Αυτοκτόνησε ο διοικητής των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτοκτόνησε ο διοικητής των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας

Προβληματισμός επικρατεί στην Τουρκία από την αυτοκτονία του διοικητή των ειδικών δυνάμεων της ασφάλειας, για λόγους οι οποίοι προς το παρόν...



Προβληματισμός επικρατεί στην Τουρκία από την αυτοκτονία του διοικητή των ειδικών δυνάμεων της ασφάλειας, για λόγους οι οποίοι προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι.
Ο διοικητής Μεχτσέτ Οκτάι αυτοκτόνησε στις 02.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα άτομο που ανακρίνεται και ήταν μαζί με τον διοικητή, την ώρα που αυτός αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο διοικητής και ο φίλος του βρισκόταν στο αμάξι του πρώτου.
Τις τελευταίες μέρες, διάφορα μέσα ενημέρωσης πρόβαλαν ισχυρισμούς περί σχέσεων του Οκτάι, με τον πρώην διοικητή των ειδικών δυνάμεων Ιμπραχίμ Σαχίν, ο οποίος είναι ένα από τους βασικούς κατηγορούμενους στη δίκη της υπόθεσης Εργκενεκόν.
Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "Ανατολή", επικαλούμενο πηγές του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών, μετέδωσε την πληροφορία ότι δεν υπήρχε θέμα αντικατάστασης του Οκτάι, όπως υποστήριζε τμήμα των τουρκικών ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου