Παραιτήσεις υπηρεσιακών παραγόντων ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παραιτήσεις υπηρεσιακών παραγόντων ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης

Τις παραιτήσεις τριών υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης που προα...



Τις παραιτήσεις τριών υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα ζήτησε και έλαβε ο υπουργός Δικαιοσύνης που προαναγγέλλει και διώξεις κατά παντός υπευθύνου. Παραίτηση της κυβέρνησης ζητά το ΠΑΣΟΚ.
Ο υπουργός μετά τη μετάβασή του στις φυλακές του Κορυδαλλού σε δηλώσεις του είπε ότι έλαβε τις παραιτήσεις του κ. Φ.Βλάχου, ειδικού γραμματέα ασφαλείας του σωφρονιστικού συστήματος του υπουργείου Δικαιοσύνης, του κ. Απ.Οικονόμου, προϊσταμένου του Σώματος Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης και του κ. Λ.Καραμπέκιου, γενικού διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού.
Η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί την παρούσα κατάσταση, πρόσθεσε ο κ.Δένδιας και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο εισαγγελέας θα ασκήσει δίωξη κατά παντός υπευθύνου για την απόδραση, κατέληξε ο κ.Δένδιας.
Νωρίτερα, από την Κέρκυρα ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να ανεχθώ αυτή την προσβολή. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όσο σκληρά και αν είναι».
Παραίτηση της κυβέρνησης μετά τη νέα απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα ζητούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
«Αν έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης τα οφειλόμενα και παρά ταύτα έγινε μια απόδραση 'ολκής' (από πλευράς αριθμού ή τρόπου), τότε δεν γεννάται θέμα παραίτησης. Αν παρέλειψε ο υπουργός τα οφειλόμενα, τότε οφείλει να παραιτηθεί.», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος και προσθέτει ότι «ο Πρωθυπουργός πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του».
Από την πλευρά του, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, υπογράμμισε ότι οι εκλογές είναι η μόνη λύση και προσθέτει ότι «ζητούμενο είναι αλλαγή κυβέρνησης και όχι αλλαγή προσώπων». Παράλληλα, ζητά από την κυβέρνηση να ενημερώσει το λαό «πως και γιατί βρέθηκαν οι κρατούμενοι στο συγκεκριμένο χώρο, τη συγκεκριμένη ώρα μέσα στις φυλακές, ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο απόδρασης».
Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, δήλωσε ότι «χρειάζεται εκσυχρονισμός της Αστυνομίας για να μην έχουμε συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα φαινόμενα αυτού του είδους».

1 σχόλιο

  1. Υπενθυμίζεται στους σεβαστούς αναγνώστες σας ο "ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΗΣ" σωφρονιστικός υπάλληλος κος Αρβαντινός, με τη φάτσα και το μουστάκι πρασινοφρουρού κλαδικής ΠΑΣΟΚ δεκαετίας 1980.
    Καημένε μας Ελληνισμέ τι σου μελε να πάθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου