικής μορφής και αιτίας λοιμώξεις του αναπνευστικού, ήταν περί τις 400.000.  Και 500.000 άνθρωποι, πεθαίνουν τώρα κάθε  χρόνο, από διάφορες λοιμώξεις του αναπνευστικού.   

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ;

Τώρα να δείτε που θα τρελάνουν τον κόσμο με αυτό το παραμύθι που το ξεκίνησαν πριν έξι μέρες από ...... ΔΥΟ .... θανάτους και μπορεί να φορτώσουν σε αυτόν τον «κολοϊό» και τους 1500 ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε μέρα από ΔΙΑΦΟΡΕΣ λοιμώξεις του αναπνευστικού. Ικανούς τους έχω να του φορτώσουν και τα ... "τροχαία".

Διαβάσαμε για καραντίνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου.  Για μάσκες που φόρεσαν σε εργοστάσια στο Μακάο.  Για θερμικές κάμερες που έβαλε η Τουρκία στα αεροδρόμια. Για ετοιμότητα της Αμερικής μίλησε ο Τράμπ.  Δημοσίευμα ανέφερε:

 «ήρθε στην Ευρώπη ο θανατηφόρος κορονοϊός». Αρμόδιος στην Ρωσία είπε πως έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί η χώρα από τον νέο κοροναϊό και ενισχύσαμε τους ελέγχους και στα 200 και πλέον σημεία εισόδου της χώρας.  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) έκανε έκτακτη συνεδρίαση εχθές και προειδοποίησε εν μέσω φόβων, ότι ο νέος ιός μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία.  Η Δρ. Maria Van Kerkhove  του Παγκόσμιου Οργάνισμού Υγείας, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στη Γενεύη ότι έχουν δοθεί κατευθυντήριες γραμμές σε νοσοκομεία παγκοσμίως.  

Και ενώ η πρώτη είδηση δημοσιεύθηκε για τους δύο θανάτους πριν έξι μέρες, κοιτάξτε τι γράφουν και μέχρι που έφθασε αυτός ο διαπλανητικός «κορονοϊός» που όπως φαίνεται δεν πρέπει να τον πηγαίνει άνθρωπος, πρέπει να πετάει και μόνος του.  «Ο ιός έχει εξαπλωθεί από την πόλη Γουχάν, στην Χουμπέι, στο Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ταϊλάνδη, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν».Μα και να τον "έβρεχε" τόσο γρήγορα δεν θα πήγαινε.  

.ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....!!!!!!

Όπως καταλαβαίνετε με αυτήν την ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ που σκορπάν, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζουν έναν ταχύτατο ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.  Και τα σενάρια που ακούγονται για τον εμβολιασμό είναι δύο.

Το ένα είναι ότι αυτά γίνονται για να γεμίσουν τα ταμεία των φαρμακευτικών εταιρειών, αναγκάζοντας τις Κυβερνήσεις να παραγγείλουν δισεκατομμύρια εμβόλια, που τελικά θα είναι απλό νεράκι και τίποτα άλλο και έτσι με το τίποτα θα κερδίσουν δισεκατομμύρια οι εταιρείες.

Το άλλο σενάριο είναι πολύ τρομακτικό και λέει πως αυτό γίνεται για να εμβολιάσουν τον κόσμο με υδράργυρο, βαρέα μέταλλα, αλλά και νανοπομπούς πουείναι στο μέγεθος μικροβίου και όλα αυτά σχετίζονται με το επίσης τρομακτικό σενάριο της μείωσης του πληθυσμού. 

Εμείς εδώ δεν είμαστε για να σας πούμε τι θα κάνετε. Τις αποφάσεις για το τί θα κάνετε θα τις πάρετε μόνοι σας.  Εμείς σας ενημερώσαμε με  στοιχεία και κάναμε μία ανάλυση αυτής της «επιδημίας», όπως την βλέπουν και την αναλύουν οι ειδικοί.  Όχι αυτοί οι ηλίθιοι Νεοταξίτες "ειδικοί" αλλά οι Έλληνες.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι στάση θα κρατήσει ΣΗΜΕΡΑ απέναντι σε αυτήν την κατάσταση ο Ιατρικός σύλλογος και η Ιατρική επιστήμη, με δεδομένο ότι οι γιατροί που εναντιώθηκαν το 2009 στον επιχειρούμενο και τότε γενικό εμβολιασμό της «πανδημίας» του Η1Ν1, σιγά σιγά παραγκωνίστηκαν και εκδιώχθηκαν από υψηλές θέσεις που είχαν, ως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τους επόμενους.  Γι’ αυτό δεν μπορώ να ξέρω τι θα πράξουν οι σημερινοί και υπό ποίο καθεστώς εργάζονται. 

Επίσης δεν πρόκειται σήμερα να υπάρξουν Κυβερνήσεις που θα εναντιωθούν σε επιχειρούμενο εμβολιασμό, διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση της Πολωνίας που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των φαρμακοβιομηχανιών τον Δεκέμβρη του 2009 και ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ του Η1Ν1, κατά μία «περίεργη» συγκυρία ,  χάθηκε όλη μαζί  με τον πρόεδρο της Πολωνίας και την στρατιωτική ηγεσία της χώρας  όταν έπεσε το Προεδρικό αεροσκάφος  τον Απρίλιο του 2010 στο Σμολένσκ της Ρωσίας.

Οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται να σας πει κανένας αλήθεια και από την ταχύτατη εξάπλωση που παίρνει ένα τέτοιο γεγονός, που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν τρέχει έτσι, αυτό σημαίνει ότι:

 ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ  ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

 Ίσως για να μην προλάβει να αντιδράσει η Ιατρική κοινότητα, ή για να χρησιμοποιήσουν το δόγμα του "σοκ". 
         
 Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis_lampropoulos@yahoo.com




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

17 σχόλια

  1. Παίζει καθόλου το γεγονός ότι ίσως θέλουν κάποιες δυνάμεις να γονατίσουν ή έστω να βάλουν εμπόδια στην οικονομική ανάπτυξη της Κίνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτήν την σκέψη την έκανα και εγώ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό πιστέυω και εγώ!

      Διαγραφή
    3. Εννοείται! Μέρος του εμπορικού πολεμου στην Κινα ειναι κι αυτο! Οπως κανανε και με τη huawei που ξεπερνουσε επικινδυνα την apple και της κοψανε τη φορα.
      Αυτος ο ιος θα βλαψει τρομερα την οικονομια της κινας, εδω και μονο στο φοβο οι αφελεις δεν πατανε στα china shops της ελλαδας.

      Διαγραφή
  2. Παιζει καθόλου το ενδεχόμενο να επιχειρούν κάποιοι με αυτόν τον τροπο να βάλουν εμπόδια στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της Κίνας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι κρίμα να παλεύουν τόσοι άνθρωποι για να φτιάχνουν φάρμακα, και να μην τα παίρνετε μπας και γίνετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A new coronavirus, designated 2019-nCoV,was identified in late 2019 in Wuhan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A Chinese doctor who called the virus ‘controllable’ regrets his words
    https://www.google.com/amp/s/www.nytimes.com/2020/02/01/world/asia/coronavirus-china.amp.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.google.com/amp/s/qz.com/1793764/china-court-says-wuhan-coronavirus-rumors-might-have-helped/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παίζει το ενδεχόμενο να είστε παντελώς ηλίθιοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αισθάνομαι ταυτοποίηση με τα παραπάνω. Το 2009 είχα 2 παιδιά φρεσκοενχειρισμενα. Έτρεξα να τα εμβολιασω τρομοκρατημένη από το ιό της τότε γρίπης των πτηνών. Μετά έμαθα ότι μόνο στην Ελλάδα συνέβαινε αυτό δηλαδή όλα τα παραπάνω. Από εκεί και πέρα όταν ακούω για Ιούς αισθάνομαι μόνο εμετό και νεύρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ πως δεν την είχε ξεσκεπάσει αυτή τη σκευωρία ο Παΐσιος. Σίγουρα είναι οι ίδιοι που λένε πως η γη δεν είναι επίπεδη. Τζιζους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όλα αυτά που γράφετε θα έχετε κάνει τεράστια έρευνα θα προσπαθείτε να είστε συνεχώς ενημερωμενος για όλα και για όλους. Είμαι από τα λίγα άτομα που τους φάνηκε περίεργο ολο αυτό με τον λεγόμενο "κορονοιο" και δεν τρόμαξα αλλά παραξενευτηκα. Σαν μια 19χρονη αναγνώστρια, εκτιμάω την άψογη δουλειά που έχετε κάνει, θα ήθελα να είμαι πάντα τόσο τυχερή και να διαβάζω τέτοια άρθρα σαν αυτό εδώ. Δυστυχώς για αυτά που λέτε δεν μπορώ να πάρω θέση και να σχολιάσω τα περί πολιτικά θέματα οπότε αυτό που κρατάω είναι ότι μπορεί να είναι άλλη μια απάτη και όταν θα έρθει η στιγμή θα επιλέξω μόνη μου την σωστή απόφαση βάση των παραπάνω λογίων. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ BRAVO ΣΑΣ!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ!! ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΥΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ , Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , ΜΟΝΑΞΙΑ - ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΡΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
    ΤΑ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ( ΣΑΤΑΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου